Arkadaşlar eski sevgilimle henüz yeni ayrıldık ve kendisine değer veriyorum her ne kadar beni üzmüş olsa da o da bana değer veriyor ama ben artık onunla sevgili olmak istemiyorum ama düşman da değilim yanlış anlamayın ama o mutlu olsun diye bi mesaj atmak istiyorum kısa öz ve ağırdan alınmış bir mesaj önerileriniz varsa söyler misiniz lütfen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
u +1 yılMerhaba, geçmişte yaşadığınız anıların hatrına eski sevgiliye doğum günü mesajı atmak istemeniz doğal bir istek fakat ben olsam atmazdım yine de. Geçmişte olan geçmişte kalır diye düşünürüm ama şu anda da sevgiliniz yoksa atmanızda bir mahsur göremiyorum. Çünkü hepimiz yetişkin insanlarız yani boş yere umut vermek ya da gönül eğlendirme niyetimiz hiç olmaz zaetn diye düşünüyorum. Sorunun cevabına gelecek olursam, şöyle bir mesaj atabilirsiniz: "Bugün senin doğum günün ve iyi ki doğmuşsun. Doğum gününü en içten şekilde kutlamak istiyorum. Ayrıldıktan sonra bu mesajı neden attım? Tamamen eski günlerin hatrına atmak istedim yani senden yeniden bir ilişkiye başlamaya dair beklentim olmadan attım. Geçmişte kötü şeyler yaşamış hatta ayrılmış olabiliriz ama dediğim gibi benim hayatımda önemli bir yerin olduğu için seni hatırlamak ve sana değerli bir insan olduğunu göstermek için böyle bir şey yaptım. Nice yıllara." derseniz güzel bir mesaj atmış olursunuz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence ilişki bittikten sonra doğum günü dahil hiçbir zaman eski sevgiliye mesaj atılmamalı çünkü mesaj attığınızda sizin hala onunla iletişim kurmaya çabaladığınızı düşünebilir. Sizin niyetinizi anlıyorum fakat bu tarz davranışlar karşı tarafta farklı şekilde algılanıyor maalesef.. Yine de benim umrumda değil ne düşünüyorsa düşünsn diyorsanız iyi ki doğdun, bundan sonraki hayatında mutlu olmanı dilerim tarzında birşeyler yazabilirsiniz..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumları okudum burada iyi niyetli olduğunu zannediyorsun veya zannediliyor lâkin ardından acı çeken birine ne diye umut veriyorsun. Sen her ne kadar umut duyacağını düşünmesen de iyi birşey yaptığını düşünsende o umut duyacaktır. Olmuş bitmiş birşey.
Düşman olsan ne olur olmasan ne olur. Demekki hala içinde ona karşı birşey hissediyorsun ki bunu yapmak istiyorsun. Düşman olmadığını bilse ne değişecek. Bırak hayatına baksın. Seven insan en küçük şeyde umut kapar. Mutlu olur olmasına lâkin umut alır ve bu hoş değildir o yüzden umursama ve hayatına bak.05 Yorumla
Soran+1 yılYalnız bu kadar kötü niyetli olma o bana neler çektirdi bilmiyorsunuz siz şu an acı cekiyor evet çünkü istemiyorum artık ben her gece yastığa başımı koyduğumda onun hataları yüzünden ağlamak istemiyorum ama siz ne kadar direnseniz de ben size söyleyim olanı umut bağlanmaz arada yaşanmışlıklar olduğu icin bunu yapma gereksinimi duyuyorum her ne kadar ağlatmış olsa da lütfen çok kırıcı yazmışsınız umarım şimdi beni anlarsınız
Soran+1 yılUmut bağlasa bile illa ki anlıcak o da o niyetli yazmadığımı sonuçta romantik bir şey yazmıyorum yaşananlar hatrına küçük öz bir yazı öyle aman aman bir şey de yazmıcam
Soran+1 yılEvet ona karşı hala içimde bir şeyler var ama tükendim tekrar aynı şeyleri yaşamak beni öldürür :)
Cevap sahibi+1 yılBenim niyetim kimseyi kırmak değil. Madem suçlu karşıda ki o zaman açıkça yazın lütfen. Ben sorunuza cevap verdim ve olayın aslını bilmeden sadece sizin yazdıklarınızdan tavirlariniza göre cevap yazıyoruz bizde. Açıkça yazsanız bizde ona göre yorumlarız. Ki onu unutmak için ilgilenmemeniz lazım. Doğumgününde yazayım onda yazayım bunda yazayım la olmaz kardeşim. Unutmak istiyorsan en ufak hatırasını dahi atacaksın çöpe. Kendine ızdırap çektirmeye lüzum yok.
Boşver kutlama. Unutmaya çalış. Seni mutlu edemeyenin pesinden sürüklenirsen mutlu olacağın bir hayatı kaçırırsın. Bir çok fırsat kaçar. Son pişmanlıkda fayda etmez. İstemeden kırdığım içinde özür dilerim. Anladığım kadarıyla yorumladım lâkin kırmışım kusuruma bakmayasın..
Soran+1 yılAnlıyorum kusura bakmayın bende eğer sert çıktıysam her şey gönlünüzce olsun
+1 yılBenim için değerlisin, bugün de doğum günün biliyorum. İyi ki doğdun, yeni yaşın sana huzur mutluluk getirsin. Diye yazabilirsin. He bana sorarsan yazma derim, illa ki yazmak istersen de böyle yazabilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
5Cevap
+1 yılBence yazma devami gelebilir ama illada yazayım dersen. Bugünün kutlu olsun.
Yazabilirsin10 Yorumla
+1 yılEski sevgiliye atılacak doğum günü mesajı ağır hakaret ve mutsuzluk içerir. Yapmayınız
16 Yorumla
Soran+1 yılYok sadece ona karşı düşman olmadığımı belirticem beni iyi hatırlasın kötü değil benim yüzünden ayrıldık onun hataları olduğu icin
- +1 yıl
Olsun maziyi mazide bırakmak mutlu olmanın ilk adımıdır:)
Soran+1 yılBen mutluyum zaten onla birlikteyken hep üzülüyordum ama şimdi o mutlu değil en azından doğum gününde mutlu olsun
- +1 yıl
İyi kalpli bir düşünce hakkında en güzeli neyse o olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim sizin içinde en güzeli neyse o olsun 🙏
- +1 yıl
☺️
+1 yılRabbim cumanızı bereketli kılsın, hayırlı cumalar yazabilirsin
21 Yorumla
Soran+1 yılHshdhshdhd alemsiniz ya 🤣
+1 yılBıktık bu kızların eski sevgili muhabbetlerinden. Bitmiş hala doğum gününü kutluyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa düşman olmadığımı bilsin diye beni kötü hatırlamasın diye
Dgko yaz dogum gunun kutlu olsunun kisaltilmisi
10 Yorumla
+1 yılYeni sevgilim senin doğum gününü kutluyor de😂
14 Yorumla
Soran+1 yılE yuh 🤣
- +1 yıl
Sonra 1 Nisan dersin 😂
Soran+1 yılYa aslında düşündümde böyle laubaliliğe gerek yok sohbet sarmasın sadece kısa bir mesaj atayım en azından düşman olmadığımı anlasın
- +1 yıl
Doğum günün kutlu olsun arkadaşım yaz, hem umutlanmaz, hem de laubali olmazsın 😀
+1 yılEski sevgiline neden mesaj atiyosun
00 YorumlaAtma gece sana çakmak için yanına gitmeni ister
00 Yorumla
+1 yılDoğum gününü enişten duygularınla kutlarım.
20 Yorumla
+1 yılAllahın cezası niye doğdun de.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok be düşmanca olmasın 🤣
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Eski sevgiliye atılacak doğum günü mesaj önerileriniz var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar