26 yasında evlilik bakıs acım?

26 yasındayım evliliğe asla sıcak bakmıyor ciddi ilişki cok güzel bir şey ama evlenmeden.. hayat modum hep bu şekilde oldu 3-4 tane ciddi ilşkim oldu mutluydum hepsinde takılmaktan falan cok daha iyi hissettiriyor ama akşam eve döndüğüm için mutluydum herkes dağıldığı için ama temelli biriyle yaşamak o sorumluluk veya bir ömür olmak hayatım boyunca hiç istemedim ilişkilerimde evlilik konusunda hani ilişkinin vermiş oldugu heyecandan konular açtım evlenince şöyle böyle dye ama kalpten hep evlenmicemki zaten diye düşündüm 1 senenin sonuna geldiğinde evlilik canları caldıgında hep ayrıldım babam yok annem 52 yasında yaslılıkta var bu isin ona bişey olsa yapayalnızım aslında evlenip yuva kurmam lazım diyorum bri yerden ama dediğim gibi mutsuz olacağıma inanıyorum çünkü akraba ilişkilerini hiç sevmem normaldede insanlarla 5 dakka bile konusmayı zorla yaparım cevremde az kişi varıdr devamlı konustugum başka birinin ailesydi bilmemne zor gelir bana kendimi tanıyorum nasıl tavsiye verirsiniz bana

26 yasında evlilik bakıs acım?