Dün yanıma bir çocuk geldi ve tanışmak istedi ama hiç tanımıyorum kendisini, ben kadere böyle tesadüfe inanan biriyim ama ne bileyim birden geldi böyle sorular sormaya başladı bende normal konuştum işte sonra gitti ama bilerek çıktığını düşünüyorum yani bir daha çıkar mı sizce eğer varsa karşılamak kaderde, bence tesadüf bu sizce? O kadar boş yer varken geldi benim yanıma oturdu.
Güncellemeler
+1 yıl
Belki çıkar ama bilmiyorum boşuna bir tesadüf değildir
Arkadaşlar bakar mısınız karşıma çıkması nedir sizce?
Bir kez gördüğü birini soran erkekler pek düzgün erkekler değil önüne geleni sorar. Böyle bir soru sorduğuna etkisi altına girmişsin allah bilir daha kaç tane vardır senin gibi etkisi altında kalan ( o kadar umursama onu diyorum )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
test etmiş seni
Anlamadım ne için test edecek daha ilk defa gördük o da bende direkt geldi yanıma
elde ede bilirmiyim diye
Edemedi ama tekrar çıkma şansı var mıdır karşıma ki
çok çıkar bence
Emin misiin çıkar diyorsun
etkilenmiş vargeçmez bence
Yani bilmiyorum ki diğer yoruma da yazdım pek etkileneceğini düşünmedim ama bir hoşuma gitmedi değil tabi umarım çıkar karşıma
Vazgeçmez dedin ama ilk kez gördük birbirimizi ya biraz da imkansız çocuk belki de demiştir ne sıkıcı ya diye sonra gitti zaten
öyle düşünme
Nasıl düşüneyim peki ilk kez başıma gelen bir olay ve bilmiyorum ki bende neyse bakalım
sevdinmi sende ilk görüşte
Neye sevineyim tam olarak
onu sevdinmi
Evet yani hoşuma gitti o an sevdim tek derdim umarım şimdi gene görürüm çünkü aynı yere gidiyorum
umarım
Göremedim
nerede yaşadığını biliyorsan oralarda gezin
Bir alt mahalledeyim dedi bana sordu sen de mi buradasın diye sonradan
Yok biz onlara çöpçatan diyoruz 😅
Anlayamadım ne için çöpçatanlık
Gelip insanların yanına tanışıyorlar bazılarından sosyal medya istiyorlar bs
Tanışmak istedi sevgilin var mı diye sordu baya baya sordu bir şeyler daha sonra gitti
Bir daha göremezsin onu
Neden ki
Her kelimeyi sorguluyorsun senle tanışsam kaçardım 😂
Göremezsin koskoca şehir nerden görcen
Ama sende sebebini söyle bilmece gibi konuşuyorsun canım Allah Allah sorguluyorum bende öyle olunca
Alt mahallede oturuyor kendisi dedi
Sandığın kadar imkansız değil belki de
He öyleyse bir imkan var ama nerde ne zaman denk geleceksin önceden oturduğun yere takıl oralardaysa görür seni bir gün
Daha dün sadece tanıştık gibi oldu tanımıyoruz birden geldi çocuk yanıma gerçi bir olur mu deneyeliim
İlk kez gördüğün biri seni etkiliyorsa yakışıklıdır. Sana tek böyle davrandığını nerden çıkarıyorsun 😅
Nasıl davranmış ki bana acaba😄
Evet yakışıklıydı ama normal konuştum benden etkileneceğini düşünmedim şu an
Bir kez gördüğü birini soran erkekler pek düzgün erkekler değil önüne geleni sorar. Böyle bir soru sorduğuna etkisi altına girmişsin allah bilir daha kaç tane vardır senin gibi etkisi altında kalan ( o kadar umursama onu diyorum )
Göre *
Tamamdır teşekkür ederim
Aynen Kader
Peki tekrar karşılaşma ihtimalimiz var mıdır sence olsa diyorum umarım