Eski erkek arkadasimi unutamiyorum?

Biz 3 yil once oyunda tanismistik. Konustuk sevgili olduk bana hesabini verdi falan bi ara ailesiyle bile konusturdu telefondan sonra ona evlenmiceksek konusmayalım demistim o da direk engellemisti 7 ay sonra da geri dönmüştü tekrar konustuk ama ara ara ben yazmadim cunku o zamanlar ona cok fazla asik degildim hoslanti vardi sadece. Sonra yine ayrildik yine baristik falan cunku bana artik bulusmak istediğini soyluyordu ama ben kabul etmiyordum en son baristigimizda bir sartim var demisti o da bulusmak kabul etmemistim. Aradan uzun sure gecmisti telefonum bozulmusu bi sure her seyden uzak kalmistim. Sonra hic aklimda yokken bir gun ruyama girdi ben de ona yazdim ozledim diye baska yerden. Sonra tekrar konustuk bulusmak istiyodu ama ben istemiyodum o da israr etmiyodu daha fazla her sey guzel gidiyodu her gün konusuyoduk sonra ben buna bulusucaz diye soz vermistim ama sonra vazgecip annem 2 yil bulusmamiza izin vermiyo dedim o da oha neyse tamam dedi. Sonra benim poaranoyakligim tuttu ya aldatirsa ya baskasi olursa bur gun diye cok dusunmeye basladim en sonunda ayrildim. Sonra bir seyine sinirlendim dedim ki ben sana guvenmedigimden bulusmuyorum o da Şu an haksizlik yapiyosun ben senin evine kadar gelmistim bir keresinde dedi. Ben de bugun birisi gelmis o sen misin dedim o da hayir deyince Ben de biktim senden bir daha hayatima girme dedim o da sg o zaman dedi sonra ben de kirildigimi belli edince bana 3 yildir seninle konusuyoruz bulusmasigimiz halde baska erkek olsa s cekerdi neyse yazma sinirliyim zaten dedi ben de yazmadim sonra bir gun dayanamadim buyucu sahe cikti heralde yazdim ama sonra sildim o da duzgun büyücüe git dedi ben de seni allah carpmis zaten deyince yazma artik yazma kafan almiyor mu dedi ben de seni unutamadigim cocuk olarak dusunuyorum o yuzden yaziyorum dedim o da o kim yazma falan deyip engelledi sonra dayanamadim yine yazdim sovdum buna o da ne istiyosun dedi ozur dile sadece dedim yine s sen dilemem dedi el hareketi cekti yazma bidaha deyip engelledi bi insan 1 gunde nasil bu kadar değişebilir neden benden bi anda nefret etmeye basladi ben onu unutamiyorum aklimdan cikmiyo hic

Eski erkek arkadasimi unutamiyorum?