Evet eski sevgiliye yazılabilecek sıradışı ve hoş ayrıcada değişik ve onun etkileneceği fakat normal bir mesaj ne yazılabilir?(şu yaralıya bir yardım lüften:((( )
Cevabın nedir?
+1 yılGittiğin yere dikkat et. O yerde ben de sana dair elimin üstünde tuttuklarım senin başına yıkılmasın. Seneler sonra bir inat uğruna harcasanda her şeyi, dilerim seneler boyu o güzel yüzün hiç solmasın.
25 Yorumla
Soran+1 yılBu çok güzelmiş ama aşk ilan ediyo gbi oluyo biraz bu yaa;) daha başka var mı
- +1 yıl
Bunda geri donuşe aşka dair bir şey yok ki. Sitem var sadece o da doğal bence bunu yolla.
Soran+1 yılAklıma yazdım çok tşkrlr;)
- +1 yıl
Aklına yazma sen telefona yaz gönder.
Soran+1 yılAhaha olur çok sağol;)
+1 yılEski sevgili ve doğum günü mesajı. Bu kadar basit olmayın.
04 Yorumla
Soran+1 yılOn gün önce ayrıldık be dört yullık ilşki oda bayrmda mesaj atmş bastlkle ne alaka bu
- +1 yıl
Kendin söylüyorsun ayrılmışsınız.
Soran+1 yılBayrmda mesaj attı o son bir kez dogumgünü msjı bastlkle ne alaka adamı öpüyümmü dedim sende yani:(
- +1 yıl
Ayrıldıysanız birbirinizin hayatından çıkmanız lazım.
mutlu yıllar
etkilesin falan demişsin bence doğum günün kutlu olsun da olabilir cünkü eski sevgilisiniz sonucta bunu düşünmen bile onu etkiler :D110 Yorumla
Soran+1 yılAma değişik birşey olsa;)
Soran+1 yılBilmiyorum ki valla on gün oldu ayrıldık 4 yıllık sevgilimdi öyle mi olur ki:(
- +1 yıl
ayrılma oldu diye yaşanılanlar hiçe sayılmamalıdır. bu tabi ki kötü bir şekilde ayrılma olmadıysa geçerlidir ve ondanda tepki görmeyeceğine eminsen. Eğer emin değilsen atmamak daha iyidir.. neden onu hatırladığınızı gösteren şeyler yapasınız ki? hala beni unutmamış.. moduna girmesine sebep olmaya ne gerek var dimi?
Soran+1 yılÇok basit olmaz mı ki;)
Soran+1 yılAslında haklısında biz ayrılalı on gün oldu ve dört yıllık ilşkmz vardı o bayrmda attı mesaj bana:(
Soran+1 yılEvet ona cevap verdim işte bayramda o attı on gün oldı ayrılalı aslında çok özledim hiçbyrden haber alamıyorum onunla iki dk mesaj bile mutlu etck bni sonu olmadgnı bilyrm:(
Bence bir ses kaydı falan atsan daha etkili olur emin ol :)
17 Yorumla
Soran+1 yılAtamam ki engelliyiz vatsaplarda ne yazabilirim mesaj olarak
Soran+1 yılEvet anladm ama ayrılmş böyle modern kalmış eski sevgili gbi atcam onu sevdiğimi anlamamalı:(
Soran+1 yılEvet haklısın hislerime göre saat onikide yazıyım onikide atsam komik mi olur yarın mı atym gün içinde sence?;)
Soran+1 yılHaklısın canım çok sağol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
+1 yılBen yazmadim sende yazma derim.
215 Yorumla
Soran+1 yılDayanamıyorum on gün oldu ayrılalı 4 yıllıktı sevgilim zaten aşk ilan eder gbi yazmıcam ki normal
- +1 yıl
Benim de 6 ay olmustu giden oydu gerek yok o yuzden degmez.
Soran+1 yılBn gittim bizde
- +1 yıl
O zaman senin yazman gayet dogru ama eger bir umut bisey olmayacaksa umutlandirma adami. Bu dunya da umut ettirip karsiligini vermeyenler bunun sadakasini ne dunya da ne ahirette odeyebilirler der Peygamber Efendimiz (sav)
Soran+1 yılSeviyorum onu;(ne yazabilirim sevdiğmi belli etmeden modern eski sevgili gibi bide on ikide atcam tam msjı komik olurmu?
- +1 yıl
Olmaz onu dusundugunu anlar. Sunu yazmayi dene. Ben dogum gununu kutlamiycam sen anlarsin. Ben konusmuycam sen beni zaten bilirsin. Her gidisin bir donusu vardir ya ben donmuycem ama sen yolumsun yaz. Cok mu abarti olur?
Soran+1 yılOha bu çok iyymiş o vatsap durumuna şunu yazmş çaltrmdn bir arkdşma baktrdım aşk aslında annesinden dayak yediği halde anne diye ağlayan bir çocuktur yazmış benim görmem imkansz oda üzülğyo baksana:(
- +1 yıl
Demekki :)) senin gibi birini de bana bulsana ya sen.
Soran+1 yılBenim gbi derken;) yaa çok mutlu oldum şimdi vatsap yazısına;)
- +1 yıl
Senin gibi iste var mi cevrende guzel biri konussam anlasiriz belki yardimci olmaz misin :) benim mesaji begendin mi dogum gunu icin
Soran+1 yılBeğendim msjı;) valla yok benim kadar sevenini görmedim;)
- +1 yıl
Tesekkur ederim :) cevrende kimse yok muu aaa sohbet edecek edeplice
Soran+1 yılValla yok olsa derim inan:(
- +1 yıl
tamam sagol :)
+1 yıldogum günün kutlu olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılDeğişik diyom yaa
- +1 yıl
kutlu olsun günün dogum
şarkı göndermeye nedersin?
15 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz nolur birşeyler bulun;(
Soran+1 yılGüzel ama ilanı aşk etmiş oluyom adama;)
+1 yılNehrin peşindesin?
04 Yorumla
Soran+1 yılNey? seviyorum bikez daha ondan haber alma peşindeyim
- +1 yıl
Sizi anlamak gerçekten zor... O ne yapıyor peki, seninle aynı mı düşünüyor?
Soran+1 yılBilmem olablr
- +1 yıl
İyi, aferin...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Eski sevgiliye yazılabilecek doğum günü mesajı yardım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat