Ailem erkek arkadaşımı benim yanımda küçük düşürdüğü için terkedildim! Erkek arkadaşımın geri dönmesi için ne yapabilirim?

Ben gıda mühendisliği mezunuyum, bir şirkette çalışıyorum. Erkek arkadaşım ise bir holding'de özel güvenlik görevlisi. Lise mezunu, üniversite okuyamamış özel nedenlerden dolayı. Kimlik üzerinde annem olan şahıs benden erkek arkadaşımı bize getirmemi söyledi, tanışmak istedi. Erkek arkadaşım akşam üstü evimize geldi, yemeğe oturduk. Tam yemek yerken sözde annem olan kadın aniden erkek arkadaşıma sen ne iş yapıyordun dedi. Erkek arkadaşım ise özel güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum teyzeciğim dedi. Annem buna cevap verdi, daha iyi bir iş bulamadın mı, özel güvenlik ne ya dedi güldü. Erkek arkadaşım kaşığını tabağa bıraktı, elinize sağlık deyip sofradan kalktı. Sonrada benim acilen gitmem gerekiyor, biraz işlerim var, teşekkür ederim dedi ve gitti. Sonra ben bunu aradım ama telefonlarıma bakmadı. Bugün aradım yine, telefon numarasını değiştirmiş. Bütün sosyal medya hesaplarınıda kapatmış. Kendimi çok kötü hissediyorum arkadaşlar. Ne yapacağımı inanın bilmiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor geri dönmesi için? Annemle sabahtan beri bu yüzden kavga ediyorum. Yardımcı olur musunuz?

Ailem erkek arkadaşımı benim yanımda küçük düşürdüğü için terkedildim! Erkek arkadaşımın geri dönmesi için ne yapabilirim?