Se-lam Ge-Ce ✌️
öyle kadınlar var süklüm püklüm elinde oynatıyorlar sevgililerini, kul köle yapıyorlar.

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Se-lam Ge-Ce ✌️
öyle kadınlar var süklüm püklüm elinde oynatıyorlar sevgililerini, kul köle yapıyorlar.

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Düşüncelerinde kalman lazım; Öyle ya da böyle aklı fikri sende olması lazım. Gösterip elletmemek, naz, cilve, gizemlilik, her an çekip gidebileceğini bilmesi, ne zaman ne yapacağını çözememesi, kendi hayatının olması ve o hayatına onu dahil etmeni istemesi ve benzeri şeyler onun için bir şey yapmadan önce 2 kere düşündürten şeylerdir. Ezbere bildiği, cepte olanı, uygun olanı, emek vermediği yukarda saydıklarımın adrenalini vermez.
Bir arkadaşın sözü ile devam ediyorum; "Muma çevirmedim, mum gibi diktim." Bence erkeklerin çoğu problemli😄 Teslim olan kadınlar pek sevilmiyor, kolay lokma gibi görülüyor. Nerede bir avanak, onlara tapıyorlar💃
Aynen öyle EiGsün 😅
Eğer onda muma çevirmelik potansiyel yoksa yapamazsın, ne yaparsan yap, o bildiğini okuyacak bir tipse olmaaazzz..
Ben de merak ediyorum nasıl başarıyorlar, acaba formülü ne 🧐
Neyse formülü söylesinler :D
Yengeme sormalıyım bunu 😅😂
Sor hele ne diyor 😅
Bence bu kişinin ne yaptığıyla alakalı değil.. Beraber olunan insanın yapısıyla, karakteriyle alakalı..
İki baskın karakterin düellosu haline gelir böyle güç gösterileri..
Bir ipte iki baskın oynamaz.. Baskın basanındır.. 😄
Baskın basanındır :D tamam tuttum bunu
Teşekkür ederimm.. 💚
Rica ederim 🖤
Cevap
46Cevap
Mum istemem o ne öyle yaa, herkes olduğu gibi olmalı..
Aa ama neden ortalığı aydınlatır, elektrikler kesilince 😃
Gerek yok karanlıkta iyidir.
🥹
Kimse kimseyi muma çevirmesin insanca sevsin. Böyle aptal saptal şeylere neden yönelirler egosunu tatmin etmek için.
Çevrilmiyor ben denedim mfjcjf
Nasıl yaptın o işi :D taktik ver
Terk etti işte zjjxj
Hayda :D hsjssh
Sen yapamamissn ben ögretiym sana gel
Seven zaten mum gibi olur bir şey yapmaya gerek duymuyorum
Yahu Niye Muma Çeviriyorsun Sevgilini Rahat Burak İstediği Gibi Davransın Muma Çevirip Ne Yapıcaksın Sonra Kıçından Ayrılmaz Gel Gel Git Git Peki Ya Sonra Mesela Koyduğun Resimin Anlamı Şu Şekilde Ven Bir Kadınım Sende Kölem Ne İstersem Fantezi Olarak Onu Yapıcaksın Böylemi İstiyorsun Peki Sıkılır Ya Sonra Giderse Senden Neyse Sen Bilirsin 👍😉
Ben yapmıştım arkadaşlar zamanında ama taktik aynı klasik umursamamak, bi seviyomuş gibi davranıp bi soğuk durmak ama ben bunları bilerek yapmıyodum sadece seviyordum ama aşık değildim o insana o da ben ona aşık olayım seveyim diye elinden geleni yapıyordu. şu an ilişkimiz bitti ama kimse onun yaptıklarını o emeği vermemiştir ilişki için. Sonra da başka birine aşık oldum asla taktik yapamıyorum ve muma çeviremiyorum tşkler
@İsimoner önyargılı bir yorum olmuş. Sevmiyordum demedim aşık değildim dedim ve o insana da gayet ilgi gösteriyordum, değer veriyordum. Bahsettiğim umursamama kısmı ilişkinin başlarındaydı sonradan ne kadar tam tersi davransam da sanırım ilişkinin başında öyle olduğum için yetmiyordu ona veya o bana aşık olduğı için fazla emek sarfediyordu bilemiyorum. Ama hiç bir yanlışım olmadı kendisine o yüzden de hak etmişsin gibi bir yorumu kabul etmiyorum :)
Sevgili kişisinin bilinci tavanlardaysa o iş yaş 😃 Ama yapılabilir yine romantik kışkırtmalar, denemekten zarar gelmez
Muma çevrilebilen karakterde birini istemezdim. Geçn gun ümit erdimin bir videosunu izledim abi diyor mutluluğun sırrı tamam aşkımdan geciyor sen mutlu herkes mutlu diye aklıma o geldi😂😂
Haha “ah aşkım aman aşkım, sen ne dersen tamam aşkım” 😃 aha aynen bu işte
Kimseyi muma çeviremezsiniz. Sadece sizi çok seviyorsa kırmak istemez.
Demek ki, sevmiyor 😅
Seviyordur ama insanların bir duruşu var, çok sevse de bazı şeylerden taviz vermeyebilir 😄
Verecek, herkes veriyor :D
Abooov 😱😂 silahta vereyim mi 😁😄
Tarzım değil, bıçak olsun 😃
Al canım gazan mübarek olsun 🔪🙄😄
En mantıklı cevap. Erkeğin sabrı ve müsade ettiği kadar simarabilir siniz. Dediğiniz gibi sizi kırmak istemediği için aslında idare ediyordur.
Bildiğim bir aile var sokakta yanında eşine laf atılmış adam eşine yine bugün formundasin bütün gözler üzerinde demiş. Mahallesinden biri sürekli takip edip rahatsız ediyormuş ne yani başımı belaya mı sokayım diyormuş. Böyle bir sevgili ya da eş ister misiniz.
Omurgasız bi sevgili istemem. Süklüm püklüm bi herifi kendime yakıştıramam.
boş ver sen onları, iki gün sonra ondan da dert yanarlar 😅
Doğru söz, yesss 😃
Bende bilmiyorum, bazı kadınlar gerçekten çok şanslı.. Hiç bişey yapmadan sevgilisi her istediğini yapıyo😒
Heh işte 😅 o kadınlar nerde taktik versin
Bişey yapmıyorlar bence şanslılar sadece🙄
Veriyorz almiyorsnz enayiler. d
Tahrik edip bırakmak, sonra yine edip yine bırakmak. Ayarlarıyla oynamak, çıldırtmak.
Oha oha :D senden bu tür bi taktik beklemezdim 🫣
İşte muhteşem bir kadın yorumu , çok beğendim +1
Kesinlikle Empati yapabilen yoğun duygu ve düşüncelere sahip olan bir insansanız hata yapınca bile özür dilemeyi ve telafi etmeyi biliyorsanız muma çeviririsiniz. Aksi halde bazı kalbi ruhu çürükler gibi samimiyetsiz hareket ederseniz imkansızdır
Erkek çok aşık değilse çokta iplemiyo ne isterseniz umuru değil benim kanaatim. Bazi kadınlara da öyle adamlar denk geliyor. Bir erkeğin mantığı çok ön plandaysa asla taviz vermiyo..
Kartlarını açık oynayacaksın net. Herseyini de söyleyeceksin yüzüne ve şartların olmalı bunu bilmeli, bile bile kabul ise sorun çıkmaz. Çıkarsa kendisi kaybeder, çünkü sen zaten kartları açık oynamış oluyorsun. Bundan sonrasını o düşünsün.🙂
Erkeğin sabrı ve müsade ettiği kadar simarabilir siniz. Size olan sevgisi kadar sizi kırıp üzmek istemediği için muma çevirdiğinizi zannedersiniz. Ayarını kacirirsaniz alacağınız tepki sizi sabaha kadar ağlata bilir. O yüzden... oku nu çıkarmayın. Erkek doğası gereği korumacı ve gerektiği zaman da vahşidir. İdareli kullanın derim.
Vahşi derken fiziksel demek istemiyorum dili vahşi ve kırıcı bütün duyguları yok edici anlamında.
Erkeğin karakterine göre değişiyor bu "muma çevirmek" durumu. Baskın karakterli bir erkeği ve tabii aklı başında erkeği muma çevirmek zor, imkansıza yakın..
Kişiliği kalmamış biriyle beraberlik ne kadar keyifli veya tatlı olur bunu bilemedim ❗️ Ben olduğu gibi sevmekten yanayım, ruhsuz bir beden işime yaramaz.
Linçleyenler boş yapmış napılyon bile muma çevrildi arkadaşlar şimdi bu adam omurgasız, baskın olmayan karakterli, özgüvensiz biri miydi? Hayır. Demekki var bi tarif
Ayrıca benimle iletişime geçer misin bu işlerden hoşlanıyosan. böyle karakterde arkadaş istiyorum ben birbirimize yardımcı oluruz
Bu işler hiç bana göre değil ben taktik olmaması gerektiğini düşünüyorum gönül işlerinde… yanında kendim olabildiğim biri olmalı…
Bu soruyu görünce dedimki kesin bir kadın sordu bunu:)
😃😃 evet
Karşılıklı saygı dıyulmalı muma çevirmek, parmağında oynatmak kendini akıllı sanan cahillerin, zavallıların baş vurdığu şeyler
Pısırık insanlardan haz etmem, ben otoriter bir kişiliğe sahibim, karşımdaki de öyle olmalı sert ve otoriter.
Hiç öyle olamam ben sert bi yapıya sahibim yeri geldiğinde yumuşarım ama yine de anlatıldığı gibi olamam
Gerek yok boyle seylere ya. Beklentileri dusurup karsindakini oldugu gibi sevdigin zaman sorunda cikmaz, muma cevirme istegide olmaz
Şimdi moda elektrikli mumlar
O tarz bir muma çevirmeliyiz
Tık dedinmi hayatını aydınlatacak 😅
Neler soyluyorsn sen öyle😄
Çayda çıra oynamalıyız 🙄 mumla oynandığı için elime mum olur musun diye sorcaz oda sıkıyorsa reddetsin falan 🙄
Hafif naz, saygı duymak, güzel yemek ya da tatlı yapıp ona götürmek, yatakta iyi olmak, biraz kıskançlık, tatlı tatlı konuşmak..
Kimse için uğraşamam. Naparlarsa yapsınlar😃
Aç susuz bırakmak, tâbi dengesi de kişilere kalmış.
Rahmetli kayahan nın bir şarkısını hatırlattın...
***Allahım neydi günahım***
Sevgilim benim üzerimde baskın kişiliğe sahip. Hatta dominant ve istediğini yaptırıyor.
Muma çevrilme potansiyeli olan omurgasız adama vakit bile harcamam
Yanlış yapmıyorsunuz, karakterli insanlarla birlikte olursan böyle bi erkek olmaz hayatınızda
İnatçı ve maço bir erkekse hiç mümkün değil bence
Sevdiğiniz adam sizi seviyorsa yeter bu kendinize köle aramayın
Deme ki bir taktik uyguluyorlar istediğini ver sende elinde oynat
Başına fitil bağlayıp eritilmiş parafine daldır çıkar 😂 kız ne bileyim ben 😂
Çok fazla yüceltme, arada bir ölçüsünde tersle. Ben hep iyi oldum kazanamadim. Gördüklerim buu
Her erkeği aynı kefeye koymayında sonra tasma takıp gezdirmesinler sizi söz meclisten dişarı
Bir şeyler yapmayalım. Herkes olduğu gibi olsun. 😃
Hic kimsenin onu sevemeyecegi sekilde guzel sevin yeter.
Ver bazen de öyle adamlar var senin hareket etmeni bile istemiyorlar
En az asgari ücret kadar ek kart sağlamalıyız. Susar.
yatakta vahşi olmalısın onu doyurmalisin iliklerine kadar ama her öğün
Valla bende merak ediyorum nasıl beceriyor o kadınlar bu işi 😅
Onemli olan sana saygi gostermesi ve değer vermesidir.
Amma muma çevirmek istiyorsunsa da bu O kişinin karakterinden ve sana ne kadar bağımlı olmasından aslıdır
Sevgili yapmamalıyız :D
En kolayı :D
O kadar büyü yapan var ki. Böyle erkekleri soyup soğana çeviriyorlar. Bİz de ibretle izliyoruz
bence asla yapmayın ilgiden bunalırdım. biraz mesafe olsun insanların arasında ille de yapmak istiyorsanız bence ilk önce kendiniz mum olun andaval değilse o da olur. andavalsa zaten ayrılın
Biz mum olmayalım da gerisi önemli değil 😬😬
Nasil mum edecegn onemli ama. d
Öveceksin bolca kıcını yalayacaksın.. Gazı verdikçe seni taparcasına sever..
Niye muma çevireyim ki? Karakteri değişen benimle şekillenen bir insanı neden hayatıma alayım?
Birileri ateşle oynamayı seviyor sanırım. Mum edip yakıp eritip bitirin biz erkekleri zaten bunun için gelmişiz bu hayata…😒😒
Adil yıldırım diyorum sadece
Evet ya sıkı takipçisiyim
niye mum gibi yapmaya çalışayım ki amaç ne
Bu tip sorunlar genelde açıklamayı okuyunca geçiyor 😅
üzdün işte 🥺
Üzülme :(
Bir ben beceremedim şunu ya 😂😂
Aaa yiooo dernek kuralım 😄
Sahte sanal ilişkilerle biraz zor reel olup bazı taktikleri uygulayınca oluyor bu işler
Soruda “sanal” kelimesi geçiyor mu?
Sen niye takıldın sanal kelimesine yaran mı var?
Benim değil ama senin var gibi, zevkle deşerim istersen
Hahahaha nolur deş al 🧂bunu da atarsın 😂🤣🤣
🤦♀️🤦♀️ Millet deliye ben akıllıya hasret
Hahahahahahaaua yaa
Ağız tadıyla laf dalaşına giremedim, benim günüm değilse demek
Halbu ki benimde bi o kadar ihtiyacım vardı ama gülesim tuttu
Tamam sus sus, geçince gel
Susmuyom
Ayaklarını öptürebilen kadın her istediğini yaptırır
Neden öyle bir şeye gerek duyuyorsunuz😆sevgilisine göre değişir örnek ben çok zor hatta imkansız anca maddi yönden muhtaç kalırsam belki oda belki😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?