Aşk İlişkileri Sevdiğiniz kadın /adam için bobreginizi verir misiniz? koylukizizeyno Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sevdiğiniz kadın /adam için bobreginizi verir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Dürüst olun lütfen! Sevdiğiniz kadın /adam için bobreginizi verir misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Evet veririm 0 0 Yorumla
huzurİslamdadır Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sevdigim kişi ise veririm lakin zaman kötü insanlarda sadakat yok iki gün sonra ne olur bilinmez ama esimse bu kişi gözüm kapalı verirdim.. 0 1 Yorumla koylukizizeyno +1 yıl 😊😊 Yorumla
kemalkskc Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 49% +1 yıl Eşim olursa evet ama sevgili vs gibi durumda kesinlikle vermem en ufak bir bahanede beni bırakıcak kimse için değmez 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Veririm her şeyi geçtim o bir insan ve benim böbreğim sayesinde hayatta kalacaksa bunun sevdiğim kişi olmasına gerek yok 0 0 Yorumla
türkkahvesi3410 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Böbrekmi? oysa ben rabbimin kul üzerindeki Kabe’mi vermekti niyetim 🌺 0 1 Yorumla koylukizizeyno +1 yıl ? Yorumla
TAPASYA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Veririm ama böbrek seçici bir nakil cesidi büyuk ihtimalle uymazdı 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Veririm niye vermeyim hatta yaninda dalağimi falan da verebilirim feda olsun yavruma 😂 0 0 Yorumla
Erenikov Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl annem icin veririm yanj benim icin emek harcamış olması lazım 0 0 Yorumla
ruletci03 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. verirdikte seven olsa vericez de malum şeyler dış görünüş meselesi en önem verdikleri şey 0 0 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Verdikten sonra beni terkederse peki o zaman nolcak 0 0 Yorumla
Exporty2 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Hayır belki bir süre sonra seni terk edicek senin böbreğinle başkalarının yanında mutlu olacak. 0 0 Yorumla
siyahkanepe Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sevdiğim olmasına gerek yok tanıdığım biri olsa rica etse veririm 0 0 Yorumla
Bahtsızzbedeviiiii Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Büyük ihtimalle hayır 0 0 Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim birisi olsun da o zaman düşünürüm 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Veriridim 0 0 Yorumla
daxirol Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evet veririm
Sevdigim kişi ise veririm lakin zaman kötü insanlarda sadakat yok iki gün sonra ne olur bilinmez ama esimse bu kişi gözüm kapalı verirdim..
😊😊
Eşim olursa evet ama sevgili vs gibi durumda kesinlikle vermem en ufak bir bahanede beni bırakıcak kimse için değmez
Veririm her şeyi geçtim o bir insan ve benim böbreğim sayesinde hayatta kalacaksa bunun sevdiğim kişi olmasına gerek yok
Böbrekmi? oysa ben rabbimin kul üzerindeki Kabe’mi vermekti niyetim 🌺
?
Veririm ama böbrek seçici bir nakil cesidi büyuk ihtimalle uymazdı
Veririm niye vermeyim hatta yaninda dalağimi falan da verebilirim feda olsun yavruma 😂
annem icin veririm yanj benim icin emek harcamış olması lazım
verirdikte seven olsa vericez de malum şeyler dış görünüş meselesi en önem verdikleri şey
Verdikten sonra beni terkederse peki o zaman nolcak
Zor soru. Evet, veririm
Hayır belki bir süre sonra seni terk edicek senin böbreğinle başkalarının yanında mutlu olacak.
Sevdiğim olmasına gerek yok tanıdığım biri olsa rica etse veririm
emin değilim zor bir soru
Abartma Zeynep
Veririm vermeyen ne olsun
Çok seviyorsam olabilir
Büyük ihtimalle hayır
Sevdiğim birisi olsun da o zaman düşünürüm
Evet
Kalbimizi vermişiz
Veriridim
hayir
Veririm