Sevgilim kıskançlık krizine girp beni terk etti geri döner mi?

Sevgilim baslarda karismazdi hic biseye. Ama son zamanlarda kiskanclikdan dolayimi bilmiyorum hayatima cok karismaya basladi. Bugn is gorusmesine gittm crop ve sortla. Patronda bana yurudu bende bunu sevgilime anlattim. Oda delirdi yasaklicam sana cropla sortu dedi. Bende yerini bil yavas ol kimsin sen de bana yasak koyuyosun tasmada tak istersen dedim oda sen bana taktin ben de sana takarim dedi ama asla oyle bisey yok o cok ozgur ben ozgur iliski seviyorum neyse iste ondan sonra ben boyleyim begenirsen artik dedi onceden boyle degildin dedim artik boyleyim bu duyguyu hissetmekten bktm cunku ben dayanamiyorum dedi sonra ayrilalimmi dedim evet dedi ve ayrildk beni wpden englemedi no da silmemis eminim ama garip bi sekilde ayrildigmz anda hemen instadan engellemis anlam veremiyorum neden ya neden ben onu deli gibi severken neden yapti geri dönermi sizce acik kapimi birakmis bunlar yasanirken cok sinirliydi asiri hemde kiskanclik krizi yuzndn 3. ayrilikti zaten bizde 3 Kerr ayrildk sizce geri donermi hepsinde döndu ama bu sefer de dönermi sanki keskin bitirmis gibi lutfen yorum yapin lutfen❤

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar wpdende engelledi
Güncellemeler
+1 yıl
BARIŞTIKKKKKKK
Sevgilim kıskançlık krizine girp beni terk etti geri döner mi?