Genelde açıklığı severler modern insanlar benim sevgilim de alevi ve beni ailesiyle tanıştırmaya götürdüğünde göğüs bacak sırt ve göbek açık giyinirsem bunu dert etmezler dimi. Benim ailem notmal giyinir. Ama ben giyinmeyi çok sevmem. Sütyen bile takmam. Aşırı seksi giyinirim. Sevgilimin ailesi acaba bu durumu dert eder mi? Aleviler açıklığı sever derler o yüzden soruyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen sadece aleviler ya aleviliğin içinde yaşamış görmüş ya da sevgilisi olmuş olanlar yorum yapsın.
Alevilerin giyim açıklığının bir sınırı var mıdır?
Ben hiç çocuklarının giyimine karışan alevi anne görmedim. Çocuk istediği kadar açık giyinsin sınırları yok. Ki bence en güzeli. Ben açıklığı seviyorum benim ailem belli bi yerden sonra karışır giyimime sınırları vardır ama ben onları asla dinlemem. Ve göğüs göbek sırt bacak dekoltesini hepsini aynı anda verebilirim. Seksi olmayı seviyorum
Büyük bir çoğunluğu öyle, doğru. Giyiminden dolayı yargılanmazsın, hiç merak etme. Sorun yanlış anlamaya açık olmuş biraz. Provokatif bir paylaşım sandım. Kusura bakma..
arkadaş alevi düşmanı bir troll, aklı sıra burada aleviler açık giyinmeye karşı değiller, mezhepleri geniş havası yaratmaya çalışıyor, algısına çaktığım.
Bu alevilikle alakalı değil düşünce kafa yapısıyla alakalı. arkadaşım da aleviler ve babası crop falan giysin istemiyor mesela nerden çıkartıyorsunuz böyle düşünceleri anlamıyorum
Ben abartırım diyorum işte sen soruyu anlamadın. Saygı duyarlar mı ben koca göğüslerimle bralet giyip altına süper mini şortlar giyiyorum göğüs sırt bacak göbek dekoltelerini hepsini aynı anda vermeyi seviyorum. Seksi olmayı seviyorum
Ben hiç çocuklarının giyimine karışan alevi anne görmedim. Çocuk istediği kadar açık giyinsin sınırları yok. Ki bence en güzeli. Ben açıklığı seviyorum benim ailem belli bi yerden sonra karışır giyimime sınırları vardır ama ben onları asla dinlemem. Ve göğüs göbek sırt bacak dekoltesini hepsini aynı anda verebilirim. Seksi olmayı seviyorum
her insanın aynı olamayacağı gibi her alevinin düşünceside aynı değildir tabiki. kimin nası giğindiğine karışmaz saygı duyabilir ama kendi çoluğunu çocuğunun giyim tarzına karışır belli bi yaşa kadar. çünkü etraftaki her insanı kendi düşünce yapısında olmadığını bilecek kadar bilinçilidir anlatabildim mi
Aleviyim deseydin ozaman en başta. Tuhaf filan değilim. Aşırı seksi giyinmeyi seviyorum hatta giyinmeye karşıyım 😂 ve ailem belli bi yerden sonra karışır sınır koyar fazlasını istemez. Ama sevgilimin ailesi alevi ve tutumlarını merak ediyorum
dediğim gibi insan gibi giyinirsen hicbir sorun olmayacaktir.. bir aileyle tanismaya giderken ne giyilirse onu giy.. sonra sevgilinle basbasa kaldiginizda istersen ciplak ol sana kalmis
Belkiler le ilerlemiyoruz madem alevisin empati kurarak cevap ver. Benim şortlarım var ve popo çizgimin belli olduğu kısalıkta şortlar üstüne açık croplar giyiyorum. Benim normal kıyafetim yok ki.
Ya aileme bile kabul ettirmişim kendimi biraz kavgalı gürültülü olsa da. Neden sevgilim beni böyle beğenmişken ailesi sorun etsin açıklar mısın lütfen. Ki aleviler sunnilere göre daha modern kafada insanlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çok ayrıştırıcı bir soru olmuş. "Aleviler açıktır/kapalıdır." gibi genellemeye dayanan bir cünle kurulamaz.
Hiç farklısını görmediysen boş yorum yapma. Ayrıştırmıyorum. Aksini görmedim. Sen gördüysen söyle de bilelim. Görmediysen hiç nefesini yorma
Gördüm. Ben aleviyim ordan biliyorum.
Büyük bir çoğunluğu öyle, doğru. Giyiminden dolayı yargılanmazsın, hiç merak etme. Sorun yanlış anlamaya açık olmuş biraz. Provokatif bir paylaşım sandım. Kusura bakma..
Yok tamamen yanlış anlamışsın o amaçla sormadım alevileri çok severim
arkadaş alevi düşmanı bir troll, aklı sıra burada aleviler açık giyinmeye karşı değiller, mezhepleri geniş havası yaratmaya çalışıyor, algısına çaktığım.
Sevgilim alevi nasıl düşman olabilirim ve kendimde olabildiğince açık giyiniyorum çok komiksin 😂
Tabii canım öyledir.
Ya cidden komiksin 😂
Bu alevilikle alakalı değil düşünce kafa yapısıyla alakalı. arkadaşım da aleviler ve babası crop falan giysin istemiyor mesela nerden çıkartıyorsunuz böyle düşünceleri anlamıyorum
Alevileri azda olsa tanıyorum rahat ol onlar seküler bir yaşama sahipler
Sonunda gerçekçi bir yorum
Abarmadıktan sonra istersen mini etek giy karışmazlar
Ben abartırım diyorum işte sen soruyu anlamadın. Saygı duyarlar mı ben koca göğüslerimle bralet giyip altına süper mini şortlar giyiyorum göğüs sırt bacak göbek dekoltelerini hepsini aynı anda vermeyi seviyorum. Seksi olmayı seviyorum
o zaman adamları azdırırsın valla en dindarı bile azar böyle giyinirsen 😂
Alevi misin
Yok değilim ama insan olan herkesi seviyorum.
Alevilerdeki insanlık kimsede yok
aynen çok haklısın alevi sevgilim bile oldu eskide gerçekten çok iyi bir insandı
senin bu soruyu sormadaki amacın farklı yazık olmuş bu yaşa kadar gelmişsin oksijen harcamışsın
Alevi misin
evet
her insanın aynı olamayacağı gibi her alevinin düşünceside aynı değildir tabiki. kimin nası giğindiğine karışmaz saygı duyabilir ama kendi çoluğunu çocuğunun giyim tarzına karışır belli bi yaşa kadar. çünkü etraftaki her insanı kendi düşünce yapısında olmadığını bilecek kadar bilinçilidir anlatabildim mi
Bilmiyorum artık ben denk gelmedim. Sevgilimin ailesi seksi giyinmeme karışırsa zaten bu iş biiter. Çünkü benim giyimim kimseyi ilgilendirmemeli.
tamam canım aç poponu gez kimsenin umrunda değilsin
😂😂 Tahammül sınırı kalmamış insan kontejanı
senin bendeki değerin 0 olduğu için sana tahammul etme gibi bi zorunluluğum olmaz
Gideceğin yer ne olursa olsun bence normal giyinmen daha hoş olur gibi. Çok açık giyinmeyi kimse sevmez.
Kim olursa olsun , aile ile tanışmada her zaman düzgün giyilir. Anne babası önüne açık saçık dekolte ile çıkmanın anlamı yok ki.
Alivilere özel bir durum olarak algılama
Benim sevgilim alevi. Ben onun kültür yapısını merak ediyorum. Banane diğer insanlardan
Alevilerin yemeği yenmezmiş
Of boş yorum yapma
www.odatv4.com/.../diyanet-in-arsivinden-cikti-alevilerin-yemegi-yenmez-said-i-nursi-ile-baglantisi-234688
İyi aralştır bol şans
Diyanete inanan kim
Bilemem artık.
insan gibi giyin
Sana mı sorcam
sormussun sorunu bi alevi olarak cevapladim iste mk ne kadar tuhaf insanlarsiniz
Aleviyim deseydin ozaman en başta. Tuhaf filan değilim. Aşırı seksi giyinmeyi seviyorum hatta giyinmeye karşıyım 😂 ve ailem belli bi yerden sonra karışır sınır koyar fazlasını istemez. Ama sevgilimin ailesi alevi ve tutumlarını merak ediyorum
dediğim gibi insan gibi giyinirsen hicbir sorun olmayacaktir.. bir aileyle tanismaya giderken ne giyilirse onu giy.. sonra sevgilinle basbasa kaldiginizda istersen ciplak ol sana kalmis
İşte bu durumdan nefret ediyorum. Beni olduğum gibi kabullenmeliler
o zaman ciplak git.. tepkisini sende gorursun.. belki kabul ederler
Belkiler le ilerlemiyoruz madem alevisin empati kurarak cevap ver. Benim şortlarım var ve popo çizgimin belli olduğu kısalıkta şortlar üstüne açık croplar giyiyorum. Benim normal kıyafetim yok ki.
o zaman normal kıyafet alacaksin yani
Ya aileme bile kabul ettirmişim kendimi biraz kavgalı gürültülü olsa da. Neden sevgilim beni böyle beğenmişken ailesi sorun etsin açıklar mısın lütfen. Ki aleviler sunnilere göre daha modern kafada insanlar
tanisma yemeğine gideceksin biraz ufkunu genislet bence.. tanisma yemeginde usturuplu olunur
Benim tarzım bu şekilde ama ben tatlı serseri bir kızım öyle hanım hanımcık muhabbeti nbana göre değil
tamam o zaman diyorum sana... istedigin gibi giyin bakarsin kabul ederler
Aksi olsa herhalde sevgilim uyarırdı dimi ama
evet yani esek degilse uyarir
dert olmaz
Alevi misin
gelinimiz oyle o yuzden biliyorum
onun ailesi giyimi acısında
Anladım
senin anlattıgından daha rahat ama bu alevi diyemi bilemem
Yobaz değillerdir
Ne güzel
aynen
Tanışmaya gidiyosunsonucta. İlk bı ortamı yokla.
Senin benim olman lazimmis..
Alevi misin
Hayir ama acik giydirmeyi severim kiz arkadasimi