Arkadaşlar detaya bakar mısınız?

arkadaşlar öncelikle iyi geceler :) şimdi ben 24 yaşında 2 yıllık evli bir kadınım. Sürekli kaynanamgile yakalanıp duruyorum salak gibi! Ya bakın şimdi eşim haftasonu akşam üstü markete gitti bende evde olduğumdan gayet gögüs kısmı açık mini sayılabilecek bir elbise giymiştim. kapı çaldı bende mal gibi kocam sandım kim o demeden delikten vs bakmadan pat diye açtım yarabbim birde ne göreyim kaynanam kayınbabam kaynım ve eşi hep beraber çay içmeye gelmişler.. Ya ben yerin dibine girdim öldüm utancımdan! Hemen küt suratlarına geri kapadım üzerime birşey geçirip öyle açtım ama utancımdan kıp kırmızı oldum. Sonra bir kerede kaynanamlar bizde yemekteyken ben mutfaktaydım eşim geldi dur yardım edeyim dedi o esnada çok çabaladığımı zahmet ettiğimi görünce eşim sarıldı çok zahmet etmişsin dedi bende dudağından tam öptüm kaynanam içeri girdi öpüşürkende gördü.. Ya ben bu olaylar hep üst üste olunca çok utanıyorum. . Sizce unutmuşlar mıdır? Ben mi çok abartıyorum? Özellikle de kayınbabam ve kaynımdan çok utanıyorum beni o elbiseyle gördüler diye resmen suratlarına bakamıyorum ya:(
Arkadaşlar detaya bakar mısınız?