SİZİN FİKRİNİZ NE İYİ YAPMIŞ MIYIM?

Biz eşimle 25 haziranda evlendik 1 yıldır beraberiz aynı hastanede İstanbul’da devlet hastanesinde çalışıyoruz. O güvenlik görevlisi ben hemşireyim onun maaşı 10 bin benim ki de 12 bin oldu. Aylık 22 bin TL giriyor eve. Nikahımızı yaptık söz evde organizasyon parasını ortak verdik.30 bin tllik üç bilezik aldı daha fazlasını istemedim. Nikah elbisesi kuaför kendim ödedim. Düğünde de kendi maaşımdan ödeyeceğim. Gelinlik düğün salonu kına masrafı hepsini ailemize gram yük olmadan beraber ödedik. Şimdi 3 gün sonda kına ve düğünümüz var ne bankaya ne düğüne borcumuz yok tatile de çıkacağız düğün fotoğrafını da ortak ödeyeceğiz. Ben eşimin yanına kendi evimi kapatıp geçtim eşya fa almadık ordan da masraftan yırttık hem düğün yapacağız hemde borcumuz yok. Herkese inat herşeyi ortak yaptık çok da mutluyuz sonuçta benim de maaşım var DEĞİL mi neden karşı tarafa yükleyik herşeyi sonuçta evlilikte ben yok biz varız 100 bin tllik altın istesem ne faydama dokunacak o belki borca girecekti o üzülünce ben de üzülücem çünkü onu çoooook seviyorum

SİZİN FİKRİNİZ NE İYİ YAPMIŞ MIYIM?