15 20 gün önce çok tatlı konuştuğumuz flört ettiğim çocuk hiç bir sebeb yokken birden hem numaramı sildi hem de instadan çıkardı?

15 20 gün önce çok tatlı konuştuğumuz flört ettiğim çocuk hiç bir sebeb yokken birden hem numaramı sildi hem de instadan çıkardı? Sebebini sormalı miyim konu biraz daha karışık garip Bi tanışma hikayemiz var ama baya baya flörtöz konuşuyorduk ustelik ondan hoşlandığımı da söylemiştim bayramdan önce soğuk davranmaya sonra yazmamaya başladı neden böyle yaptığını defalarca sormama rağmen müsait olamıyorum dışarıdayım arkadaşlarla birlikteyim diyordu kısaca zaman ayırmak istemiyordu bence ben ne zaman bu kadar bağlandım onu da bilmiyorum çok kiriciydi bu yaptığı hiç yokmuş gibi hayatımdan sıyrılmak istedi sanki oysaki pat diye hayatıma girmişti nasıl bu kadar basit olduğunu düşündü çok doluyum arkadaşlar Bi dokunsanız hıçkıra hıçkıra ağlarım herhalde neyse bu kadar daha çok detay varda işte unutmak istemiyorum ama unutmam gerek unutmaya çalışıyorum anlatmasam daha iyi olur sanki :')

15 20 gün önce çok tatlı konuştuğumuz flört ettiğim çocuk hiç bir sebeb yokken birden hem numaramı sildi hem de instadan çıkardı?