Canım çok yanıyor nası geçer bu?

2 yıllık ilişkimiz vardı gerçekten çok saftı ilk sevgilisi bendim hep asosyel gibiydi benden önce benden sonra çok değişti 1 aydır aramızda soğukluk vardı işe girdi okul kapandı vs aramıza girdi zaman dahada koptuk hep küfürler etmeye başladı benden önce bi erkeği öpmemişken bile beni kendinden uzaklaştırmak için o lafı söyledi bazen pişman oldu sonra tekrar ben dayanamıyodum yanlış anlaşılma yüzünden ayrıldık hep fake hesaplardan falan yazıp barışmak istediğimi söyledim tamam barıştık diodu ama wp de saatlerce çevrimiçi bana hiç bakmıo du ikinci mesajı atınca sen değişmedin falan bi iki gün önce buluştuk ben evine gittim konuşmak için yüzüme bakmadı bakamıyorum dedi aldattığını o an hissettim ama konduramadım asla ona telefonunu yanına almamıştı saklıodu belli ki neyse 2 gün önce yine yazdım ben barıştık tabi yine mesajlarıma bakmıyordu fake hesaptan içime doğdu baktım kızın biriyle sarılarak video atmış dünyam yıkıldı herşeyin ilkini onda yaşadım 2 sene az değil ne yapacağımı bilemedim mesajlarıma görüldü attı arkadaşımla konuştu ben onu uyarmıştım vs demiş bana bi kaç gün önce barışmadan önce yani beni sıkarsan bi kızla fotomu görürsün o zaman uzaklaşırsın işte benden dedi yediremiyorum artık ben ailesiyle konuştum kimse karışamıyor eline kız eli değmemişken ben ona hiç bişi yapmadan beni bu tehditlerle bu psikolojiye soktu sonra daralttın dedi ben fotoyu her gün görmekten korkuyordum çünkü dün konuştum sevgilim falan değil nw olduğunu bilmiyorum denizde tanıştık sadece fotoğraf çekildik dedi ama uzun zamandır takipleşiolardı dün tanışmadılar 1 ayı geçti yüzünü görmedim son kez konuşalım sana çok ihtiyacım var dedim bugun konuşucaz yüzyüze yaptığım hata biliyorum ama kabullenemiyorum ruhum çekildi sanki bişi hissedemiyorum geceden beri dua ediyorum sadece yaşattığını yaşasın duyduklarımın altından baska bişi çıksın diye üstüme nolur gelmeyin ne yapıcağımı bilemedim onu gerçekten çok seviyorum çok alıştım bugun ne söylemem gerektiğinide bilmiyorum ne yapmalıyım
Canım çok yanıyor nası geçer bu?