İşlerimiz bitince görüşelim dedim kesinlikle dedi, hikaye paylaştı kalp attım görüldü attı insan cevap verir flortmuyuz belli değil
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlişki disiplin, sorumluluk işidir.
Kolay değil, sallattırma kendini.
İsim var diyecek ve hikaye atacak. He paşam der kapı dışarı ederim
Zaten böyle sizin gibilere odunlar denk gelir ya sevgilisi öpmeyi beceremez ya buluşmayı ya da doğru düzgün iki kelime affetmeyin adam mesaja bile cevap vermiyor adamdaki rahatına bak
Siz fazla ciddi anlamlar yüklüyorsunuz.
Ya madem öyle neden beni özledim diye arıyor, iş sahibi olsak atanmak her şey daha güzel ilerler diyor
Ee ne var bunda. Illa bu ilerleme evlilik mi ima ediyor anlamına geliyor. Belki gezer eğlenir tatile gider sevişirdik diye düşünüyor..
O iyi biliyor benim onu sevdiğimi ve eğlenmek için olmak istemeyeceğimi
Iyi işte tam duygulari olan kişiye duygusal oynayip yatağa atacak bir ortam var. Demek ki Onun istediği gibi biri değilsin mi seni umursamıyor. Hersey Sözde kalıyor icraate geçen bir şey yok
Siz cokfazla ciddi anlam yüklüyorsunuz işte. kabullenmek bile istemiyorsun
Onun istediği gibi biri değilim derken ne anlamda
Yani sen ciddi iliski istiyorsun o ise cinsellik. Onun istediği gibi biri değilsin
Tamam da ne anlamda istediği gibi birisi değilim dış görünüş mu karakter mi ne? Benim yüzüme senden hoşlanıyorum demişti kaç sene önce ilk tanıştığımızda, iltifatlar ediyordu
Anlayana kadar oku beni yorma
Lafa değil icraate bakmayı öğrenince mutlu olacaksınız
Ya demek istediğin şu mu yani beni dış görünüş ve karakter olarak da mı beğenmiyor o yüzden mi ona göre biri değilim
Her anlamda olabilir. Yani sözde iltifatlar buluşalım demeler ama icraat yok. Bunun 2. anlamı çıkar. Ya yedektesin ya da yedeklerin var
Aramızda yedi saatlik yol var beni aramışti ve gelecek durumun yok demişti ben kapatayım deyince de konuşalım kapatma dedi yani anlamadım hislerini
Gelecek durumum yok demişti yani baya iyi davranmisti bana
Masallar masalar bahaneler bitmez. Seven hoşlanan gelir ben Bunu bilir bunu söylerim.. sen neye inanmak istersen ona inan. Bu hayat senin.
Herkes tercihlerinin bedelini öder
Bilmiyorum benbde onu düşündüm insan çok izlese gelir bir gün bile olsa bir saatligine gelir geri gider demkki keyfi onun için daha önemli ama bu larin hepsini bazen bir bir söyleyesim var hep özlüyorum diyorsun hem hiç bir eylemde bulunmuyorsun gelecek durumun olsa da olmasa da en azından tutarlı bir şekilde bana yazabilirsin diyesim var
Eee niye demiyorsun. Bak şimdi bende sana iyi davranarak açık ve net şekilde erkek düşüncesi ile söylüyorum. Yani siz cok fazla anlam yüklüyorsunuz cidden. Lafa değil icraate bakin. laflar sözler icraate geçmiyorsa inanın zaman kaybı
Bana tekrardan yazarsa soylicem dicem ki sen hiç mi beni kaybetmekten başkasıyla olacağımdan korkmuyorsun , eğer korksaydın bana tutarlı olarak her gün yazardın bir şeylerin adını koyardin , buluşma planı yaptığım adam bana yazmıyor, nasıl buluşucaz bu yaşadığımız şey ne gerçekten anlamdım bizim yaşıtlarımiz evlendi çoluk çocuk sahibi oldu ama biz halen seninle bırak buluşmayı yaşadığımız iliski ne bilmiyoruz adını dahi koymaktan kaçıyorsun dicem
Bu kadar detaya gerek yok. be sana inanmıyorum. Lafların boş. artik icraat istiyorum diyeceksin.
Ben de roman yazmisim😂 ben icraat görememekten çok sıkıldım diyeyim 😂
Eee ya atanamazsa ne olacak. Atanana kadar böyle mi bekleyeceksiniz. Sanal sevgili olarak. Hem. daha buluşmadan reelde tanımadan iliskinin adini koymayın. Duygusal açlık içindesiniz anlıyorum. Ilgi sevgu görmek istiyoruz ama yanlış bedenlerde aramayın.. net olan erkekleri tercih edin. Ağzı iyi laf yapan değil. Söylediği sözün arkasında duran icraate döken erkekleri tercih edin
Yok biz önceden buluştuk yani ben üniyi onun yaşadığı şehirde okudum sonrasında biz ikimiz mezun olunca şehirler ayrıldı araya vb şeyler girdi insanlar girdi başkasıyla sevgili oldu vb vb sonra bir gün beni aradı özledim dedi atanmak o zaman dağa güzel ilerler durumum yok gelecek dedi , iltifatlar etti ben kapatayım dedim kapatma dedi , iyiydi sonrasında görüntülü vb konuştuk ben de çok izlemiştim ama benim de gidecek yanına durumum yok babamdan o kadar yol parası isteyemem bu şekilde
Ee gidip çalışsın. Kaç yaşında insan. Cidden tercih ettiğiniz beklenti içine girdiğiniz erkeğe bakın. Bu kisi kolayı seçiyor. Herseyi hazır bekliyor. Bu sizin aile babası olacak erkek profiliniz
Sınava çalışıyor ne diyeyim git çalış mi diyeyim ben de kaç yaşındayım ama sınava çalışıyorum, o onun tercihi yani bir şey diyemem, ama şöyle bir olay olmuştu bana en son seni kaldiramiyorum demişti aylar önce yani neden beni kaldıramıyor anlamadım
Bilemem o kadarını. Aranizda her geçeni bilmiyorum. ama özgüvenli ailene pek eyvallahin olmayan biri misin
Evet ozguvenliyim ama ailemi hiçe saymam ama kendi kararımı veririm , yani şu da var ben bu çocuğa git çalış diyemem sonuçta sınava hazırlanıyor ve bu süreçte ben ona gercekten destek oldum maddi manevi olarak ne kendimi ne de onu hiç şikayet etmedim yani bu devirde kizlar onu ister bunu ister ben bir gün bile bu çocuktan vazgeçmedim , bana destek olalım birbirimize dedi demekki hayatında o kadar insan arasında gerçekten aslında samimi olan bendim
Iste çok duygusal bakıyorsun. Neyse ilişkini gozden geçir. Ya yedektesin ya da yedeklerin var. lafa değil icraate bak. Yoksa üzülen, maddi ve manevi kullanılan sen olursun
Ya ne yedegim olucak Allah aşkına, onun iyi gününde kötü gününde ben varım bilmiyorum umarım anlar
😂😂maddi destek sağlayan bir yedek. Bunu her erkek bulamaz. Belki de gönderdiğin para ile diğeriyle orada takiliyordur. Eee babasından da para alamıyor ya.. O hatta sana yol masrafını karşıla diye de imada bulunmuş.
Ya iyi misin benden hiç bir zaman para istemedi şükür bunu nerden çıkardın para göndermiyorum ki
Ya sen yazdığını unutuyor musun😂😂😂
Maddi destek. oldum. diyen ben miyim 😂😂
Aman ne haliniz varsa görün iyi geceler
Ya sen iyi misin bence sen iyi değilsin çünkü sınav çalışan insana bile işe git çalış de diyorsun
Evet öyle
Nesiniz