Narsist mi anlayışsız mı?

Arkadaşlar merhaba, 1 yıldır süren bir ilişkim var. Kız arkadaşımla gayet mutlu sürdürdüğümüz güzel bir ilişki, son 1 haftadır ilgi alâka azaldı, merak etmiyor. Gün içerisinde veya akşam yatağa girdikten sonra uyumadan önce güzel güzel sözler söylerdik, birbirimize iltifat yağdırırdık. 1 hafta önce ufak bir kıskançlık yaşandı. Ben kıskandım, o günden beri ilgi alâkası azaldı. Ona söylüyorum fakat artık böyleyim, olgunlaşıyorum, her zaman öyle mi olacağız şeklinde konuşuyor. Biraz önce de, Bana sesini atar mısın, sesini özledim dedim. 2 tane ses kaydı attı, yatağımı hazırlıyorum vesaire. Ona sesini ne kadar beğendiğimden bahsettim. Oda karşılık olarak "hiç öyle tatlı değil ahahahah" dedi. Aslında ben romantik bir konuşma istemiştim. Ben ise ona ayda yılda bir bi gece iltifat edeyim, seni mutlu edeyim dedim. Onu da kursağımda bıraktın teşekkür ederim. Dedim. Kendisi ise halam geldi yarın gidiyor bana yaptığına bak iyi geceler gerçekten. Demiş.

Güncellemeler
+1 yıl
Bu sefer çok naif bir şekilde ifade ettim kendimi. Bu yüzden korkum yok, mesajına cevap vermeme, görüldü bile yapmama kararı aldım. Biraz geri çekilmem gerek sanırım. Geri çekildiğimi fark edip bir şeyler yaparsa beni sevdiğinden emin olurum. Günlerdir ağzından 2 kelimeyi duyamadım. Siz ne önerirsiniz?
Narsist mi anlayışsız mı?