Bugün dışarı çıktım tuhaflar kendi yolumdan gidiyorum biri hızlıca uzakşıyor biri arkasına bakîyor sanki önün için geliyorum mal la bunlar kafaları gitmiş 😄😃😀😀😅
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senin de hemcinslerini tecavüz edip çayıra çimene atıp yakarak öldürseler sen de milletten kaçacak delik ararsın
Mülteci etkisi yozlaşma Kadın cinayeti var farkındayım ama her yònene gelene de bu yapılamaz kendı yolumdan giden insan sana ne yapabilir
Yorum haklı haberleri görünce irkiliyorum
@Hayatverenperi Benim suçum ne Kızım
Seni suçlayan mı var amjk tedirgin yaklaşıyorlar işte alınma üstüne her şeyi
Bu kadar gergin bana karşı olacağına git o cahil aileni suçla onlar katil yetiştiriyor ben değil
Evet öyle
Bireysel algılamasa keşke nereden bilelim kimin nasıl göründüğünü
Of çok boş adamsın
Güzel kardeşim bak Muhafazakar aileler bak hep onların eseri bugün Kadın rahatça bir açık bişey giyemiyorsa ve rahat dolaşamıyorsa hep Müslüman Erkek eseri ve onu yetiştiren bir İslamcı ailedir ve sizin de bundan etkilenme onları sevmesi
Anlamadım shhshs
@Hayatverenperi boş ver anlayan anladı
Arkadaşım sorunda kızların neden yolunu değiştirdiğini ve tuhaf olduklarını yazmışsın biz de diyoruz ki böyle böyle hala gelmiş benim ne suçum var aile cart curt diyosun ya millet senin nasıl bi ailede yetiştiğini nasıl biri olduğunu nerden bilsin güzel kardeşim doğal olarak tanımadıkları herkese karşı tedbirli ve uzak duruyorlar bunun seninle veya mal olmalarıyla alakası yok
Ona bişey dediğim yok normal dedim ama siz bunu fırsata çeviriyorsunuz feminist kafası oluşuyor sizde bende diyorum
Sen kafayı yemişsin
Siz feministlere göre her Erkek ölmeli Baban da Abinde ölsün böyle bişey olabilir mi ya
Ne ölmesi herkes yaşasın :))
@Hayatverenperi Kimse umrumda değil ama bunların yaptığı harekette güzel değil
Peki
Hepsi mal Kezban Petersburg da böyle bişey yaşamazsın 😀
Hiç sorma ama Erkeklerde kendini değiştirmesi lazım Erkekler yüzünden benim gibi insanlar sıkıntı çekiyor
Kendilerinden korkuyorlar artık sosyal medya ve tv haberleri yüzünden.
Olabilir de ama kendi yolumdan giden bir insan ne yapabilir
Biraz cinsiyet ile alakalı biraz hak vermek lazım ama onlar da bilmeli ki erkekler birbirini daha çok öldürüyor. yani yolunda giden adamdan da kaçmaya gerek yok.
Kadın cinayeti var şiddeti var tacizci var kabul ediyorum mülteci etkisi de var ama bunlarda feminist kafası var
Değişik at hırsızı gibi tipin mi var
Ondan değil
O zaman paranoyaklar
Kafaları gitmiş
Yav abajnsjzınsjd millet sıyırmış anasını satim
Valla kardeşim hepten gitmiş psikolojileri bozuk birileri gelip diyecek sende sıkıntı var bende değil onlarda var çünkü ben kendı yolumdan gidiyorum kimseye zararım yok yani 😀
Gece veya tenha falan olsa yine anlaşılır da sabahın köründe kim napcak😂
Lan bide cadde de işlek yerdeyim valla çok mu Kızları korkak salıyoruz sokağa anlamadım ki valla 😀
Bazen olur öyle paranoyaklar denk gelmiş.
Hmm değişij
Evet doğru değişiksiniz
Gerçekten hahshsh
Sen böyle misin genelde yolda geçen kendi halinde insana böyle yapar mısın
Tam adamına sordun her gün erkekler rahatsız eder ama buna rağmen iyi davranana iyiyimdir
Kim rahatsız ediyor dışarıda mı
Bak o iyi işte feminist kafası yok böyle Kızları severim
Evet dışarıda da kimse karışmıyor işte beni savunmuyor ama napalım hayat hshshs
Dışarı da abazan çok farkındayım ama Kız kendini korkak ödlek yapmaması lazım cesaretli olması lazım ki Erkek zayıf düşsün
Evet aynen öyle
Kızlarımızı çok fazla korkutuyoruz buda aileden kaynaklanıyor ben baktım kendi yolumdan gidiyorum Kız hemen beni gördüğü gibi hiç bir şey yapmadığım taktirde hızlıca uzaklaştı sanki dışlanmış gibi onu dövecekmiş gibi taciz edecekmiş gibi çok üzücü ülkemiz bu halde olması Kadınlarımızı ne hale soktuk
Haklılar bence ben yıllardır erkeklerden kötülük gördüm güvenmiyorum onlarla olmak istemiyorum diye bana kezban diyemezsin ki sadece insanlık görevimi yapıp iyi davranana iyi davranırım
Kezban ne zaman dedim zaman saçmalama size iyi biri davransa da siz yine duygularınızı belli etmezsiniz ki
Ederim
Genel olarak 3 Kızla konuştum iyi birileriydi güler yüzlülerdi ama bana karşı ne hissetlerini çözemedim çünkü sana karşı ne duygu besledikleri bilemiyorsun sabit duyguları yok sen kapalı mısın
Açığım
Kırılmaktan korkuyolardır
Valla alakası yok bir Kızla o kadar iyi davrandım ki bana kendini açamadı ve sonra kalbimi kırdı
Bilmiyorum ben davranmadım
Yalan atıyorsun söyler misin nasıl Erkek tipi seviyorsun
Karakterli değer veren
😀😀😂😂 Maço sevmiyor musun tipe bakmıyorsun sadece karakter mi
Tip de olmalı biraz
Nasıl tip olmalı işte gözünde tarif et böyle sık boğaz edercesine soruyorum da kusura bakma
Normal tipli uzun boylu karakterli kotuyan şefkatle seven biri :))
Sen boyun kaç ya normal olsa o kadar yakışıklı olmasın çapkın oluyorlar ve seni aldatırlar
Yakışıklı olsun dedim mi ki hahahhs 166
Boyun biraz kısa ben 1-73 boyundayım boyundan rahatsız mısın
Hayır değilim
Boyu kısa dedim diye alınma bak onu kötü anlamda demedim
Peki hiç sevgilin oldun mu merak ettim
Alınmadım
Ben seni merak ettim böyle iyim diyorsun kendini belli ediyorsun nerde yaşıyorsun ama benden çekinme abazan rahat verici tipe sahip değilim
İstanbul dayım
Çok uzaktasın ya daha yakın yerde olsaydın şansım yok