Aile & Toplum Sevgiliniz için bir böbreğinizi verir misiniz? blackswan92_ Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl hasta yatağındaki kişi siz olsanız yine aynı mı düşünürdünüz? Sevgiliniz için bir böbreğinizi verir misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yenigizliüye Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Böbrek vermek ha diyince olacak iş değil uyuşması önemli bazen başta uyar sonra uymamaya başlar 0 2 Yorumla blackswan92_ +1 yıl iyi ki uyardın gerçekten soruyu sorarken o ihtimali hiç düşünmemiştik eksik olma kral :D Yorumla Yenigizliüye +1 yıl Ne demek knk Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 936 cevap paylaştı. Sevgilim için böbreğimi vermem. Gerçi bende bi aptallık var, böbrek ciğer dalak ne varsa veririm 😅 0 1 Yorumla blackswan92_ +1 yıl 😄😄😄 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bobreğimu neyapacok da galbimizu vermişuk ha boyle çitirundan sjsjs 1 0 Yorumla
crimsoon Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sevgilimse vermemde kocamda veririm kurşun atar kurşun yeriz no problemmm 0 1 Yorumla crimsoon +1 yıl kocamsa* Yorumla
betdemo Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kocam için canımı bile veririm 1 3 Yorumla Bay_M +1 yıl Taktir ettim arkadaşım. Yorumla blackswan92_ +1 yıl true love Yorumla Bay_M +1 yıl I know. You will find each other... Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Vermem 0 0 Yorumla
Linreja Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl İkisini veririm 0 2 Yorumla Rukuyejeiwkqkja +1 yıl Vaaayyy Yorumla Althh11 +1 yıl Laf değil icraat önemli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Böbrek vermek ha diyince olacak iş değil uyuşması önemli bazen başta uyar sonra uymamaya başlar
iyi ki uyardın gerçekten soruyu sorarken o ihtimali hiç düşünmemiştik eksik olma kral :D
Ne demek knk
Sevgilim için böbreğimi vermem. Gerçi bende bi aptallık var, böbrek ciğer dalak ne varsa veririm 😅
😄😄😄
Bobreğimu neyapacok da galbimizu vermişuk ha boyle çitirundan sjsjs
Sevgilimse vermemde kocamda veririm kurşun atar kurşun yeriz no problemmm
kocamsa*
Eğer ki uyuşuyorsa veririm
Vericegime degicek biriyse olsbilir
Verrim
Kocam için canımı bile veririm
Taktir ettim arkadaşım.
true love
I know. You will find each other...
Kocam olursa evet