Sevdiğim kız ve açılıp açılmama ikilemi?

Birazcık uzun olacak ama okursanız sevinirim

Öncelikle 18 yaşındayım ve bir lise aşkım var bu aşk tek taraflı mı tam bilmesem de, bu aşk nasıl başladı anlatayım ben kızlarla pek konuşmayan biriydim ve hala öyleyim sevdiğim kız 15-16 yaşlarındayken bizim sınıfa yeni gelmişti ve ben ilk başlarda ondan pek hoşlanmamıştım yani hiç bir şey hissetmiyordum gel zaman git zaman bir gün sınıfta öğretmenle konuşurken bu kız benim için kızlarla hiç konuşmuyor vs vs dedi hoca da neden konuşmuyorsun dedi bende kala kaldım tabii ne diyeceğimi bilemedim böyle bu olay geçti gitti ardından bende de soru işaretleri oluşmaya başladı çünkü kimse bu zaman kadar (ailem hariç) arkadaş çevrem dahil beni bu kadar önemsememişti bence, neyse ileriki günlerde önlü arkalı oturmaya başladık işte bana dersle alakalı şeyler vs soruyordu, bazı günler nasılsın vs diyordu bende iyi sen nasılsın dan öteye gidemiyordum , gitmiyordum o zamanlar sevmeyi nedense kötü bir şey olarak görmüşüm sanırım ve o zamanlar kıymetini anlamadığımdan da dolayı muhabbet ilerlemiyor kızda ufak tefek çabalıyordu (bu dediğim zaman diliminde de sevgilisi vardı) ama günler böyle geçiyordu peşine kovid girdi okullar kapandı bu süreçte bu olayları çok düşündüm bol bol boş vakit oldu bu olayları düşünürken vs ondan hoşlanmaya başladığımı fark ettim bana bu kadar değer vermesi beni çok cezbetmişti ki dediğim gibi arkadaşlarım bile beni böyle umursamadı + ilk defa bir kız ben yaklaşmadıgım halde bana yaklaşmaya çalışıyordu, okullar tekrar açıldı son senemiz geldi artık bana eskisi kadar ilgili değildi hatta hiç konuşmuyorduk sıralarımız da birbirine uzaktı bu sefer ben onun için ölüp bitiyordum ama ne bir merhaba diyebiliyordum ne bir nasılsın o süreçte sevgilisi de oldu çok git geller yaşadım ama ondan vazgeçemedim sürekli aklıma geliyordu rüyalarımda görüyordum sabah kalkıyordum aklıma ilk o geliyordu vs sevgilisinden ayrıldı sonra okullar da kapandı geldik günümüze üni ye gidicem o ise 1 sene mezuna kalacak onu kaybetmeyi hiç istemiyorum birlikte olmak istiyorum ama sadece sosyal medyadan takipleşiyoruz bende (kanayan güllü aşk stroyleri) atıp durmaktan başka bir şey yapamıyorum her sabah uyandıgımda aklıma geliyor bazen üstünden çok zaman geçti sevgilileri oldu vs diyorum ama herşeyi silsem benim için o kadar çabalamasını kafamdan silemiyorum ve onu gerçekten çok seviyorum ne yapsam , ne etsem? tecrübeli olanlar, büyüklerimden yardım istiyorum... teşekkürler. bir de benim için arkadaşlık manasında mı çabaladı yoksa aşk mıydı ne dersiniz sizce?

Sevdiğim kız ve açılıp açılmama ikilemi?