Benim bir erkek arkadaşım var ancak ne olduğumuz belli değil?

şimdi şöyle ki annesiyle tanıştım tesadüfen oldu ona bi hediye almıştım annesi görmüş kimden demiş o vasıtayla tanıştık. önce dedim annenle ne zaman tanışacağız dedim annem vazgeçti tanışmaktan dedi bende peki dedim. Sonra buluştuğumuz gün bir baktım annesinin yanına götürmüş. beni hiç arayıp sorumuyor aramızda hiç bi iletişim yok buluşmadan buluşmaya. ilişkimiz flört olarak başladı. Ama ben arkadaş olmak istiyorum dedim. İlk buluşmamızda arkadaşın ilerisine gider miyiz dedi. Kendisi aşırı flörtöz birisi sürekli bana takıldığı kızları ve onlarla ne yaptığını anlatıp duruyor. Şimdi arkadaşız diyoruz ama öyle de değiliz bana karşı fazla temaslı gözlerimin tam içine bakıyor. Ve bu durumda kafamı karıştırıyor. Ancak kendisinden kesin bi adım da yok. Bana arkadaşımsın vurgusunu da yapıyor. Sorulunca da ben herkese böyleyim diyor. Abimle çok tanışmak istiyor. Yani benim bile gene yazarken kafam karıştı arkadaşlar cidden bu çocuk ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum. Aynı zamanda kendisi için çok değerli olduğumu annesi ile aynı kefeye koyduğundan bahsetti neredeyse. Tabi söylenen sözlerin değeri yok fakat hareketler?

Benim bir erkek arkadaşım var ancak ne olduğumuz belli değil?