Şu an çıksak yemek ve sonrası biseyler içsek 500 tl tutuyor. Daha benzini katmadım. Her hafta sonu 2 kez buluşma olsa... İlişkiyi ekonomik olarak yürütmek bile zor.
#TersySoruyor
#TersySoruyor
Galiba sevgilim olacak kişi bu konuda hayır duası aldı. Günde tek öğün yiyorum ve fast food Vs. Asla sevmem midemi mahvediyor, ev yemeğini tercih ederim. Küçüklükten beri tatlıdan nefret ederim, meyve bile yiyemiyorum tatlı geliyor. Bir kafeye falan gitsek maksimum Americano, espresso veya sade türk kahvesi içerim. Arabada trafik sıkıntısı çekeceğime, metro ile rahat rahat gezerim veya yürürüm. Üniversitede günde 23k adım attığım bile oluyordu. Şova gerek yok, önemli olan yanyana olmak. Bu kadar Abartmayın.
Abi sana bir şey diyeyim mi, bu sene üniversitede ders çalıştığım dönemde 1 2 saatlik uyku ile kuzenimin birden arayıp 'seni özledim yanıma gel, biraz iyi değilim ' çağrısına kalktım cidden koşarak son dakika trene yetiştim. 2 buçuk saat saat yol gittim, sadece 3 saat durdum ve dışarı çıkmadık, yurt odasında boş boş oturduk sohbet ettik moral verdim sonra kalktım son trenle geri geldim gece 02 den sonra yurda girdim sabah 06 da uyandım hazırlandım derse gittim. İnsan değer verince gözü böyle şeyleri görmüyor. Boş boş mekan gezip saçma sapan etkilenlikler peşinde olacağınıza, oturun sohbet edin birbirinizi tanıyın. Ben çok gördüm kaç senelik ilişkide toplasan yaptıkları samimi konuşma bir elin parmak sayısını geçmez. İnsanlar robota döndü cidden, ellerinde telefon kafelerde orada burada geziyorlar. Sorsan oturup birbirlerini ne kadar dinlemişler, hangi dertlerini birbirilerine anlatmışlar. Galiba bu yüzden hiç ilişkim olmadı, anlamsız ve suni geliyor.
@Jeasica Takılmıyorum, kariyer hedefim var. Hiçbir erkekle görüşmedim bugüne kadar, teklif edenler ciddi manada çok. İlgilenmiyorum, her şeyin doğru bir zamanı var. Senelerdir psikoloji ve tasavvuf ile ilgileniyorum, ben geçtim artık bu boş Dünya işlerinden. İnsanlar beni dinlesin diye bir çabam yok, onlar bana ne kadar derman olabilir? Derdi verenden derman istemek daha doğru geliyor. Neyse arkadaşın söylediği gibi uzatmanın anlamı yok, İyi günler.
Bence her şey ortak olmalı. Kimse kimsenin çıkarttığı masrafı ödemek zorunda değil. Ortada bir yerde buluşulur ve hesaplar ya 50-50 ödenir ya da sırasıyla. Ayrıca buluşmak için büyük masraflar yapılmasına gerek yok. Önemli olan birbirini görebilmek. Bu mum ışığında yemekte de olur, bankta simitle de.
Ben bu konuda hassasım ya. Kimsenin kuruşu bile bana geçmesin. Bana bir alana ben iki alırım altta kalmamak için. Herkese karşı böyleyim bende bu standart.
Cimri biriyle aynı kaldırımda bile yürümem, benden uzak olsun abi
Benim küçük oğlan erteliyormuş çok masraf oluyor diye dün öğrendim ve hesabına para gönderdim. Evet dışarı çıkmak son zamanlarda külfetli olmaya başladı. Tek bir kişiye yuklemenek gerekir hesabı sevgili olunsa bile...
Teşekkürler
Görüşme sikligina ve uygun ev olup olmadığına göre değişir.
Eskiden İzmir de vardı bir ilişkim. Uçak+otel+yemek, eğlence rakam yüksek oluyordu. Ama bu iş sık olmayınca bir şekilde tolere ediliyor.
Bir de ben keyfime düşkün adamım. Öyle kızı alıp ucuz yerlere gitmem.
Değer verip tutku hissettigim biri için bence değer.
Cevap
9Cevap
Hiç olmadı sevgilim.
Arabayla çıkmazsınız abi. Ama şu var ki bir sevgili için en az erkeğin aylık 1500-2000 lira ayırması gerekiyor. Yakın zamanda öğrendiğimde ayda 2-3 kere buluşunca 3-4 bin arası para gidiyor.
Ailemin ve sülalemin istediği; ama benim ve birkaç arkadaşın istemediği aşırı müsrif kıza nasıl tahammül edeyim? Bir pantolona 110 lira veriyorum, kız 6-7 kat pahalısından alıyor ve evlendikten sonrasını düşünemem.
Maddı durumlar konusulabılınır. Bulusmayı ertelemk yerıne daha eko yerlere gıdın karsı tarafta anlr yani b sure sonra bırlıkte odeyın ki ole olmalı. Ama gorusmeyı ertelemeyın.
Bu konuda çok farklı düşünüyorum yani sonuçta şu an herkesin maddi olarak çöküş yaşadığı bir dönem bu dönemde de hala daha karşı taraf bir şeylerden kısmayıp sürekli sizden bir şey bekliyorsa yanlış kişidir bence, önemli olan birlikte kötü zamanlardan geçip yanındaki kişi ile yükselebilmek :)
Hala iyi insanlar var umudumuzu kaybetmeyelim ☺️
İlla bir şey yiyip içmenize gerek yok yürüyün sadece kahveni evden götür onada misler gibi işte 500 TL ne uçma yani
Yemek yemek zorunda değilsin kendi evinde ona daha ekonomik bir yemek hazirliyabilirsin
Benim sevgilim yok bunlar seçenek sadece
Sevgilinin sana karşılığında ne vereceğini düşünüp kendini motive et..
😳
Herşeyi sana ödetecek bir kızsa uzaklaş bence, ilişkide insan kendini kötü hissediyor bir şeyler ödetirken bende öyle en azından. Ortak ödemeye ya da daha makul aktiviteler yapabilirsiniz. İnsan sevdiğiyle birlikteyse mekanın pek önemi olmuyor
Alman usulü hesap ödüyorum arabayla gezelim diyen sevgilim olmadı olsaydı mazot parasının da yarısını alırdım kadın olduğu için ekonomik yükünü çekecek değilim
Bazen özel. yemek olur siz ödersiniz ama bütçeyi zorlamak yerine ortak olabilir.
Simit yiyin çay için maksat muhabbet olsun
Sevgili bile yapmıyorum ki. Sap olmak cok güzel bir sey
o yüzden sevgili yapmiyom
Hayır param yeterince var. Para hiç sorun olmaz.
simiti itele
Katılıyorum haklısın.🙂
Heo sen ödemen mecburiyetin yok
Beraber ödersiniz sevgili diyorsun sevgilin okadar ucuz ve dandikse birsey diyemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?