Aileme asla karşı çıkamıyorum kaçmayı asla düşünemem o adama hiç acilmadim ama birbirimize duygularımız var belli ne yapmam lazım yaa
Off çok kötüyüm onun için eriyip bitiyorum geçen gecede ağladım onun için 🥲😒
Aileme asla karşı çıkamıyorum kaçmayı asla düşünemem o adama hiç acilmadim ama birbirimize duygularımız var belli ne yapmam lazım yaa
Off çok kötüyüm onun için eriyip bitiyorum geçen gecede ağladım onun için 🥲😒
Bence artık karşı cikmalisin. Basit bi konu değil söz konusu senin geleceğin. Onlar degil sen sevmedigin birinin koynuna giricen çocuk yapacan. Mantik evliligi kafan yatiyorsa bu çile çekilir. ama bence en kötüyü düşün. Hem sevilmedigin hem şiddet (psikolojik veya fiziksel) kotu eş kötü baba vb. Cekilmez haci
Haklısınız fakat elimden gelen bi şey yok karşı çıksam beni dahada erken evlendirirler kaçsam annem zarar görecek yerin dibine bile girsem bulacaklar beni
Canım çok yanıyor ☹ nisanlandigidam beri ruhum çıktı canımdan
@Ghgdhhnff iletişim olsa söylerim nisanlandigim adamı görmedim bile☹
@Ghgdhhnff hayır satmadı aksine beleş verdi benim ailem çok tanınmış zengin bi aile beni verdikleri ailede ortalama geliri gelen bi aile telefon var fakat konuşmuyoruz hatta daha canlı görmedim bile sadece fotoğrafını gördüm
@Ghgdhhnff bakacim memlekete dönünce uğrayacam iş yerine, evet ailem beğendi o yüzden evleniyorum. Canım şu an o kadar çok yanıyor ki sevdiğim adamın bi başkasına ait olması düşüncesi beni yıpratıyor 🥲☹☹
@Ghgdhhnff iletişime gecersem söyleyeceğim ilk şey olucak zaten
Cevap
3Cevap
acilen o adama açıl duygularını aç.
sonrada ailem beni zorla evlendiriyor yeee.
eevlendirecekleri kişiye söyle ki ben seni istemiyorum ailem zorla evlendirmek istiyor seninle asla mutlu olamam.
geleceğini mahvetmek istemiyorum dee evlenmeden lütfen yalvarırım sonra aldatmalar mutsuz yuvalar dinde caiz değil öyle bir şey
Evet dinende caiz degil elimden gelen hic bir şey yok o adamı çok seviyorum çok istiyorum kaçsam annem zarar görecek ☹☹ o adama açılsam belki duyguları bitmiştir
Şu an şehir dışındayim memleketime döner dönmez onu görmeye gidicem belki açılamam ama doyasıya bakacam son kezde olsa onu görmek için mutlaka hastaneye gidicem 🥲☹
evlilik kararını kendin alabilecek durumdasın, bu halde ailen seni zorluyor ise evlenmek zorunda değilsin.
Elimde değil 1 2 ay sonra düğünüm var ☹
aile coğrafya kaderdir maalesef
Ne yazık ki öyle
Maalesef evet doğuda yaşıyorum
Evliliği sen mi istedin
Hayır tabiki ailem zorla evlendiriyot
Imkansiz
Ailem öldürür beni
Cesurum ama annem var ucunda ona zarar verecekler
Evet ama bu şüpheyle hareket ederek böyle bi şeye cesaret edemem bi yandan çok seviyorum onu ☹😒☹
Anneme zarar verirler diye bi karara varamiyorum yoksa çoktan kararim hazırdi bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?