Yeni konuşmaya başladığım bir kız var sosyal medyadan tanıştık, kendisine buluşma teklifi ettim az önce, hatta kolaylık olsun diye de bulunduğu yerden almak istedim. Aldığım karşılığa bakar mısınız?
''senin istediğin zaman değil'' mesajından sonra engellemeliydin meşgul olduğunu ifade edebileceği bir sürü cümle varken bunu seçmesi kişiliğini az çok gösteriyor aşırı antipatik biri okurken sinir oldum.
"Müsait olunca dönüyorum senin istediğin zaman değil" bunu yazmasından belli zaten o noktada ben gerekeni söyler muhabbeti keserdim. Çünkü düzgün biri müsait olunca yazabiliyorum derdi. Böyle dan dun konuşmazdı. Bu kız bildiğin odun ve sen bu kıza nazik davranmaya kalkmışsın bana göre yanlışın orada :)))
Kardeş daha ilk tavırdan elemeliydin ya sorunlu ya egosu gereksiz yere çok kabarmış veyada ağırdan satma işinin bo, kunu çıkarmış hiç uğraşılmaz böyle tiplerle
önüne geçilir ama, mesela sen istediğinde cevap vermem gibi bir şey demiş orada belli olmuş nasıl birisi olduğu. böyleleriyle o an konuşmayı kesmek lazım
Kankacım 12 saatte bir cevap yazıp sana köpek çeken kadından ne bekliyorsun ki yapma böyle çok üzülürsün
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben iyi niyetli biriyim kimseye böyle yaklasmadigim için karşıdan da böyle bişey beklemiyorum sanırım. Neyse bundan sonra yabancı dil öğrenip türk kizlariyla konuşmama kararı aldım zaten :) hep böyle oluyor çünkü
Ben küçük oyunlardan nefret eden, hiç beceremeyen biriyim. Kendimi bildim bileli yapmacık tavırlardan kacindim ve dobra olmayı sevdim. Bu şartlarda olmuyorsa da yapacak bir şey yok
Bizim burada motorcu kulübü var ordan eklemiştim mesela, o tarz sayfalar illaki her şehirde vardır, ya da ilgilendiğin başka bir aktiviteyle ilgili sayfalara bakabilirsin. ya da en kötü sende ekli olmayan, ama senin çevrende yaşayan erkeklerin listelerinden çalıcan 😅
Hangisiyle olur diyorum ben de şu an :) çünkü hemen hemen hepsi aynı. Aşırı yakışıklı ya da aşırı zengin olmadigimiz sürece tablo bu şekilde oluyor maalesef...