DERMANSIZ BİR DERT YARDIM…?

Selamun aleyküm konuşcak kimsem yoktu buraya yazmak zorunda kaldım.. Abim ablam , 6 ay önce bir kızla tanıştım sosyal medya üzerinden.. Kendisi Orduda ben İstanbul’da.. Her gün her saniye konuşurduk birbirimize aşırı bağlıydık bağlıyız da hala.. Yalnız bir sorun var kız 23 yaşında ben 18 yaşındayım kendimi 19 yaşında olarak tanıttım kabul etti. Ailesine kadar herkese anlattı zor zamanında tanıştım. Herneyse Ailem Yani babam Bu ilişkiye hiç bişekşlde onay vermeyeceğini ilerlersemde arkamda hiçbişekilde durmayacağınj söyledi (Kız bunları bilmiyor ama )..3 gün önce kızla bazı tartışmalardan dolayı (Çok üstüme geliyordu en ufak şeyi günlerce sorun edip kavga ediyordu) Bende ayrılma kararı aldım ama O gece ağlayarak bildiğimiz yalvardı böyle olmaması için yapma etme dedi. Benim içim parçalandı Annesi Beni aradı kendisi bunu kaldıramaz dedi her gün beni arıyor ağlıyor ama benim de içim parçalanıyor 6 ay dile kolay ama her gün her saniyw aşırı birbirimize bağlandık. şu an çok kötü koyuyor kendiside bugün anlttı ağlıyarak Telefonlarım çalmıyor mesaj gelmiyor çok zoruam gidiyor dedi ağladı etti. Ne yapacağımı bilmiyorum birbirimzie aşırı bağlıyız öyle böyle değil aramızda 5 yaş olmasına rağmen halen bir yanım devam etmek isteyen tren bir yanım ise çekip gitmek isteyen.. Kalbimi dinlesem dönecem ama beynim izin vermiyor. Ne yapcğaımı bilmiyorum benden 5 yaş büyük birine aşırı bağlandım. Ayrılık kararı aldım onun o haykırşı ağlayışı beni benden aldı içim parçalanıyor durduk yere boğzım düğümleniyor ağlıyasım geliyor ne yapacıtımj şaşıedım
DERMANSIZ BİR DERT YARDIM…?