AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yol arkaya yürünmez. Bitmiş neyini merak ediyorsunuz. Ne dusunuyorsa dusunuyor. Artik birine ait o kadin.
Gerçekten ona karşı kötü bir amacım yok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum ama benden 4 yaş büyük ve zamanında o bana buluşma teklifi etmişti sadece neden hala bakıyor merak ediyorum yuva yıkanın yuvası olmaz bunu biliyorum ve kısa sürede sileceğim sadece hala silmeme sebebini anlayamıyorum
Bunlar luzumsuz seyler, merak insana cok hata ettirir kardesim. Merakla baslar cogu sey. Siz silin, engelleyin ve yolunuza bakin. Yapacaginiz en guzel ve dogru sey budur.
Benim zaten aşık olduğum başka biri var hata yapacak kadar ahmak değilim ama o kadın kötü bir insan değil umarım bana karşı bir şey hissetmiyordur
Aklı gönlü hala sende olabilir derin izler bırakmış olmalisin
Gerçekten ona karşı kötü bir amacım yok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum ama benden 4 yaş büyük ve zamanında o bana buluşma teklifi etmişti çok fazla hukukumuz var diyemem sadece neden hala bakıyor erak ediyorum sadece hala silmeme sebebini anlayamıyorum ve hiç bir wp durumunu kaçırmaz
telefon numaran onda niye kayıtlı kalmış anlayamadım :D
İşte ben de onu anlamıyorum ya bir kere tek bulusmustuk oysaki ama 5 yıl olacak hala silmedi beni üstelik kendisi benden büyük çok garip hiç bir hukukumuz da yok
merak ediyordur eskilerinin ne yapıp ettiğini, bence senin gibi olan çok kişi vardır kızın telefonunda bakıyordur yani
Bilmiyorum valla ben de takmıyorum zaten benden 4 5 yaş büyük ve o Dr ben tıp öğrencisiyim
:D ya abi lükse bak
Kanka doktorluğa bakma insanoğlu değişmez fıtrat aynı fıtrat
Çok saçma evlenmiş bi insanin bakmasi bilmiyorum hala bi nevi duygusu olabilir
Gerçekten ona karşı kötü bir amacım yok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum ama benden 4 yaş büyük ve zamanında o bana buluşma teklifi etmişti sadece neden hala bakıyor merak ediyorum
İçinde bi duygusu olabilir şahsen ben eski sevgilimin numarasını durdurmam rehberimde
Yaaa bu kadın Dr ben tıp öğrencisiyim kocası da Dr canım bir insan değil yani benden yaşça büyük zamanında kendisi bana buluşma teklifi etmişti o yaş farkına rağmen
boş ver bence belkide öylesine bakiyodur
Bilemiyorum zaten ben de takmıyorum öyle hissediyorum ki hoşlanıyor
Hala seni unutamamış seninle seks yapmak istiyor
Ya saçmalama lütfen
merak
Sadece merak mı , sanmıyorum
Unutmamış
Ya ama evli ve elde tutulacak kadar bir hukukumuz yok , hatta birbirimize karşı kırıcı da davrandigimiz oldu üstüne üstlük benden 4 yaş büyük