Eski sevgilim hem bana mesaj atıyor hem anonim chat sitesinde takılıyor. Ona ders vermek istiyorum. Ne yapabilirim?

Arkadaşlar üç yıllık bir ilişkiydi. Bana küfür ettiği için ayrıldım. Anneme gelecek olan ağır bir küfürdü. Ayrıldıktan sonra bana mesaj attı ben de istemiyorum dedim kesin bir dille. Sonra arkadaşım sayesinde tesadüfen anonim chat sitesi kullandığını öğrendim ( instagram açmamış henüz nasılsa) Bir ay olmamıştı ayrılalı. Ben mesaj attım 'esk*ortlardan mesaj, fotoğraf bekliyor olmuşsun beni yanıltmadığın için teşekkür ederim' yazıp engelledim. Sonra bana her yerden ulaşmaya çalıştı. Tabi bu arada mesaj attığım gibi o hesabı kapattı, fotoğrafını falan kaldırdı. Mesajlarına aramalarına dönmedim, ondan bir gün sonra hesabını yine açtı ve hala daha kullanıyor. Bu olaylar olalı bir ay olmamıştır tam. Arada bana yine yazıyor. Benden bıktın mı, beni sevmiyor musun artık, ben iyi değilim çok boşluktayım, sensiz olmuyor falan gibi. Fakat o hesaba hala hikaye falan atıyor. Belki oradan yazacağımı düşünüyor veya kıskanacağımı. En son iki gün önce 'hiç mi aklına gelmiyorum bu nasıl nefret' yazdı. Fakat dün de hikaye atmış o chat sitesine. Arkadaşlar ne yapayım sizce. Resmen alay ediyor çocuk benimle..

Eski sevgilim hem bana mesaj atıyor hem anonim chat sitesinde takılıyor. Ona ders vermek istiyorum. Ne yapabilirim?