Aşk İlişkileri Sigara içen Kadın? alfakadını_61 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz olacak kişinin sigara içip içmediğine bakıyormusunuz? Sigara içen Kadın mı Tercih edilir, içmeyen mi? Sigara içen Kadın? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Seviyorsam bakmam sigar içebilir 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Bakıyorum. Sigara içenle olmaz bende. Kokar, dumanı gelir bana, sonra kışın içeride oturmak istersin terasa çıkalım der falan.Sigaranın tek olumlu yanı şu fok balığı gibi konuşan kızların sesini düzeltiyor :D 0 1 Yorumla alfakadını_61 +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
Papatyamm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl İçiyorum ve kimsenin beni tercih etmesi gibi bi durum olamaz 0 0 Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. aslında benim için fark etmiyor saygı duyarım ben içmiyorum ama içebilir sevdiğim kadın 0 0 Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Faydası olmadığı için olmamasını tercih ederim 0 0 Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İçşnler sorun etmiyo ama içmeyenleri rajatsız edebilir genel anlamda böyle oluyor 0 0 Yorumla
furkannyy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Ben içmiyorsam o da içmesin ben içiyorsam o da içsin 0 0 Yorumla
ParSs80 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Çok ta takinilaxak bir şey değil ama icerse en azından ben sigara içtiğimde ona kokmam o açıdan bakabiliriz 0 0 Yorumla
darkman_1990 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 34% +1 yıl Ben içiyorum oda içebilir sorun yok 0 0 Yorumla
ahenk008 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Sigara içeni pek tercih etmem 0 0 Yorumla
kaan_yzcı111 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl farketmez sigara da içebilir alkol de 0 0 Yorumla
blackrose6134 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı. Ben bopaz seçmiyrım hemşo. Sebebini biliysın :) 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Farketmez 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. içsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Seviyorsam bakmam sigar içebilir
Bakıyorum. Sigara içenle olmaz bende. Kokar, dumanı gelir bana, sonra kışın içeride oturmak istersin terasa çıkalım der falan.
Sigaranın tek olumlu yanı şu fok balığı gibi konuşan kızların sesini düzeltiyor :D
😂😂😂😂
İçiyorum ve kimsenin beni tercih etmesi gibi bi durum olamaz
aslında benim için fark etmiyor saygı duyarım ben içmiyorum ama içebilir sevdiğim kadın
Faydası olmadığı için olmamasını tercih ederim
İçşnler sorun etmiyo ama içmeyenleri rajatsız edebilir genel anlamda böyle oluyor
Ben içmiyorsam o da içmesin ben içiyorsam o da içsin
Çok ta takinilaxak bir şey değil ama icerse en azından ben sigara içtiğimde ona kokmam o açıdan bakabiliriz
Kokuyo ya kokuo icmesin kimse
tabiki içmeyen kadın
Sigara içen kadın ile görüşmüyorum.
Ben içiyorum oda içebilir sorun yok
Sigara içeni pek tercih etmem
Alışkanlığı varsa içsin ya
farketmez sigara da içebilir alkol de
Ben bopaz seçmiyrım hemşo. Sebebini biliysın :)
Takılmıyorum buna..
Farketmez
İtici geliyor
İcsin ne olacak
İcmese daha iyi
içsin
Ben iciyorum