Hepinize selam. Özetle 1 sene önce staj yaparken bizden sorumlu olan hocama aşık oldum. Yaklaşık aramızda 10 yaş var. Ben 23 yaşındayım. Şimdi staj sonrası yaklaşık 1 yıldır onun yanında çalışıyorum. Bana abi kardeş muamelesi yapıyor arada ismime cım falan ekliyor. Ben ona siz diye ve hocam diye hitap ediyorum. Başlarda staj zamanı hoşlantı sandım ama ben kendimden büyük erkeklere ilgi duyuyorum onu anladım. Kendisi yakışıklı değil fiziksel özellikleri de iyi değil ama sapyoseksüelim zeki olduğu için ve komik olduğundan hoşlantım sevgiye dönüştü. Sizce ne yapmalıyım? Beni fark etmesini nasıl sağlarım ya da sağlamalı mıyım? Siz olsanız ne yaparsınız? Özellikle erkekler, siz olsanız ne yapardınız hem benim yerimde hem de bahsettiğim kişi yerinde? Daha önce hiç sevgilim olmadı ama yakın bir erkek arkadaşım bana ümit verdi ufak flört durumu vardı sonra konuşmayı kestik falan. Bunun dışında çok fazla erkek yakın arkadaşım var ama kimseye bu durumu açamadım. Kız arkadaşlarıma da bu durumu açamadım çekindim hep. Aklımdan çıkmıyor görevlerimi aksatır hale geldim. Şimdiden teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok normal bence yaşın genç kendine güzel adaylar çıkar benim fikrim uzaklaş
Çıkar çıkmasına belki ama şu anda tamamen ona odaklanmış durumdayım varsa da çevremde böyle biri şu an onu göremeyecek durumdayım bana kardeş muamelesi bile yapsa uzaklaşamadım uzaklaştırma adına aslında güzel bir şey bu çoğu hemcinsim de uzaklaşır ama nasıl uzaklaşabilirim onu bilemiyorum hiç
Bak hayatta muhtemelen ilk tanıdığın adam babandır sevgi duyduğun bu kişide sana yakınlık duymuş olabilir buda sende birtakım duygulara neden olmuştur bu duygular genelde sonunda hüsranla biter dikkatli ol derim
Haklısın zaten bu düşünce ile geride duruyorum elimden geldiğince bu olası hüsrandan dolayı hep yapmak istediklerimi dizginlemeye uğraşıyorum ama aynı yerde hep onu görünce ister istemez hislerim her gün daha da depreşiyor bununla mücadele etmeye çalışıyorum bilmiyorum çok karışığım...
Zaman biliyorsun herşeyin ilaacıdır zor ama geçmeli sonrasında kişilere yıkım oluyor aynı senin durumda bir arkadaşım vardı durum yakın gibi çok zor oldu onun içinde
Umarım arkadaşın da olabilecek en hızlı şekilde atlatır.. Yani o kadar tuhaf ki hem ona belli etmek istiyorum hem de belli etmek istemiyorum falan sonrasında dediğin gibi bir yıkım olabileceğini düşünüyorum hem çalıştığım yerden de olurum 2 türlü yıkım. Onu başkasıyla düşünemiyorum ya olur da yarın öbür gün biri olursa diye düşünüyorum hep ve bundan korkuyorum nasıl toparlanırım diye. Dediğin gibi zaman hee şeyin ilacı sanırım zamana bırakmak gerekiyor...
Kesinlikle zorlama kendini sıomada
Bence uygun ve olgun bir konuşma ile açıl yarın öbür gün hayatına biri girer bir karar alır bir şey olur keşke konuş saydım dersin
Nasıl açılabilirim bana en ufak bile olsa bir umut vermiyor ben ona hep mesela başka ekiplerde olursak bu işten ayrılırım siz burdasınız diye çalışıyorum burada falan diyorum hep onu önemsediğimi ima ediyorum o bana renk vermiyor aynı yerde de çalıştığımız için ekibimiz de aynı çekincem daha da artıyor zaten her geçen günüme keşke açılsam diyorum da karşımda en ufak bir hareket görsem açılırım eğer dediğin gibi durum olursa sanırım depresyondan çıkamam hep keşkeyle yaşarım
Zaten vermemesi gerek o senin hocan kolay şeyler değil bunlar yani bir kapı gibi düşün bazı insanlar vardır kapı açıktır örneğin dışardan tanıştığın okul arkadaşın bazıları vardır kapı kapalıdır mesela senin öğretmen konusu gibi bu yüzden kapıyı açmayı deneyeceksin açılır ise ilişkini yaşarsın, zeki ve olgun birisi olduğu için onun karakterine uygun davranışlar ile yakınlaş çocuk gibi kalma ama fazla da kasma zaten içinde sana karşı sempati varsa hatalı yaklaşsan dahi görmezden gelebilir sen olgun şekilde yaklaşıp iyi kelimeler ile açılabilirsin ama bunu da bence bir kahve teklifinde bulun var orada yap ya da kahve ve sohbetten sonra yanlız kalabileceğiniz bir yere git örneğin park bahçe gibi orada sakin şekilde açıl hem insanlar içinde olmadığınız dan anında terk etmez orayı istemez ise ister ise de daha rahat olur
Kulağa iyi hoş geliyor ama bunu yapacak medeni cesaretim 0. Verdiğin kapı örneği de çok yerinde teşekkür ederim. Aslında o da biraz çocuk ruhlu çok ciddi bir adam değil tam yerinde. Söylediklerini yaparken hayal ettim hayali bile güzel ama olası sonuçlar beni daha da uygulamadan soğutuyor, aynı firmada olsak sadece bunu belki göze alabilirdim ama ekibimiz de aynı sonuçta yaptığım işlerden sorumlu olan kişi o eğer reddederse daha onunla nasıl çalışabilirim yüzüne nasıl bakabilirim ki belli ederim belki biri fark eder bu sefer işler çıkmaz halini alır bilemedim ya. Sadece yazdıklarını uygulamanın hayali bile çok güzel...
Senin ile konuşursam vereceğim eğitim ile asker olursun insanları elinin altına alırsın o yüzden daha fazla tavsiye vermeyeceğim 🤓😎 ama her zaman ne yaptığın değil nasıl yaptığın önemli, sana söyleyeceğim bir taktik ile işinin bozulma korkusu veya utanma korkunu yeneceksin örneğin bir kahve davetinde bulundun oda geldi ve bir yere götüreceğim seni dedin ve sakin bir parka gittiniz yan yana oturdunuz, sonra belirttiğim gibi olgun bir dile ile söyleyeceklerini hazırladın tabi başlamadan önce bu söyleyeceklerime tepki verebilirsin istemeye bilirsin ama insan ilişkileri ve iş ilişkileri ayrıdır diyeceksin o yüzden olumsuz cevap verir isen de işimizi yansısın istemiyorum diyeceksin açılmadan önce sonra açılacaksın, açıldın olumsuz cevap verdi güzel bir gün oldu teşekkür ederim dersin ve bu konuyu burada kapatalım kararına saygı duyuyorum demen ile iş biter sen böyle yaklaştığın için konu tekrar çok zor açılır eğer ister ise de devam edersin söylediklerin ile iş hayatını sağlama alabilirsin bence
Eğer konuşup bana eğitim verirsen bunları kötü amaçlara kullanmam yemin ederim 😄 Böyle deyip de tavsiye vermeyeceğim demen oldu mu şimdi 😞 Şu 2 korkuyu yenemedim cidden yani çevremde de kimseye anlatamama sebebim utanma korkusu ona bunları ifade edememe sebebim de bu 2 korku. Bir yandan beni fark etsin istiyorum bir yandan da acaba fark etti mi diye endişeleniyorum falan. Yok dediğin şekilde sağlama aldım diyelim ama adam yaptığım işlerin denetçisi nasıl sonra bakarım yüzüne 🙈 Bana eğitim vermediğin sürece bu 2 korkuyu yenemem ve açılmam pek mümkün olmaz 🥲 Şu anlattıklarını yapabilecek medeni cesaretim sadece kahve alıp parka gidene kadar olur buraya kadar yapabilirim gibi 😅 Sonradan yemez devamını getirmek... 🥲🥴
sana fazlası ile tavsiye verdim zaten şu an tek sorun senin cesaret edip yapman da başka hiçbir şey yok ne yapman gerektiğini çekindiğin konuları nasıl aza indireceğini anlattım, kalan tek şey cesaret edip adım atman oda senin elinde sadece şunu düşün bir fırsatın var ama ileri de olmaya bilir o yüzden pişman olabilirsin bu seni çok etkileyecek ise cesaretini topla adımını at