Güncellemeler
+1 yıl
Şu konuda anlaşalım mesele istememek meselesi değil ister gibi davranıp gayet olumlu konuşmayı sürdüren şekilde davranıp yalan konuşmak online olmadım deyip olmak böyle kızlar var bunu egosu zirvede insan yapar biraz karsidaki kişinin de duyguları olduğunu empati kurarak deneyin konuşmak istemediginde net olun yedekte dursun demeyin mesela karakteri sağlam insan bunları yapar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kadınları anlamak atomu parçalamaktan daha zor.
Aynen öyle cidden
Ulaşılmaz kişi havası ile karşısındaki insanı kendine bağlamaya çalışmak
Bu daha çok soğutuyor aslinda cevabinizda gayet olgun ve mantikliydi teşekkürler 🙂
Bana da aynısını bir erkek yapıyor niye anlamıyorm yazan da kendisi konuşmak istemiyorsa niye yazıyor anlayamadım.
Tuhaf işte bende bunu anlamıyorum niye diyorsun bir şey yok sorsan şöyle biri olsun flan edebiyat yaparlar ama davranış başka ben böyle denk geldiğim insanlar oldu egosu yüksekte olmalarına bagliyorum
Ben de aynısını düşünüyorum ya da hoşlanmıyor sadece can sıkıntısı amacıyla yazıyor. Kendisine bsn de söyledim egoist sn dyie kabul etti evet dedi hala bir şeyler yazıyor anlayamıyorum 😔
Bence uğraşma öyle bir insan sana ne verebilir enerjin aynı sevide olan biri olmalı sana kıymet değer vermeli sende ona seni anlamalı hissetmeli ruhuna bedeninden önce dokunmali ben böyle düşünüyorum
Evet hak veriyorum hem de fazlasıyla ama işte ne amacı onu anlayamıyorum kimseye de anlatamıyorum içimde kalıyor işte
Duygu sömürücü işte ne istediğini bilmeyen işine gelince ilgi isteyen kendini düşünen insan işte bencil empati yoksunu
Ben bir kızla konuşmuştum eskiden kızin herseyine destek olurdum doğum günler özel günler bana birkere ilgi göstermedi tamam demedi ilgisini alıp gidiyordu canı sıkıldığında dönerdi birkere doğum günümü kutlamadi bende açık açık yüzüne vurdum uzaklaştım yaptım çünkü haketti
Bende durumumu anlatsam ne olduğunu anlar mısınız? Yani gizliden çıksanız
Çıkamam çünkü burada zitlastigim insanlar oldu nick verirseniz dönerim size anltabilirsiniz
Yazma o zaman mesajını beğen bırak
Yazıp yazmamak değil mesele neden yaptigi bunu hem kal der gibi hemde git der gibi
Söylediğinde ben yapamam bana yakisak bir şey değil
O zaman burada yakınmaya devam edersin kız istemiyo belli ki enayi olmadıgını anlasın
Konuşmuyorum zaten sadece kadınların gözünden neden yaptığını öğrenmek istedim kapandı gitti
Muhabbetin sarmıyodur
Gayet herkonuda yorum yapabilecek biriyim
yazma kardesim sende o zaman
Olay şu ben sana ilgili davranıyorum ama mesajına dönmeden store atıyorum sonra hicbirsey olmamış gibi sana cevap veriyorum konuşmayı sürdürür şekilde bu normal mi empati yapalım
Offf konuşmak istemiyor demek darlamayin
Tamam darlamayiz
Konusmak istemiyor bu kadar basit
Öyle degil işte bu dediğin tam tersi oluyor konuşmak ister gibi
Sen öyle san, ben de konusmak istemedigim kisilere gec yazıyorum ısrarla yazıyorlar abicim konusmak istemiyorum demek ki demi ne bu ısrar diyorum icimden olay bu anladın mı konusmak isteyen yemek yerken bile yazar thats it.
Sen kendi hemcinslerini savunuyorsun ama ben hiç öyle görmedim konuşmak istemediginde mesaja görüldü atılmaz ya da mesaja donmeyip store arıyorsan davranış bozukluğu vardır sonrada dönüp ay yogundum dönemedim diyorsan buda yalandir
Ayıp olmasın diye yazma bana konusmak istemedim demek yerine oyle diyor? Anladın mı abicim olayı savundugum yok olanı soyluyorum sen de yuzsuz olsa yazma
Yuzsuz olma’
Olmam tamamdır doğru söylüyorsun