Çevremdeki arkadaşlarımın çoğu yakın arkadaşım/kankam/kardeşim diye tanımladığı kişi ile ya evlendi ya da sevgili oldu. Bu sadece bir tesadüf mü yoksa her şeyini bildiğimiz insanla daha sağlıklı bir ilişki mi yürütüyoruz?

Çevremdeki arkadaşlarımın çoğu yakın arkadaşım/kankam/kardeşim diye tanımladığı kişi ile ya evlendi ya da sevgili oldu. Bu sadece bir tesadüf mü yoksa her şeyini bildiğimiz insanla daha sağlıklı bir ilişki mi yürütüyoruz?

Herkes bunu yaşıyor ama ben böyle bir şey yaşamadım ben de tam tersi oluyor sevgili için birisiyle konuşuyorum mesela bir şeyler yaşıyoruz konuşuyoruz ediyoruz daha sonra normal arkadaş oluyorum yani sevgili adaylarına hiç böyle arkadaşlarımın arasından seçmedim
Bende yaşamadım😂 ama bazen mantıklı gelmiyor değil.
Her zaman olan bir şey değil tabi..
Ama bir tarafın amacı farklıysa, sinsice yaklaşıp arkadaş maskesini takarak suistimal edişiyle oluyor..
Ve "sonradan oluştu, böyle bir fikrim yoktu.." türünden sözler de yalan..
Cevap
12Cevap
Öyle “hep” diye bir şey yok. Tevafuk diyelim.
Tesadüf değil yakın arkadaşlar daha iyi tanır daha iyi anlaşır çünkü
Baktılar kimse olmuyor en uzun muhabbet kiminle ise... 😂
Her şeyi uzun uzun anlatmaya gerek kalmıyor 😂😂
Tesadüf değil en baştan aklında oluyorsun ama şartlar el vermeyince en yakın arkadaşa dönüyorsun. Sürekli zaman geçiyorsun, her şeyini biliyorsun rahat rahat anlatabiliyor etrafındakiler gelip geçiyor sen kalıyorsun hep yanında bakıyor neden vaktimi başkasıyla harcayayım beni benden daha iyi bilen tek o diyip ufak bir boşluk bulup açılıyor sonu hep iyi bitmiyor. 🙂
tesadüf değil yakın arkadaşlarla iyi anlaşılabildiği mutlu olunduğu ve eğlenebildiği için genelde sonlar dediğin gibi bitiyor
Evet eğlenildiği doğru😂
Bir kadın ile bir erkek yakın arkadaş olamaz çünkü.
Aynen
Buda kanka ayağı popiş ayağı olduğunu gösteriyor onun için kız erkek arkadaş kanka olamaz
Kimseyi bulamayınca boşluktan yakınlarına sarıyorlar bence ahsjhdjsdh
Yakın arkadaşlıktan sevgililiğe terfi edeni görmedim hiç 🤷♂️
Nasıl görmezsin 😂 7 yıldır arkadaş olan iki arkadaşım var. Sabah akşam konuşur aşk acılarını paylaşırlardı nişanlandılar eylülde düğünleri var. Böyle bir sürü örnek verebilirim😂
Çok çektik beee acımız büyük… biz bunları haketmiyoruz diyip kendilerimi evleniyorlar 😂
Bence olan şu.. Hayatınla ilgili her şeyi bilip hala yanında olan biriyle olmak bir yabancı ile olmaktan daha mantıklı geliyor olabilir 😂
Ben de kankamla evliyim 🤭 gerçi o beni hiç kanka olarak görmedi. Eşim kankası ile evli değil yani. Hahha sorun bende mi şimdi 🤣
Yahu arkadaşla evlenilir tabi. Düşmanla evlenecek halimiz yok ya :D
Ateşle barut misali işte, öyle bir ilişkim olsun isterdim. Severim kanka ayağını :D 🤪
Büyük bir hatadan başka bir şey değil bence. Arkadaş benim için yalnızca arkadaştır.
İyi anlasmaktan, olduğu gibi kabullenmekten kaynaklanıyor.
Hayır çaresizlik bence 😂
Bu da olabilir 😂😂
Evet maalesef 😂😅
2yil kanka dediğim kişiyle yatdım yani bende anlam veremiyorum bence seni herseyinle bilen ve destekleyen yanında duran kişi senin için doğru kişidir neden kankan olsun kii
Güzel yorum 😊👍
Bu hayatın bir gerçeği.
Onlar şaka yapmışlar 😀
Bilmem hıc yaşamadım bunu hep o sınırı cizdim
Öyle bir şey yok. Genelleme yapılmamalı.
Bir tek seni beğenen olmadı demi 😝
Evet evde kaldım mutlu oldun mu 🫠
Gorunen köy kilavuz istemez
Arkadaşlık ve aşk hımmm🙃
Tesaduf degil
Hepsi öyle sonlanmıyor aslında.
Tesadüf değil komplo
O kşisne bağlı
Kaçınılmaz son
Saten birbirlerini tanıyorlar hemen sev oluyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?