Selamünaleyküm kardeşlerim hayırlı günler! Benim boyum 171 ve Türkiye erkek ortalaması boyundayım ama çalıştığım şirkette 150-155 arası bir kız bana senin boyun kısa dedi ki kendisinden en az 20 cm uzunum.
Neden peki bana öyle dedi?
Selamünaleyküm kardeşlerim hayırlı günler! Benim boyum 171 ve Türkiye erkek ortalaması boyundayım ama çalıştığım şirkette 150-155 arası bir kız bana senin boyun kısa dedi ki kendisinden en az 20 cm uzunum.
Neden peki bana öyle dedi?
Ciddiye almamak en iyisi çünkü uzun boylu olmak da iyi bir şey değil mesela 196 cm arkadaşım var bazen dengesini sağlayamayabiliyor, ayağa kalkınca destek alması gerekebiliyor falan bunun gibi birçok eksi yönü var. Yani bilip bilmeden konuşanlara aldanmamak lazım. Benim boyum 178 ve memnunum 170-180 arası en iyisi bence.
Ben de böyle düşünüyorum abi çok teşekkür ederim
Yani bu tip kadınları ciddiye almaman doğrusu olur çünkü bazı abazalar sayesinde kendisini prenses sanan, hayatında hiç aynaya bakmamış tiplerden birisidir. Sana bunu söylediğinde sen de ona bunu senin gibi 150 kız söylüyorsa ben öleyim diyerek yergi yapabilirdin eğer azıcık zekiyse kastettiğini anlardı.
İnsanları boy, maddiyat vb gibi durumlara göre ayıran insandan hayır gelmez.
İşte aradığım yorum çok teşekkür ederim 👍
Eyvallah rica ederim.
Sen ile ben bu toplumdan çok ileride yaşıyoruz
Bir gün insanlar şekilcilikten kurtulacaklar diye düşünüyorum.
Yani benim boyum 1.8 ama bana göre bunun hiçbir önemi yok sonuçta boyu ben seçmedim ama alacağım kararları ben seçebilirim.
Tabi ki alacağımız kararları, huylarımızı biz seçebiliriz
Boyun ortalama boy bende 1.72'yim kısasın diyen olmadı da birinin boyu benden kısaysa bana boyun kısa dememeli. Çok uzun boylu olup da ne yapacağız gökten yıldız toplayacak değiliz ya
Boy, askerlikten başka hiçbir yerde sorulmayacak bir şey bir de
Aynen hem askerlik hemde bazı meslekler polis güvenlik görevlisi bekçi gibi mesleklerde önem veriliyor o kadar. Bir de karşına egoist tipler çıkarsa onlarla uğraşırsın gerisi sorun etmez
Biraz da boy gelişimi de önemli ama bodur kalmamak lazım neyse ki biz ortalama seviyedeyiz sorun yok
Evet doğru kardeşim zaten Türk insanı da çok uzun değil
Aynen ama eski Türkler uzun boylu ve heybetli oluyormuş hala daha Orta Asya'da yaşayan Türkler öyle
Öyle doğru boyları 190 falan
Cevap
2Cevap
Çok uzun gitmez öylelerine. İnşallah birbirinizi seven bir kişi bulursun abi.
190'ları uzun görüyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?