Valla erkekler küçük olsun mu diyor bilmem artık eski sevgilim bana uzun ol diyordu kısacası erkeklerin de kızlarında hep bi istediği olacak önemli olan kimseyi umursamamak sen dünya yakışıklısı herseye sahip bir insan ol yine bişey eksik olur yine bişey isterler
O zaman niye 185-190 kıza aşırı ve kötü gözüyle bakılıyor. Asıl farklı olan o, bı erkeğin uzun olmasından daha da farklı. Bunlar oturmuş algılar anlayamiyosunuz
Kızlar Ne Diyor
Kısa değil bence ben 164üm ve 172 bana göre normal ama kızların hepsi 180 üstü diyip duruyo
173 müş pardon
Orta böyle demi
150 kızlara göre uzunsun ama bide öyle düsün
Ya kimseye göre kıyas yapmıyorum, Orta boy zaten
150den de uzunum 170den de uzunum , 174de benden uzun 194de
tamam knk en uzun sensin
Ben boyumdan memnunum, elimde değişme fırsatı olsa değişmem, değişmek zorunda olsam en fazla 176 falan derim
Uzun olmak istemiyorum ama insanların boyla ilgili takıntıları saçma
Böyle olmak istiyosan insanları takman da ayrı bir garip yani madem böyle mutlusun sanane milletten
Aptal gibi düşünüyorlar çünkü. Bu çağda insanlar hala boyu tartışıyorsa veya esmer mi güzel sarışın mi diyosa. Seviye çok düşük
Bırak onların hepsini yaşlanınca görecem ben yanındakiyle iki muhabbet edemeyecek ama o uzun boylu dediği esmer dediği erkekten eser kalmamış olacak
Sadece kızlar için demiyorum, erkeklerin de boş takıldığı şeyler var. Onlarda da kız dediğin küçük olur diyenlere sinir oluyorum mesela
Valla erkekler küçük olsun mu diyor bilmem artık eski sevgilim bana uzun ol diyordu kısacası erkeklerin de kızlarında hep bi istediği olacak önemli olan kimseyi umursamamak sen dünya yakışıklısı herseye sahip bir insan ol yine bişey eksik olur yine bişey isterler
Kimsenin kimseden dış görünüş ile ilgili isteği ve ben beklentisi olmasina hakkı yok işte
Hepimizi Allah yarattı ve önemli olan ruh ama anlayana
Anlasalar keske
Benim derdim bu yoksa kıskançlık falan yok 10+ sevgilim oldu her boydan
Onlarda boş boş şeylerdi
Çünkü karşıdan +190 geliyor
Gelsin, ne önemi var
İşte o gelen hepsinden uzun oluyor
Hepsinden uzun olunca ne oluyor
Kilolu kızlara gelince, sahte standart kadın vücudundan vazgeçin falan filan diyorlar erkeğe gelince illa uzun illa yapılı. Aşırı saçma
İlgi çekiyor
Aptalca
Farklı olan her zaman dikkat ceker
O zaman niye 185-190 kıza aşırı ve kötü gözüyle bakılıyor. Asıl farklı olan o, bı erkeğin uzun olmasından daha da farklı. Bunlar oturmuş algılar anlayamiyosunuz
Ben 1.70im nerdeyse
173&170 ne güzel işte
Erkek daha uzun olmalı bence
Uzun zaten senden
Ve erkek illa daha uzun daha iri olmalı diye bir şart yok ki
Hani eşitlik
3 cm yan yana gecsek senden uzun dururum zatn kızlar erkeklerden daha uzun duruyor böyle boy farkları azsa
Kardesim esitlikle ne alakasi var simdi daha hos duruyor diye dedm
Sen 168 falansin 170e yuvarliyosun , ben 175e yakınım ama 175 yerine 173 dedim
normal bence
Evet Orta
Sen kacsin
1.68 topuklu ayakkabı vs giysem 170 bir erkekten uzun olurum
5-6 cm topuklu giysen daha da uzun olursun