Lütfen gerekirse gizliden yazın ama gerçekçi cevaplar verin, ekonomi falan da belli zaten
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMaddi durumu kötü olan biriyle niye beraber olmayalım.. Yani öyle birinin oturmuş bir kişiliği karakteri olamaz mı öyle biri herhangi birini çok sevip mutlu edemez mi.. yani maddiyatı bu kadar büyük eksiklik olarak kendinde görmemelisin. O zaman herkes zengin olursa Kimin kime faydası olacak o zaman herkes zengin olacak zaten Yani birileri birilerine destek olacak ki yani birileri birilerinin elinden tutacak ki yani bazı şeylerin ikili ilişkilerin anlamı olsun değil mi. Yani bence olur olabilmeli ama insanlar da şöyle bir kanı var. Mesela anne babalar çocukları için denk olsun isterler maddi açıdan eşit dünürleri olsun isterler kendilerini çok böyle ilişki içerisinde ezik hissetmek istemezler. Ama kızın durumu kötü diye ekonomik durumu Yani ben şimdiye kadar böyle bir ilişki olmamalı diye bir şey hiç duymadım
Eerkeğin durumu iyi ama kızın durumu kötü bundan dolayı bu ilişki olmamalı diye Yani ben böyle bir şey duymadım. çok seviyorsa taraflar birbirine hiçbir şey olmaz. Bu çok duygulardan uzak bir test yani tamamen mantık ilişkisi yaşamak istiyorsan olmamalı ya da ekonomik durum denk olmalı tezini savunabilirsin.. ama duygusal bir ilişki istiyorsan.. mantık çerçevesinde düşünme oranı biraz düşünmen lazım.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAsalak bir kadın olsam maddi durumu kötü olan biriyle beraber olmazdım. Şayet erkek halimin kadın versiyonu olsaydım o zaman önemsemezdim. Erkek kadın eşittir diye götümü yırtıp, konu çalışmaya gelince kaçmayacağım için ben de bir iş bulup çalışır maddi durumu iyileştirmeye çalışırdım. Boşuna dememişler bir elin nesi var iki elin sesi var diye. Türk kadını asalak olduğu sürece, toplumda dışlanan, aşağılanan, hor görülen, ezilen sınıf olarak kalmaya devam edecek maalesef.
Hem neden sadece erkeğin maddi durumu iyi olmak zorunda? Madem eşitlikten söz ediyoruz. Madem davul bile dengi dengine. O zaman maddi durumu iyi olan erkek maddi durumu iyi olan bir kadın ile birlikte olmalı.
Görünen o ki; Türk toplumunda maddi durumu iyi olan kadın ise, kesinlikle ama kesinlikle maddi durumu kötü bir erkekle birlikte olmuyor.
Biz erkeklerin biraz daha akıllı olması lazım.
Eğer kötü anında yanında yoksa iyi zamanlarında zaten yüzlercesini bulursun ey hemcinsim. Akıllı ol oyuna gelme!!!
014 Yorumla- +1 yıl
Haklısın bence
- +1 yıl
@b0rA_b0rA teşekkür ederim.
- +1 yıl
@bRokeHeaRth_____ 👍
- +1 yıl
Feminaziler gelir saldırır şimdi 😂😂
- +1 yıl
Valla saldırsın. Ağzının payını veririm. Gayet haklı. Zengin eş istemek ney ya zavallıca
- +1 yıl
@bRokeHeaRth_____ çok doğru bir kelime. Zavallıca!!! Aynen katılıyorum tam bir Zavallılar durumu. Bir insan kendine asalaklığı nasıl reva görür? Yurt dışında 16 yaşında çalışmaya başlıyorlar. Anne baba da çalıştığı için ve 16 yaşındaki birey işe gidip gelebilsin diye 16 yaşında ehliyet alabiliyorsun. Türklere sorsan Amerika'da 16 yaşında ehliyet alabiliyorsun Türkiye'de neden alamıyorsun diye sızlanır. Ama kesinlikle ben neden 16 yaşında çalışmıyorum diye sorgulamaz. Burada liseye giden de çalışıyor üniversite okuyan da.
- +1 yıl
Doğru da orada eğitim daraltmasını için vakit bulup çalışıyorlar. Burada eğitim o kadar zor ki beklenen performans çok sık ders çalışmak gerekiyor
- +1 yıl
Çünkü öğretmenler düzgün öğretmiyor öğrenci de çok çalışarak eksiğini kapatmaya çalışıyor..
- +1 yıl
Ben mesela bir soru sordum bir kaç
Gün önce. Zengin erkek hastası kadınlara. Bir kadın gelmiş git fakirle evlen ezik diyor bana. Hani cidden ruh hastası dolu… - +1 yıl
@bRokeHeaRth_____ fakirlik veya zenginliktir insanın karakterinden birsey kaybettirir mi? Asıl sorulması gereken soru bu bence. Türk kadınları hani "adam" arıyorlar ya. Aman neyse ya yazarken yoruldum. Sizle aynı fikirdeyiz zaten. Yazsam ne yazmasam ne. Diğerleri için destan da yazsam nafile. 🤭
- +1 yıl
Haklısınız aynı fikirdeyiz bu çok güzel bir şey zaten. Karakter diyip fakirliğe zenginliğe bakmaları komik. Bir de gelip neymiş erkekler karaktersizmiş bari zengin olsunlarmış. Birisi böyle dedi
- +1 yıl
@bRokeHeaRth_____ karaktersiz biri parası olunca sorun yok ama o tiplere bacım gibi davranınca sorun oluyor. Nereden baksan tutarsızlık nereden baksan ahmakça.
- +1 yıl
Aynen öyle
Şimdilik asgari ücret kazancım var. Bana biraz koyuyor maddi sebeplerden dolayı ilgi görmemek ama kabul ettiğim bir gerçek var ki olması gerekenin de bu olduğunu düşünüyorum : maddi durumu iyi olmayanların evlenmemesi gerek. Asgari ücretle çalışanlar da hakeza. Hadi es kaza evlendiniz asla çocuk yapmamaları gerekir çünkü çocuğu doğru düzgün besleyemeyecekler bile. Eyvallah çocuk bir sürü şeyden mahrum kalarak İyi kötü büyüyecek ama sizce bu yeterli mi > anne baba ilgisi yeterince göremeyecek çünkü malumunuz günün yarısını evden dışarıda geçiriyor insanlar işten dolayı. Bu sekildeki bir ebebeyn evladına ne verebilir ki? Kendi özeline bile zaman ayıramaz. Velhasıl acı bir gerçek olsa da ben doğmamış evladıma bu kötülüğü yapamam. Kadınlar da doğmamış çocuğunun istikbalini düşünerek evlensinler
02 Yorumla- +1 yıl
Son kurduğun cümleye katılıyorum ama böyle de olunca para göz diye etiketleniyor kadinlar bu da bir gerçek. Ayrıca imkan vars her ikisi de çalışır hayat zaten birlikte iyi kötü biseyler kazanınca deneyimleyince değerleniyor hepimiz öyle büyümedik mi çocuğun istdigi cok bisey yok günde iki saat verimli ilgilendin mi yeterli oluyor
- +1 yıl
@Mtmzllmatmazel ben de senin son söylediklerine katılıyorum ama gerçekte o iş öyle olmuyor. Yani deneyimlemedim ama öyle düşünüyorum günümüz toplumunda tahammül ve kalenderlik minimal seviyede ah keşke omuz omuza verilecek bir hayat arkadaşı olsa da evlensek ama yaşanılan zorluklar sevgiyi ve geçimi azaltacak bu da çocuğa yansıyacak. Para varken hayat güllük gülistanlıkken tabii ki çiftler arası geçim de güzel olur.
Evet ekonomi belli evlilik için felan baya para gerekiyor. Herkes durumu iyi olsun ister ama bu ülkede şu an bu imkansız durumu olmayan çok insan var şimdi bu insanlar kimseyi sevmesin mi beraber olmasın mı offf çok kötü bir devre denk geldik böyle olmamalıydı😞
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
112Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşk her şeyin çözümü değil insan parası olmayan biriyle evlenmek istemeyebilir. yapacağın evlilik geleceğine yön verir o yüzden aşk ve fakirlik güzellemesi yapmayı bırakın. Misal kendim yeni evliyim, aylık kaç bin TL masrafımız oluyor tahmin edersin. Bir kutu yumurta, peynir, çamaşır deterjanı ve sıvıyağ aldık dün 600 TL'yi geçkin bir para ödedik. Ee, kardeşim kimse kusura bakmasın da ailemin evinde çok iyi şartlarda büyüdüm, hiçbir zaman yokluk görmedim şükürler olsun ki şimdi de gidip de ucuz diye bir şeyin en kalitesizini almam. O yüzden eşimin çok şükür durumu iyi, bende iş güç sahibiyim. Aşk karın doyurmaz.
51 Yorumla- +1 yıl
Aşk yeter diyenler vallahi çok komik evde oturup aşkınızı pişirir yersiniz 😂😂😂
u +1 yılMaddiyat benim için hiç bir zaman önemli değil, olmadı da. En dibide gördüm, rahatıda. Bu benim hayatıma alacağım insanlarda aradığım, istediğim özelliklerden dahi olamaz. Maddi olan her şey, kazanılabilir. Ama maneviyatı fakirse, uğraşmaya değmez.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye’de olsam hayır ama şu an olduğum yerde evet
20 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet olurum
00 Yorumla
+1 yılNe arkadaşımı ne dostumu ne sevgilimi hayatımın hiçbir döneminde bu kritere bakıp seçmedim..
Klişe olacak ama gerçekten paranın bile gücünün yetmediği şeyler var hayatta..
Şu an hissettiklerimi, acaba dünyaları bana verseler başkasına karşı hissedebilir miyim?
İmkansız..!
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılkimse olmaz .
hele ki bu ulke gıbı ev hanımı modu denen yaşayış tarzı olan yani erkek calısır erkek yapar ben babamın evınde camış gibi yatıyordum koca evındede 2 cocuk cıkartırım benı bakacak mantıgında olan kızların coklugu olan ulkede hıc kımse fakir ile vermez.
parasız erkek gereksız erkektir , onu sadece anası sever , oda eldivenle.
genç hemcinslerim evde oturan kız alıp beslemeyın , egıtımlı ayakları uzerınde dik durabılen kadınlarla evlılık yapın ureten kadın alın .
00 Yorumla şöyle yani ileride kendini toparlayabilir mi elinde bir meslegi var mı en azından ona bakarım geçim önemli inana maddi imkan olmadan evde ne huzur oluyor ne bişey ve evliliklerin cogu bitme nedenlerinin başında geçim geliyor evet aşk sevi gözümüzü kör ediyor göremiyoruz ama gerçek bu herkes tatile giderken farklı mekanlarda kahvaltı vs yaparken sen evde imkansızlıklar yüzünden bişi yapamıyorsun vs bunlar hep evlilikleri etkiliyor en ufak tartışmalarda bu durumlar cıkıyor
00 YorumlaEvet kabul ettiydim. 4 ay gorustuk. İş bulduydu işte. Resmen hayatina gunes gibi dogduydum ama aldatildim.
O yüzden aptallık etmeye niyetim yok artik. Zengin, kültürlü, zeki, başarılılara talibim.
34 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle çok maddi durumu düşük birini istemem benşm de onun da ortalama maaş aldığımız hani hiçbir şeye muhtaç olmayacak kadar maaşımızın olduğu tatlı tatlı geçineceğimiz bir maaşı olsun isterdim, yani puanın şartlarında ikimizin de en az 8-9 bin TL aldığı bir hayat türü
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmam çünkü ilişkilerimde evlilik odaklıyım. Maddi durumu kötü biriyle evlilik düşünemem, öyle biriyle ilişkiye başlasam bile zaman kaybıymış gibi gelir. Çok zengin olsun demiyorum; fazla borcu olmasın, eline her ay Türkiye şartları için ortalama sayılabilecek miktarda para geçsin, helâl para kazansın yeter.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBırakın da bu kadarının hesabını bari yapalım 😂
Cevap sahibi+1 yılAbi sakin ol, elbet planlarımız olacak. Bir ömür geçireceğimiz insanı didiklemek en doğal hakkımız ama biz ne kadar plan yaparsak yapalım kaderde kim varsa işin sonunda o oluyor, bütün yollar ona çıkıyor. Saçma sapan adamlar değil kader diyelim biz ona.
Cevap sahibi+1 yılGenele vurursak söylediklerin doğru olabilir çünkü çoğu şeyde ben de hemcinslerimi suçluyorum. Bazen ciddi ciddi akıl tutulmaları yaşıyorlar bazen de bakıyorsun ki hiç takılmamaları gereken detaylara takılmışlar ve aşırı mantıkçılar. Bir orta yolu bulamıyorlar. Çoğu kadına göre akıllı ve dengeli olduğumu düşünüyorum ama bakalım kaderde neler var, büyük konuşmak istemiyorum o yüzden. Tamam, herkesin birlikte olmak istediği insanda aradığı özellikler var ama iş görüşmesi yapar gibi olmasını ben de istemem çünkü yakınlık hissetmek farklı bir olay. Mesela, sen bana desen ki nasıl bir erkekle birlikte olmak istersin? Ben de sana onun özelliklerini sayarım fakat yarın öbür gün o özelliklere sahip birinden hiç hoşlanmayabilirim, içim ısınmayabilir. Bunların farkındayım ben. Her kadın aynı değil yani 😊
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim, ben de sana mutluluklar diliyorum 😊
Para & Ekonomi konusunda 8,3b cevap paylaştı. eğer karşımdaki kızsa maddi durumu önemli değil gerçekten seve seve beraber olurum
ama ben kız olsam karşındakinin maddi durumuna bakarım en azından düzenli çalışıyorsa ilişki yaşarım30 Yorumla
+1 yılObjektif bakıyorum su an çok seviyorsam olurum. Ama bunun ilerisini de düşünmek gerekiyor. Tam olarak aşık degilsem olmam , hoşlaniyorsam da olmam. Bitirmeye calisirim ileride kimse zor zamanlar yasamak istemez
10 Yorumla
+1 yılİyi aanlaşabildiğim sevdiğim birisiyse elbette maddi durumu umrumda olmaz ama böyle bir kişi bulana kadar maddi durumu iyi olan birini isterim ne de olsa ülkenin durumu malûm
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılZaten ciddi ilişki düşünmüyorum. Kimsenin maddi durumu da beni ilgilendirmiyor. Bu yüzden açıkçası umrumda bile olmaz. Önemli olan zaten maddi durumun kötü olması değil karşı tarafın sorumluluk sahibi olup olmaması.
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşmak istemem ama fakir bı erkekle sevgili olmak istemem. Özellikle her şey bu kadar pahalı iken onca sorun varken fakir birinin saçma sapan sıkıntılarını çekemem. Birbirimize iyi gelmeliyix
00 Yorumla eğer benim maddi durumum iyiyse, olmasına gerek yok ama eğer benim maddi durumum kötüyse bakarız. birbirimizi gerçekten seviyosak ve karakteri güzel iyi birisiyse, maddi durum falan tanımam. sanki iyi olunca mükemmel hayat yaşanılıyo.
00 YorumlaYani benim kendi durumum fena değil. Görüştüğüm insanın maddi durumu iyi olmasa da bir hayatı paylaşırdım. Ama tam tersi ise bir daha düşünün derim. Erkeğin geliri biraz daha iyi olsa fena olmaz.
00 YorumlaEvet. Tanistigimizda eşimin de hic birseyi yoktu. Bize inandi calisti biriktirdi eksiksiz tastamam evlendik. Şu an evimiz arabamiz var ikimiz calisip herseyi hallettik. Önemli olan kazanilan miktar degil. Bi insanin iş tutup o eve düzenli bir sekilde para girmesi. Eee bide özenti olup millette olan hersey sende olsun isteyipte kredi cekip borca girmemek lazim. Bunlari yaptiginda herseyi elde edebilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim ekonomik durumum gayet iyi şu an okudugum okulu bitirince de iyi bir mesleğim olacak evleneceğim kişinin ailesinin durumunun kötü olması önemli değil ama kendisi de çalışıp bir şeyler katacaksa elinden geldiğini yapacaksa kabul ederim.
20 YorumlaOlmam. Seviscek bir evi olsun. Dolaşacak bir arabası olsun. Gidicek bir uçağı olsun, çıkacak bir yatı olsun. Ben ona dünyaya getirebileceği güzel çocuklar sağlarım 😂 tövbe tövbe 😃
00 YorumlaOlamam.. Maddi durumun kötü olması kişiyi depresyona sokar, sağlıksız yapar, bakımını aksattırır, özgüvensizleştirir.. Bu etkilere sebep olduğu için olamam..
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEkonomik durumu ilişkiye zarar vermiyorsa olurum. Erkekler maddi konuyu kendine en çok sıkıntı yaptığı konu bunu belli etmeyen var mıdır pek sanmıyorum.
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsan bir ihtimal katlanabilirsin ama sadece hoşlandığın biriyse bu soruyu sorduğuna göre mutlu olman zor. Aradığın kriterlerde biriyle ol bence.
00 Yorumla
+1 yılHayır yaaaa. Asla yürümüyor. Denedim de olmuyor abi. Yani parası olsun olmasın fark etmez. Kadına para harcamayan bi erkekle hiçbir kadın olmaz. Kadın kendini kullanılıyor hisseder.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 4,5b cevap paylaştı. Potansiyeli varsa olurum onun için iş kurarım ama çalışmayacaksa para kazanma kapasitesi yoksa evlenmem. Hayat kolay değil iki kişinin de eve para getirmesi şart
00 Yorumla
+1 yılMaddi durumu iyi olmayan erkekle beraber olmak istemeyen kızlara saygı duyuyorum açıkcası objektif düşününce ama ben durumum olsa durumu kötü bir kızla evlenirdim sorun yok
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılaklı başında bir erkek bir kadında bunu dert etmez amaaa maalesef kadınlar için bu geçerli değil siz kendinizi daha iyi biliyorsunuz anlatmayalım şimdii
00 Yorumla maddi durumun kötü olması erkeği etkiler
seven erkekler kızların fakir olmasını ister
kızın güzelliği ve cinsel çekiciliği değerlidir
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşk ilişkilerinde karşı tarafın maddi durumu Sorulmaz zaten duygusal birliktelikler maddiyat üstüne kurulu değil Sonuçta biz de anamızdan babamızdan görmedik bu ayıp değil ki
00 Yorumla Eğer calisiyorsa kazandığı bir para varsa beraber olurdum ama yok tembel birisi ise asla onla beraber olmazdım
10 Yorumla
+1 yılOlurum ama çalışmayan biriyle olmam. az kazansın gerekiyorsa yetiremesin ama çalışsın emeğini kazansın
11 Yorumla- +1 yıl
İyimser birisin
+1 yılCalışıyor ve geliri sana az geliyorsa burada onun yapabileceği bi şey yok ama çalışmıyor diye maddi sıkıntılar yaşıyorsa, kesinlikle gelecek planlama
00 YorumlaKlasik şeyi söyliycem.
Yüz yıllardır kanıtlar ile dolu bir gerçek zaten.
💔❌ "Aşk Karın doyurmaz "❌ 💔10 Yorumla
+1 yılKötü ne kadar kötu? Ailesini geçindircek kadar ise sorun yok
12 Yorumla
Soran+1 yılAsgari ücret alan biri gibi düşün işte
- +1 yıl
Sabit gelir ise olur nden olmasın rızkı veren Allah'tır sevgi saygı varsa hal olunur gerisi
- Para & Ekonomi konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu erkeğin suçu değil bu ülkeyi bu hale getirenler suçlu şartlar belli bu ülke de zengin olunmaz izin vermezler adama. Bu ülkeden çok şey beklenmemeli aşkı da maddiyata bakarak yaşayacaksak ölelim daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılAşıksam kesinlikle isterse dünyanın en yoksul insanı olsun kimin umurunda
22 Yorumla- +1 yıl
Bu kıza boşuna hayran değilim…
- +1 yıl
🥰🥰🥰🥰
Olurum, bir ekmeği bölüşür yeriz burada ki kilit nokta şu. Para kazanmak zordur. Harcamak kolaydır önemli olan parayi biriktirmektir yoksa hep sıkıntı
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı. Beraberde olunur nikahta basılır ne olmus parası yoksa 0 bir insan olsa maddiyat yönünden kafalar uyuşsun calişarak zamanla olur olmasada sevgi kalir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yanımdaki erkek herhangi bir anlamda benden üstün olduğu zaman rahatsız oluyorum. Maddi veya başka türlü. Benle eşit durumda olabilir ben öğretmenim yani çokta iyi bir iş olması gerekmez onun da önemli değil.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,9b cevap paylaştı. Apla kadından maddi durum beklenmez zaten kadın olsam da maalesef maddi durumu kötü erkekle olmam gerek yok...
00 YorumlaGünümüzde kadınların tavırları ve sonradan istedikleri akıl almaz uç istekler sebebiyle hayır.
Maddi denklik önemli.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMaddi durumum iyi benim için bunun bir önemi yok standart bir gelirede sahip olsam benim için önemli olan sevgisini hissedebileceğim birisi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevdiğim kendi maddi durumu kötü diye bıraktı ona dedim ben fedakarlık yaparım yeterki çalışıp evini geçindir benim fazlasında gözüm yok ev araba olmasin ileride çalışıp alırız dedim düğünde yapmayız nikah yaparız dedi benden ayrıldı haketmeyen biri için böyle bir fedakarlık yapılmaz bence maddi durum önemli ben bakmaya karar verdim
10 Yorumla
+1 yılPara önemli.. erkek paraliysa pek takilmaz karşı tarafın durumuna
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir ilişkiye başlayacağım zaman maddiyatına dikkat etmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaddi durumu kötüde olunca çok mu düzgün oluyor hepsi aynı en azından zengin olsunda rahat edeyim :DD
13 Yorumla- +1 yıl
Bu yöne doğru düşünmeye başlıyorum bdhshus
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum ahahs
- +1 yıl
Asıl zenginlerde karakter bulunmaz
- Para & Ekonomi konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir geliri varsa çalışıyorsa düşünürüm. Zaten evleneceğim kişi çalışmalı, ilk kriterim bu
00 Yorumla
+1 yılevet olurum benim maddi durumum iyi, ona da yeter
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet olurum benim durumumda kötü sorun değil maddiyat hiç bir zaman kriterim olmadı
00 YorumlaHani bir kadini secmende ki maddeler desen para secenegi aklima bile gelmez o derece
00 Yorumla
+1 yılSevgili olursun lakin evlilik için çooook zor. Sevgililik bile zor mk
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olurum. Hatta evlenirim hayati beraber gogusleriz
00 Yorumla
+1 yılBeraber olmak cinsel yöndense onu kullanmak olacağı için beraber olmam
00 Yorumla
+1 yılOlmam heterogami diye bir şey var. olsa da mutlu olunmaz.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 11,9b cevap paylaştı. Maddiyata bakmam. Çalışkan biri olması yeterli.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kadınlar olmaz erkekler olur maalesef işsizlik maaşı yok işi olan insan az
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kaç kişi tanımadan önce önem vermiyordum. Ama hem maddi durumu kötü olup hem çalışmayan zora gelmeyen erkeği çekecek değilim. Paralı birisi de halükarda sevilebiliyor. Paralı birisi de seni aldatıyor, parasız züğürt de. Bari paralı biri enayi yerine koysun daha kârlı.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEn az benimle aynı seviyede olması lazım yoksa ben ezerim adamı kendimi biliyorum
00 Yorumla
+1 yılcok sukur durumum iyi sevdiyirsam hic bakmam durumuna
00 YorumlaHaksız yere bir kazanç değilse ve son 20 yılda memur olmadıysa neden olmasin?
00 Yorumla- Devamını Gör (117)
Devamını Gör(162)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem