İçim çok sıkılıyor arkadaşlar, beni dinlemek isteyen ufak yorum yapmak isteyen arkadaşlarım yazabilir mi detayı yorumda paylaşacağım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İşe gitme saati sabah oldugu için yazmıştır ama neden uyanır uyanmaz yazdı dersen mal oldugu için derim
En son geçen sene eylülde mi ne konuşmuştuk normalinde o da çok kısaydı saçma bi bahaneyle yazmıştı. bi de aralıkta doğum günümde , doğum günün kutlu olsun demiş ben de teşekkür ettim bu kadar. Sabahın köründe durup durduk yerde yazması, üstelik sevgilisi varken çok saçma geldi.
İllaki seni düşünmüş bu süreçte ne yazdı ki
Merhaba yazılı sticker göndermiş.
Aralıktan beri Instagram hesabı yoktu. Dünden önceki gün Instagram hesabı açmış rastgele çıktı karşıma, beni eklememiş, dün gece de kapattı. Ne düşünüyosun,
Valla bazı erkeklerin beyin yapılarını davranış nedenlerini anlamak çok zor. Seni de bi yandan yürütmek istemiş olabilir seni arkadaşı olarak görmüştür ama senin öyle görmediğni anlayınca uzaklaşmış ama pişman olmuş olabilir sen de yüz vermeyince bundan olmaz demiştir
Askerdeyken ya yeter ki emir veren sen ol ben öper başıma koyarım senin emirlerini valla tek kelime itiraz da etmem karşı da gelmem diyen, askere gitmeden önce sürekli evlilik muhabbeti geçiren, askerden geldikten sonra sınav başvurusu yapmaya gittiğimizde kimliğimi eline alıp sarılıp bu benden dursun diyen, onun bölümünün ataması daha çok muhabbetinde “ben atanayım sen atanmasan da olur” diyen daha bir sürü şey var ya anlatmakla bitmez. Bunlar bana arkadaş gibi gelmiyor sence arkadaşça mı
Değil saçmalama sana böyle yakın davranıp başkasıyla evlenmesi onun sahte olduğunu gösterir ama neden yapmış bunu anlayamadım belki de ilgin onun hoşuna gitti
Bugün başka bi kullanıcı adıyla yeni hesap açmış kimseyi takip etmemiş 0 takip 0 takipçi 0 foto ne mana anlamadım
Ne yaparsa yapsın kendini ona cepte gibi hissettirme
Yok benden bi hareket göremez artık
Olabilir vaktim var dinlerim
Òzelden yazacaksan alayim
Olur
11 yıldır hayatımda olan birisiydi. Açılma olmamıştı ama arada bir şey olduğu belliydi, sürekli evlilikle ilgili imada bulunuyordu. Askere ben yolladım. Ne annesi ne de bu kız vardı yanında. Annesi zengin biriyle evlenip terk etmişti 5 yıldır konuşmuyorlardı askerdeyken barışmışlar. Biraz para görünce değişti. Askerden gelince yine evlilikle ilgili imalarda bulundu. Yine iş bulup araba alana kadar benim kafamı ütüledi. İş buldu araba aldı ilk ittiği ben oldum sevgili yapmış. Ben de numarasını vs sildim. Aradan 3 ay geçti, doğum günümden 1 gün önce o da benim numaramı silmiş. Ertesi günü instadan doğum günümü kutladı. Sonra o kızla aynı evde stori koydu gece yarısı çay bardaklarını çekmiş kızı etiketlemiş orası onun evi değildi zaten. Neyse sonra hesabı çalındı, Instagram açmamıştı. Aradan 1 ay geçti. Bi tek telegram kalmıştı. Orayı kullanmıyordu normalde. En son ocakta 08.46 da mesaj atmış. Görüldü bile yapmadım. 3 ay sonra da nişanlanmış. 2-3 gündür sürekli aklıma geliyordu. Önceden çok serttim, içten içe üzülmeye başlamıştım. Aralıktan beri Instagram hesabı yoktu. Dünden önceki gün Instagram hesabı açmış rastgele çıktı karşıma, beni eklememiş, dün gece de kapattı. Ne düşünüyosun, niye sabahın köründe yazmış olabilir bana?
Buyur dinlerim gel
11 yıldır hayatımda olan birisiydi. Açılma olmamıştı ama arada bir şey olduğu belliydi, sürekli evlilikle ilgili imada bulunuyordu. Askere ben yolladım. Ne annesi ne de bu kız vardı yanında. Annesi zengin biriyle evlenip terk etmişti 5 yıldır konuşmuyorlardı askerdeyken barışmışlar. Biraz para görünce değişti. Askerden gelince yine evlilikle ilgili imalarda bulundu. Yine iş bulup araba alana kadar benim kafamı ütüledi. İş buldu araba aldı ilk ittiği ben oldum sevgili yapmış. Ben de numarasını vs sildim. Aradan 3 ay geçti, doğum günümden 1 gün önce o da benim numaramı silmiş. Ertesi günü instadan doğum günümü kutladı. Sonra o kızla aynı evde stori koydu gece yarısı çay bardaklarını çekmiş kızı etiketlemiş orası onun evi değildi zaten. Neyse sonra hesabı çalındı, Instagram açmamıştı. Aradan 1 ay geçti. Bi tek telegram kalmıştı. Orayı kullanmıyordu normalde. En son ocakta 08.46 da mesaj atmış. Görüldü bile yapmadım. 3 ay sonra da nişanlanmış. 2-3 gündür sürekli aklıma geliyordu. Önceden çok serttim, içten içe üzülmeye başlamıştım. Aralıktan beri Instagram hesabı yoktu. Dünden önceki gün Instagram hesabı açmış rastgele çıktı karşıma, beni eklememiş, dün gece de kapattı. Ne düşünüyosun, niye sabahın köründe yazmış olabilir bana?
Burdan değil
Noldu
Yaz bakalım
Bu bahsettiğin kişi sevgilin miydi
Değildi ama arkadaş da değildik.
Senden evlilik alamayınca başkasına gitti ve ondan sonra sana yazmasını tuhaf mı buldun doğru mu
Yani tekrar seninle olmak istiyordur belki
Nişanlanmadan 3 ay önce yazmıştı :)
Hala aklı sende sanırım:)
Buyur gel