Sevgilim beni tehdit etti. Bu durumda siz ne yapardınız?

Buluşacaktık gece. Sonra bir aksilik çıktı ben evden çıkamadım. Beni kandırdın dedi durdu. Eğer çıkmazsan oyunlar çevireceğim, çok kötü şeyler olacak, çaresiz kalacaksın gibi şeyler söyledi. Kaç yıllık sevgilim, neye uğradığımı şaşırdım. Aşırı üzgünüm, şoktayım. Ayrıldım, şimdi başka ilişki yapmış tanıdık bir kızla, nişanları bile oldu dün. Üstelik herkes kızı çok seviyor, çok kıskanıyor, çok iyi biri gibi şeyler söylüyor. Bu da benim aşıri sinirimi bozuyor. Eski sevgilimin arkadaşı benim de arkadaşım. Ona anlattım durumu "bence kimseye birssy söyleme ve kurtuldun diye sevin" diyor. "Evet arkadaşım ve takilmadigimiz kız kalmadı, nişanlısını mesela dün aldattı, erkek ortamı herseyi anlayiyoruz, ama işte sen de arkadaşımsin sana söylüyorum ama aramızda kalsın" dedi. Hatta evli kadınla birlikte olmuş, onu da tehdit etmiş, kadının altinlarina kadar almış. Daha binlerce vukuati var. Ve erkek adam yapar diye destekleyen bir kesim.

Güncellemeler
+1 yıl
Kardeşi kuzenimin eşi. Akrabalik durumları falan söz konusu olduğu için o da çok uzatmadi diye düşünüyorum. Çünkü kendinden korkuyor ortalık karışır diye
Sevgilim beni tehdit etti. Bu durumda siz ne yapardınız?