Birazcık uzun olacak ama okursanız sevinirim
Öncelikle 18 yaşındayım ve bir lise aşkım var bu aşk tek taraflı mı tam bilmesem de, bu aşk nasıl başladı anlatayım ben kızlarla pek konuşmayan biriydim ve hala öyleyim sevdiğim kız 15-16 yaşlarındayken bizim sınıfa yeni gelmişti ve ben ilk başlarda ondan pek hoşlanmamıştım yani hiç bir şey hissetmiyordum gel zaman git zaman bir gün sınıfta öğretmenle konuşurken bu kız benim için kızlarla hiç konuşmuyor vs vs dedi hoca da neden konuşmuyorsun dedi bende kala kaldım tabii ne diyeceğimi bilemedim böyle bu olay geçti gitti ardından bende de soru işaretleri oluşmaya başladı çünkü kimse bu zaman kadar (ailem hariç) arkadaş çevrem dahil beni bu kadar önemsememişti bence, neyse ileriki günlerde önlü arkalı oturmaya başladık işte bana dersle alakalı şeyler vs soruyordu, bazı günler nasılsın vs diyordu bende iyi sen nasılsın dan öteye gidemiyordum , gitmiyordum o zamanlar sevmeyi nedense kötü bir şey olarak görmüşüm sanırım ve o zamanlar kıymetini anlamadığımdan da dolayı muhabbet ilerlemiyor kızda ufak tefek çabalıyordu (bu dediğim zaman diliminde de sevgilisi vardı) ama günler böyle geçiyordu peşine kovid girdi okullar kapandı bu süreçte bu olayları çok düşündüm bol bol boş vakit oldu bu olayları düşünürken vs ondan hoşlanmaya başladığımı fark ettim bana bu kadar değer vermesi beni çok cezbetmişti ki dediğim gibi arkadaşlarım bile beni böyle umursamadı + ilk defa bir kız ben yaklaşmadıgım halde bana yaklaşmaya çalışıyordu, okullar tekrar açıldı son senemiz geldi artık bana eskisi kadar ilgili değildi hatta hiç konuşmuyorduk sıralarımız da birbirine uzaktı bu sefer ben onun için ölüp bitiyordum ama ne bir merhaba diyebiliyordum ne bir nasılsın o süreçte sevgilisi de oldu çok git geller yaşadım ama ondan vazgeçemedim sürekli aklıma geliyordu rüyalarımda görüyordum sabah kalkıyordum aklıma ilk o geliyordu vs sevgilisinden ayrıldı sonra okullar da kapandı geldik günümüze üni ye gidicem o ise 1 sene mezuna kalacak onu kaybetmeyi hiç istemiyorum birlikte olmak istiyorum ama sadece sosyal medyadan takipleşiyoruz bende (kanayan güllü aşk stroyleri) atıp durmaktan başka bir şey yapamıyorum her sabah uyandıgımda aklıma geliyor bazen üstünden çok zaman geçti sevgilileri oldu vs diyorum ama herşeyi silsem benim için o kadar çabalamasını kafamdan silemiyorum ve onu gerçekten çok seviyorum ne yapsam , ne etsem? tecrübeli olanlar, büyüklerimden yardım istiyorum... teşekkürler. bir de benim için arkadaşlık manasında mı çabaladı yoksa aşk mıydı ne dersiniz sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nasıl rahat ve huzurlu hissediyorsa bence o şekilde davranmali
derken? nasıl yani
Açılmakta huzur buluyorsa açılsın
yani onu kaybetmeyi hiç istemiyorum ve tek çare de açılmak utana mutana olması lazım
Hayırlısı olsun hakkınızda
Amin
Bir de yazdıklarımı okumuşsunuzdur sizce bana davranışları aşk ile mi ilgiliydi arkadaşlıkmıydı?
Sana tavsiyem küçük bir ihtimal dahi olsa dene kişiyi tanımadan yorum yapmak yanlış olur. içindeki sese kulak ver derim.
git açıl sonra pişman olursun durumlar değişince keşke söyleseydim içimde kalmasaydı dersin
bende aynını düşnüyorum ama çekincem ortak çevrelerimizin olması ve red yersem bu konunun yayılması + muhabetimiz de yok ınsta dan tak diye seni seviyorum yazsam nasıl olur bılemıyorm
ınstadan olmaz dostum olgun davran hep yüz yüze bir kahve teklifi yap konuşmam gereken bir şey var de kahve ile anlatmak isterim de sonra kahve içerken düzgün bir dile ile açıl baktın istemedi konun ikimiz arasında kalmasını rica ediyorum de yine yayılma riski var ama risk işte
Peki sizce bana önceden böyle davranması arkadaşça mıydı aşk mı?
bence arkadaşçaydı zaten sevgilisi vardı seni asosyal görünce tanışmak istedi sen biraz büyütüyorsun dostum ama yine de açıl şansını dene kabul etmez ise de üstüme düşeni yaptım dersin
Doğru söylüyorsunuz sanırım sevgilisi olan biri neden başkasına aşk amaçlı böyle yaklaşsın ki, ama o zaman arkadaşlık kursaydım belki sevgili olma ihtimalim şu an daha çok olurdu ben herşeye çoktan geç kalmışım açılıp açılmama konusu bir süre daha düşünücem
tamam adım atarsan sonuçları benim ile paylaş gizliden çıkarttım kendimi takip edebilirsin
tabi ki, yardımcı olduğunuz için teşekkürler
Hiç beklemeden mesaj at yüz yüze söyle reddederse içinde kalmamış olur kabul edersede senindir
aslında baya bir utanıyorum bu yuzden üni ye gitmeden 1 hafta önce falan yazmayı düşünüyorum yüzyüze ye kalırsak reddederse buyuk yıkılırım ınsta dan yazmak daha mantıklı gelyır
Yüz yüze söylersen ne kadar sevdiğinide belli edersin
Bence en kısa sürede söylemeni tavsiye ederim senden önce davranan olursa belki son şansınıda kaybedebilirsin
Sanırım haklısınız
Bir de yazdıklarımı okumuşsunuzdur sizce bana davranışları aşk ile mi ilgiliydi arkadaşlıkmıydı?
Kızları anlamak zor
Hem sevi var hemde senle ilgileniyor anlamak gerçekten zor
Konuşmadın sanırım kızla
Daha konuşmadım hâlâ kafamı toparlayamıyorum bir yandan beni arkadaş olarak görüyordur açılmasam mı diyorum diğer yandan sınıfta kızlarla konuşmayan benim gibi 4-5 çocuk daha vardı bunlar arasından beni mi seçti diyorum bana hislerini kafamda netleştirebilsem açılacağım inşallah
Önce arkadaş gibi davran bi yandanda onu sevdiğini belli et ara sıra seni seviyorum şakaları yap saten oda belli eder seni sevip sevmediğini
Bonus : flörtleri olabilme konusunda da endişem var arkadaşı geçenlerde (flörtlerini veya onun sevdikleri listesi var sanrım) baya kabarık listen demişti biraz da ondan çekiniyorum + şu sıralar aşk hikayesi attığımı da yazmıştım yukarıda bunu başlatan da 4-5 gün önce kızın aşkla ilgili story atmasıydı normalde de ara sıra atıyordu bende nedense üstüme alındım nedeni hatırlamıyorum bende 2 tane uzaktan sevmek cart curt story attım o da 1 gün sonra (priv hesabından atıyor) o sevgi en başta benim hakkımdı , biricik sevdiğin ben olmalıydım şarkısı olan bi video atmıştı (zaten priv hesabında max 20 erkek takipçisi var) geçmişte yaşadıklarımıza atıfta mı bulunuyor diye düşündüm sonra ki günlerde de bende devam ettim hala seviyorum vs vs gibi stori attım o da aşk storisi attı ama benim attıklarına cevap niteliğinde değildi biraz da o neden bu kadar gündür aşk storisi paylaşıyorum bana bişey hissetse cevap verir miydi acaba diyorum kendi kendime veya en azından belli edecek bi stori atar mıydı böyle işte
Senden bekliyor ilk adımı bence
Hislerin kuvvetlimi eğer hislerine güveniyorsan hislerini dinle
Şimdi onu konuşmaya çağırıp arkadaş gibi de davrananam ki zaten o kadar muhabbettiniz de yok nasıl olucak?
selam merhaba yaz canım sıkıldı yazacak kimsemde yok yazmak istedim eğer rahatsız ettiysem özür dilerim felan yaz oda yazmanı istiyecektir diye düşünüyom
Hislerime pek güvenmem ama çok kuvvetli olarak beni önceden baya sevdiğini düşünüyorum ama karşılık alamadığından haliyle bu sevginin bayağı azaldığını haklı olarak başka kişilere yöneldiğini düşünüyorum ya kalbim bana oyun oynuyor ya da hissediyorum %50 ye 50 şansım var gibi
En fazla ne kaybedebilirsinki saten konuşamıcaksınız
Bir de telefon rehberinde kayıtlı olmadığımı biliyorum ama bende o kayıtlı... bir bonus olarak : ayrıca kendisi sınıftaki kızlar arasında 10. Sınıftayken bana takip isteği atan tek kişidir ben mal gibi 2 gün kabul etmememe rağmen takibini çekmemiştir
Kesinlikle yaz ya direk seni seviyorum ya da yavaş yavaş ilerletmek istiyorsanda ama kesinlikle yaz
İlk adım konusunda da sizle aynı düşünüyorum yani benden beklediğini düşünüyorum çünkü ben onun yerinde olsam bende karşı taraftan beklerdim zamanında sohbet etmek için o kadar çabaladı ama bir merhabadan öteye gitmedim nerdeyse yüzüne bile bakmadım 2. Defa adım atmaz diye düşünüyorum yani
Aklıma gelmişken bu sene okul da bir arkadaşımla otururken o da vardı arkadaşımla arası vardı yani arkadaşımın sevgilisi vs hakkında konuşuyorlardı sevgilin iyi yapmış erkeğe çok değer verince g. tü kalkıyo falan demişti bunu da üstüme alındım çok özür dileyerek son bir şey daha ekliyicem çok uzattım bu sene abisi kaza yapmıştı baya bilincini vs kaybetmiş hastanede biraz yatmıştı 1 hafta okula gelmedi geldiği gün de hemen hemen herkes geçmiş olsun vs dedi bende bi mallık daha yaptım kızın o dönem sevgilisi var diye bir geçmiş olsun bile demedim o dönemde çok kuvvetli bir şekilde benden bir geçmiş olsun beklediğini hissediyordum sık sık bana bakıyordu ne kadar doğru bilemem ama
Bence bu yüzden senden uzaklaştı keşke geçmiş olsun deseydin artık olan olmuş önüne bak onunla düzgünce konuş mesela selam yaz sonra abin için geçmiş olsun de ne olduda şimdi diyorsun derse bazı sebeplerden dolayı diyememiştim şimdi demek istiyorum felan dersin
Unuttuğunu düşünüyorsanda yazacak kimsem canım sıkkın sana yazmak istedim de diyebilirsin
Yarına konuştum diye mesaj atmanı bekliyorum
Benden uzaklaşmasının büyük kısmı bu sene başı sevgili yapmasıyla başladı aslında bununlada tamamlandı gibi oldu
Son bişey diyip daha uzatmıyıcam yüzyüze mi konuşmalıyım yoksa yazsam mı? Yüzyüze ye kalırsam bi 5-10 gün sonra anca konuşurum yazarsamda max 1 haftaya yazıcam eğer yazarsamda direkt nasılsın peşine seni seviyorum desem makul olur mu?
Bence kalbin ne diyorsa onu yap kalbin yanlış kararlar versede yinede yap tek ricam yazdığında ne yaptığını söylermisin
Tabi ki söylerim , ilgilendiğiniz için çok teşekkürler
:( Hâlâ yazamadım beni reddederse bu konunun yayılma ihtimali elimi ayağıma dolaştırıyor ben hala aşk hikayeleri atmaya devam ediyorum dün akşam kız asıl hesabından ihanetten geri kalan şarkısını spotify üzerinden hikayesinde paylaşmıştı önemsemedim bende 1-2 saat sonra "gel göğsüme sığ yarim desem gelir misin?" Diye bir yazı ss i paylaştım bunun üstünden de 2 saat sonra o da priv hesabından şu videoyu paylaştı ; tiktok @melspprate en alttaki video
(Rica etsem bakabilir misiniz link atamadım) Acaba bunları eski sevgilisi icin mi paylaşıyor yoksa benim icin mi tam anlamadım ama 1-2 gün böyle hikayelerle devam edip açılsam beni seviyorsa da soğutur muyum kızı? Çünkü onun yakın arkadaşlarından biri benım arkadasım eğer yazarsam kesin ona söyler dediğim gibi yayılma işi beni çekindiriuor
Sanki eaki sev için paylaşmış gibi geldi
Benimde 9. Sınıfta aşık olduğum vardı ona söyledim ve bütün okul biliyordu hep dalga geçiyorlardı daha sonraları alıştım umursamıyordum. Sanki bütün okul duydu diye kıyamet kopmadı ya söyle gitsin içinde kalırsa o daha kötü olur
Öğrendi*
Bence konuş iyi olur
Gecende gördüm yüzüne bakmaya bile utanıyorum yüzyüze nasıl konuşucam bilmiyorum benım ıcın zor ve bana böyle davranması arkadaşça mıydı aşk muydı sizce
?
En fazla ne olabilir açıl gitsin
Çekincelerim şunlar :
Beni arkadaş olarak görmesi
Küçük bir yerde yaşadığımızdan oluşacak hafif utanç
Ve son olarakta muhabbetlimizin olmaması tak diye seni seviyorum yazsam biraz garip olur gibi
Yüz yüze konuş kibar ol çekiniyor isen konuşmanın aranızda kalmasını rica edebilirsin
sosyal medyadan olmaz mı dersiniz? yuzyuze cok felaket olabılır benım ıcın
ve merak ettiğim bir şey de yazdıklarımı okumuşsunuzdur diye düşünüyorum sizde bir kadın olarak onun hissettiklerini daha iyi anlarsınız sizce bana karşı çabalaması arkadaşlık için miydi aşk için mi? tabi ki içini bilemeyiz ama öngörünüz nedir
?
Manitasi yoksa açıl
şu anda yok ve nasıl açılabilirim muhabettimiz yok