Evlilik yaşı (31) geldiği için beni kullaniyormı?

Ben yaklaşık 3/4 aydır biriyle görüşüyorum/cikiyorum ve kendisi beni ailesindeki bircok kisiyle tanistirdi, benimle evlenmeyi dusundugunu soyledi, benimle ciddi oldugunu goruyorum aslinda. Ama kendisi 31 yasinda ve normalden yakisikli birisi. Onunla tatile gittik, beni annesine felan de anlatti. Mesela telefonda goruntulu konustugu zaman onun annesi “selam soyle” diyo. Normalde annesi bu gune kadar hic boyle yapmamis. Misal annesi arabada sac buluyo “hangi o… saci bu” diyomis 😅 onceden. Dün onun i pad ine girdim fotolara baktim ve orada eski sevgilisinin fotosi vardi 2020 den kalma. O dedi ki “ben o fotografin orada oldugunu bilmiyodum bile” dedi, cunku i pad’i annesi hep kullaniyomis. Ve bana “oylesine bi iki haftalik takildigim bi kizdi” dedi. Beni en yakin arkadaslariyla tanistirdi ailesiyle kardesleriyle, ve “yengen/gelinin” diyerekten. Gercekten bu gune kadar bi cok sey yasadim ve bence bu kisi dogru kisi ve benimle ciddi dusunuyo, ama aklimi karistiran konu eski sevgilisinin fotosi.. ve bana kesinikle onun telefonuna bakmama asla izin vermiyo, telefonum özel diyo, ben de seninkine bakmiyorum diyo. Evlenince ozaman farkli olur diyo… benim aklim cok karisti, acaba bu benimle sirf yasi geldigi icin mi cikiyo yoksa gercekten ciddi mi dusunuyo?
Evlilik yaşı (31) geldiği için beni kullaniyormı?