Sanal üzerinden Aldatma bir defa bakma falan aldatma sayılır mı? Bi şans verir misiniz affedermisiniz bu sevgiliniz sizinle ayrılma sebebiniz mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fotoya felan bakiyosa aldatma olmaz‚ prno izliyosa aldatma olmaz‚ ama eğer baskasiyla birbirlerine nude atiyolarsa felan aldatma olur
İlginç bir yaklaşım 😅😂
@feritdamatyigit neresi ilginç millet sokakta resmen çıplak geziyo onlara bakıncada aldatma olsun o zaman
O da aslında aldatmak oluyor bir nevi
@feritdamatyigit erkeklerin huyu bu yapacak bisey yok
Ama bu kızlar da çok fena giyiniyorlar ya cropu kim çıkarttı abi 😅🤣😅
Aynen abla dedigin çok dogru gelde benimkine anlat
@feritdamatyigit gobektende azmzsinya
Bir defa bakma derken?
Video flan galiba
@feritdamatyigit hım o zaman bişey olmaz mecburen çünkü engel olamazsin illa bakar alismissa, ama sanal üzerinden aldatma da aldatmaktir çünkü karşısında bı muhatap var
Peki sevgilin varken hiç başka instada gördüğün erkekleri vs stalkluyor musun😅bu da aldatmak olur mu sence
@feritdamatyigit yok sevgilim yokken de yapmıyorum fenomen falansa bakıyorum takip ediyorum, ama konuşma falan olmaz
Sen de ilginçsin ya ya da ben çok pisim 😅😂
@feritdamatyigit sen napiyosun ki sevgilin varken
Benim en kötü huyum video izlemek ya
@feritdamatyigit ona da şükür çok yaygın ama azaltmak daha iyi bence
Yolda çok açık olursa çok da güzel olursa ona da ister istemez bakıyorum ya
Azaltamıyorum ben ya akrep burcuyum da doğuştan bir doyumsuzluk var
@feritdamatyigit ah akrep burcuuu bilmezmiyim
Nerden biliyorsun ahahah
@feritdamatyigit biliyorum işte, ama yolda vs bakmaniza karşıyım ya rahatsız edici hem sevgilim açısından hem karşı taraf için karşıdakini bilemeyiz esc bile olsa yanlış bence bakmaniz
Çoğu kadının hoşuna gidiyor bence bakılmak
Çok güldüm 👏👏
@Asirrss hangisi komik
@Yelizmiss o nada şükür demişsiniz ya
@Asirrss hım evet esc bağımlılığına hazırlamıştım kendimi malum
Ok 👏👏👏
Yok önüme çıktı kız profilinde resmen poposunu cekmis baktim yanlislikla instagramda video var onu kopyalip gönderecegime burdan kizi profil linkini kopyalip gonderdim benden ayrildi istemiyorum diyo
Omg omg çok kötü olmuş
Öyle iste onu seviyordum terk etti
Üzüldüm valla, seviyosan gönlünü almaya çabala gurur yapma bu durumda demekki sana değer veriyo ki en ufak şeyden kıskanıp kırılmış ben de böyle yapardım büyük ihtimalle
Ama gecmiste mesela sizin yorumunizu begendim nikah basilacaksin yazdim birinin yorumuna bide cinsellikle ilgi yorumda bulundum simdi bunlari bulmus yuzüme vurdu istemiyorum diye gecmiste oldu onunla tanismadan öncee
Akla şüphe bı kere girince işte kendini haklı çıkaracak deliller de bulmuş, aldatma potansiyeli gördüğü için soğumustur, bunu söylemen lazım ondan baskasiyla ilgilenmediğini aldatmayacağını vs
3 gundür ugrasiyorum sizin gibi bayanlari araya koydum ona yazdilar bos fayda etmedi
Bakmayan var mı ki sizce buna kim inanır ki
Kim yapmıyor ki
Ben
@Yelizmiss istisna
Sen mi yaptın
Evet baktim tamda poposunu profil resmi yapmis baktim yanlislikla kopyalamisim linkini o ara inst begendigim bi video var di yanlislikla kizin profil linki gönderdim ben alindı kizdi🤦♂️