Aşığım ama çıkmazdayım?

Hepinize selam. Özetle 1 sene önce staj yaparken bizden sorumlu olan hocama aşık oldum. Yaklaşık aramızda 10 yaş var. Ben 23 yaşındayım. Şimdi staj sonrası yaklaşık 1 yıldır onun yanında çalışıyorum. Bana abi kardeş muamelesi yapıyor arada ismime cım falan ekliyor. Ben ona siz diye ve hocam diye hitap ediyorum. Başlarda staj zamanı hoşlantı sandım ama ben kendimden büyük erkeklere ilgi duyuyorum onu anladım. Kendisi yakışıklı değil fiziksel özellikleri de iyi değil ama sapyoseksüelim zeki olduğu için ve komik olduğundan hoşlantım sevgiye dönüştü. Sizce ne yapmalıyım? Beni fark etmesini nasıl sağlarım ya da sağlamalı mıyım? Siz olsanız ne yaparsınız? Özellikle erkekler, siz olsanız ne yapardınız hem benim yerimde hem de bahsettiğim kişi yerinde? Daha önce hiç sevgilim olmadı ama yakın bir erkek arkadaşım bana ümit verdi ufak flört durumu vardı sonra konuşmayı kestik falan. Bunun dışında çok fazla erkek yakın arkadaşım var ama kimseye bu durumu açamadım. Kız arkadaşlarıma da bu durumu açamadım çekindim hep. Aklımdan çıkmıyor görevlerimi aksatır hale geldim. Şimdiden teşekkürler

Aşığım ama çıkmazdayım?