Selam Gece ⭐️
geceye bir soru; sabah işe giderken okurum :D
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

#sosyetic
Selam Gece ⭐️
geceye bir soru; sabah işe giderken okurum :D
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

#sosyetic
aklından geçmiş olması eyleme geçmiş olmadığı anlamına gelmez bence aldatma düşünmeyle başlıyor.. harekete geçmedi diye affedebilir miyiz bu çok saçma neden affedeyim ki
bir başkasını düşünmüş bir başkasıyla konuşuyor bitti mesele.. geçmiş olsun
Sanal aldatmak demek başkasını arzulamak demek yakalanmışsa sanal'da kalmış demek yakalanmasa reele geçecekti tabii bu eylemi gerçekleştirenler sanalda yaparken yakalanınca hemen karşı savunmaya geçerler sanal alem zaten tanımıyorum oysaki ne resimlerini videolar atmıştır ne hayaller kurmuştur ama sorsan suçsuz günahsız aldatmanın affı olmaz bugün yapan yarın yine yapar hem sanal aldatma diye bir şey yoktur reele geçmeden yakalanmak vardır 😉
Mümkün değil..
Aldatmanın türü çeşidi yeri zamanı olmaz.. Aklındaysa bile ihanet etmiştir.. Net..
Katılıyorum 😌
Teşekkür ederim.. 😘
Rica ederim ☺️
Bana göre aldatma aldatmadır sanalı, reeli aynı göz , dusunce ile aldatma da buna dahil
Bunada katılıyorum :D arkadaşınla aynı fikirdeyim
Fikirdesin*
Asjdjs tesaduf olmus
Aklın yolu bir diyoruz biz buna :D
Tesekkur ederim🌸🌸
Rica ederim 🤍
Cevap
71Cevap
Bu işin sanali reeli yok niyet başkasını düşünmek istemek o başkasıyla olma amacı güdüyorsa hepsi ayni kapıya çıkar.
Başkasını isteyen birini yanımda istemem.
Yes be 🥳
Sonuçta ortada bir aldatma var mı var tamam cevap bence basit🤪
Woow :D yürü be
🙈💛😂
Yürü be kim tutar seni😍
Affetmem.
Aldatmanın hiçbir türlüsünü affetmem. Sanalmış, reelmiş falan önemli değil. Sonuçta aldatan kişide o potansiyel var mı? Varsa geçmiş olsun, çünkü bi yaptı mı ardı balya balya gelir
Rusların birisi sizi 1 kez aldatıyorsa suç onun 2 kez aldatıyorsa suç sizindir diye meşhur bir atasözü vardır ve çok doğru buluyorum.
Aldatma vb türevlerinde asla 2. şans söz konusu olamaz eğer 2. şans verilirse kişi kendisine saygı duymuyordur ve öz benliğine saygısı olmayan insana kimse saygı duymaz.
Yok sanmıyorum. Sevgilim yok ama sevgilisi olan hatta evli olan bir-çok kadın özellikle KS de bu işi yapıyor yaptık. Sesli görüntülü hepsi var. Hatta tahmin edemeyeceğiz kişiler var
Berbat.
Teşekkür ederim her şey için
Ne alaka
Içimden saçmalık geldi 😊😊😊
Hayır aldatmanın hiç bir şeklini affedecek basitliğe sahip değilim. Aldatmayı bırak benimleyken aklı eski sevgilisine gideni veya başkasına kayanı dahi affetmem. Çünkü ben asla böyle bir insan değilim.
Aldatma, fiziksel olacak diye bir kaide yok. Aklından başka birini arzularsan bile aldatmış olursun. Bunu kabul etmeyen de kendini aldatıyordur :)
Hayır tabiki de affetmem bunun sanalı gerçeği ayrımı olmaz onu yapıyorsa fırsatını bulduktan sonra yapar
Sanal olanın gerçeği de olabilir. Tehlikeli işler bunlar. Yani birkaç kez yakalandı ise duruma bakılır ama sürekli ise yol vermek lazım.
sanalda eylem baslar reelde uygulanir oyuzden yoluda bahtida acik olsun cunki yolu yol degil izledigi harita herzaman cikmaz sokakti yatak odasi olur
Bana göre aldatmanin sanal veya Real sınırı yoktur aldatma her daim aynidir aldatmak için illaki buluşup görüşmek alt üst olmak gerekmiyorki
Herkes ne kadar da sadık. Düşüncesi bile aldatmadır vs. Vs. Keşke böyle olsa ama değil. İnsanoğlu çok zayıf maalesef. Umarım kimsenin başınıza gelmez.
Aldatmanın reeli sanalı mı olur anasını satayım. Oldu sanaldan bir ton kızla birlikte olayım ben o zaman.
Sanalda kaldıysa boş ver, bir de onunla konuş, anla, dinle, ne eksikmiş? İnsan sevdiğini böyle bir çırpıda bırakmaz.
insan sevdiğini aldatmaz
@iyiki_ölsem aldatma üzerine konuşabiliriz,
17 yıllık evliliğini aldatılmış olmak nedeniyle bitiren bir erkek olarak yazıyorum
benim sevgilim hiç olmadı ama insan sevdiğini aldatmaz bence
Şimdi herkes affetmem diyecek. Neyse ben bir değişiklik olsun diye affederim diyeyim.
Affederim.
Affetmem aldatma aldatmadır yapan bir daha yapar o yüzden benim için affı olmaz
Aldatmanın türü çeşidi mi olur affetmem tabiki de..
Affeden devamına katlanır. İlerde daha ciddi sorunlarla karşılaşır
Aldatma sanalda olsa gerçekte olsa affedilir bir şey değildir:((((((
Seni Tanrı affetsin lanet olası pislik kostok... Derim
Affederim aldatma olarak görmüyorum bedensel olanı aldatma görüyorum
Mesela arkadaşın sanal seksting yapsa ne dersin
@pipipriapos o ne demek anlamadım
Bedensel olmayanı demek istedim
@pipipriapos anladim ikisini de yallah derim beni kimse aşağılama yapamaz o kadar da değil
Bi kahve olsa fena olmazdı :)
aldatma her türlü aldatmadır, sanal reel fark etmez.
Aklından geçmesi bile aldatmak sanal falan fark etmez.
Bunda bosluk birakmadiysam partnerimi yabliz hissettirmediysem yapiyorsa affetmem 8mkqnsiz
Ben kıskanç biriyim. Aldatma aldatmadır bana göre...
Öyle bir şey kabul edilemez kendisi hakkında cinsel duygusal şeyler paylaşması doğru olmaz
Aldatmanın pembesi siyahı olmaz. Öyle bir derdi varsa ayrılsın ne pok yiyorsa yesin.
Sanal ı. umursamam. reele dökülürse. Yer yerinden oynar...
Birakin gerceklesmesini, baskasini dusunmesi, hayal etmesi bile kabul edilir olmamalidir
Sonuçta suç işlemistir aldatmayı bırak başkasına ilgisi varsada aynı sayarım
Aldatma aldatmadır aldatmanın sanalı reeli olmaz bana göre
Yok ga vatlık bana göre değil. Yol veririm ne halt yapıyorsa yapsın
Affetmem, ihanet ihanettir nasıl olduğu fark etmez.
Sanalda olsa neler oluyor neler. Affedilmez
Gerçeği varken bi insan neden sanal yapar anlamıyorum
Gerçeğini bulamıyordur 🤣
Aldatma diyor
Reel bulamadığı İçin sanal aldatıyordur
Abow aynı ben işte. Sanaldan çıkmam. Realde aldatmam 😁
Sanal alemde sınırlı kalan, reel dünyaya geçmeyen aldatma eylemini affetmem ve edilmemeli de.
Al işte attı buraya soruyu şimdi sabaha kadar uğraşcaz... Şimdi medini hukuğumuza göre aldatma... ben ne diyorum laa
Hahaha 😅😅
Başkasını düşlemesi bile aldatmaya girer maalesef.
Kafasında düşünüyosa onu olmuş bil gerçektede olur aldatmış sayarım hele bikere aldatadan bidaha aldatır siz siz olun aldatıldıysanız kesinlikle affetmeyin yol verin gitsin
Aldatma aldatmadır, affetmeem
Affetmem reel sanal fark etmiyor benim için ihanet ihanettir
Affedilmemeli bence ama benim kiz arkadasim evlendi kocasi gel beraber p*rno izleyelim diyip p*rno acmis kadin şoka girmis kiskanmiyonmu beni elin penisini goruyon filim hayatim birsey olmaz diyip atlamis kadinin ustune🙊🙉🙈
Aldatma aldatmadır bunun reel'i sanalımı var 🙄
Önemli olan zihiniyet değil midir affedilir yani yok bunun..
Aldatma bahaneleri kabul etmez hiç bir şekilde affı olmaz
Affederim diyen cuckold, swinger falanda yapıyordur kesin. olur mu la öyle şey
Keşke böyle olsaydi bakire olup arkadaşmka yatmş olması çok koydu
affetmem ki aldatma aldatmadır bana göre şekli şemali yok öğrenmem kafi
Aldatma aldatmadır ne şekilde olduğu önemli değil affetmem
Kuraldır. 1 yapan 2. Yapar. Şanslı yapan reelide yapar guzelim
Tabiki de affetmem her türlü altatmisdir
Aldatmanın hiçbir türlüsü kabul edilemez.
düşünmek lazım
Aldatma aldatmadır. Affetmem.
Affetmem aldatma aldatmadır
Affetmem. Aldatma aldatmadir
Koptum, resim çok fena 😅
O zaman evliliklerin çoğu aldatmacadır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?