Canım cok yanıyor:(?

benim yaklasık 10 11 aylık bi iliskim vardı cok seviyordum onu bana yapmadıgı hic bir bok kalmamıstı bi ara beni aldatmıştı baska kızlarla cinsel seyler yasadı bi süre konusmadım cok üzülmemistim sonra aptal gibi affettim yine devam ettik sürekli oyunda kızlarla oyuna giriyordu benimle hic ilgilenmedi mesajlarımı hep görmezden geliyordu bana sana köpek gibi aşıgım cok seviyorum vs. seyler diyordu beraberken bile haberin yokken baskasıyla biseyler yasarken yine seni düsünürüm diyordu anneme bile yan gözle bakmıştı annemle bile cinsele girmek istiyordu hep annemi soruyordu nerde napıyor diye sonra hep sakaya vuruyor bende nasıl bir canım beyinsizsem devam ettiriyordum sürekli süpheleniyordum yine aldatıyor mu ediyor mu diye bi süre sonra bana bi kac gün yazmadı ve baskasını sevdigini bana iyi geldigini söylemisti bunlara ragmen hala cok seviyordum cok aglamıstım kendime gelemedim kendime yediremiyordum aradan 3 4 ay gecti bi kac kez yazmıslıgı oldu 2 3 tartısma oldu ama acısı gecmisti az da olsa sadece hep aklımda oluyordu 2 3 gün önce bana baska bi kızla yattıgını fotograflar attı cok zoruma gidiyor aklımdan cıkartamıyorum gözümün önünde hala o fotograflar canlanıyor sürekli aglıyorum gururum ezildi ne yapacagımı hic bilmiyorum dertlesebilecegim anlatabilecem kimsem olmadıgından buraya yazıyorum lütfen bana yardımcı olun bi türlü unutamıyorum vazgecemiyorum cok canım acıyor cok buna ragmen nasıl soguyamıyorum anlamıyorum lütfen anlayısla karsılayın beni
Canım cok yanıyor:(?