Bugün Kütahya Merkez'de bi fuar vardı ben de oraya gittim ve bi tane siyah saçlı mavi gözlü böyle tipi değişik çok yakışıklı bi çocuk gördüm ama Instagram hesabını soramadım. Daha önce gordüğümü hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle Kütahya'da oturuyo çünkü başka şehirlerde daha büyük fuar varken canım gibi buraya geleceğini düşünmüyorum. Bu küçücük Kütahya'da nerde oturuyo hiç bilmiyorum ama onu nasıl bulabilirim? Uygulama falan var mı ya da başka bi şans, çok istiyorum be..
Güncellemeler
+1 yıl
ya bak beni şüpheye düşürme ğwşxğwkxğ ne zaman gittin fuara
Sadece yaşadığı şehir bildiğim birini nasıl bulurum?
keşke bilsem ya ismi soyadı bilince zaten instadan bulurum da işte sormaya çekindim yanında ailesi vardı yaşı 16 falan, Kütahya'nın neresinde olduğunu da bilmiyorum ama bi umut işte bulmak :(
valla hiç bir şeyi bilmiyorum sadece videosu vardı gizlice çektim arkadan ama çok belli olmadı yüzü, 2 kere denk geldik 2. gelişte video çektim işte sadece o var ve Kütahya'da yaşadığı var keşke daha fazla olsa ama sen nasıl bulacaksın ki merak ettim
asıl da bir yol da var ama o yol sonu pek iyi yere çıkmıyor genellikle elindeki videoları bütün sosyal medya paylas belki bir umut yakın bir zaman kavuşmak dilerim
asıl biri bulmak çok kolaydır sadece doğru cevap alırsan bulması o kadar kolay olur iste benim taktiğim bir tane gizli taktiğim var ama ne yazık ki sorularıma cevap vermediğin için o da olmaz
şu an çok üzüldüm ya baya bulmak istiyodum o dediğini de yaptım aslında Instagram hesabımda paylaştım fotosunu bilen varsa ulaşsın diye. Bu arada o senin taktik ne anlatabilir misin ya çok merak ettim
seni mi kırkcam isim veya yaş veya soyadı okul gibi bilgiler o kisiyi bulmayı kolaylaştırır çünkü o çocuk o okul görüsün evine kadar takip edip evini öğrenirsin sonra dışarı çıkması beklersin diısarı çıkınca onu arkadaş olmaya çalışırsın sen bana soru cevap verseydin bende sana bunu diyecektim
bir şey sorcam kendi resmimi Google'da arattım mesela ben hariç her şey çıktı o aratma işi nasıl oluyo ya başka başka şeyler çıkıyo mesela tişörte odaklıyo alışveriş çıkıyo nasıl yapıyoruz söyler misin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bir yol var ama üç beş bilgi vermen gerek bana
isim ne
yaş kaç
soyadı biliyorsan
kütah neresinde
bunlar söylemen gerek yok yardım etmeme
keşke bilsem ya ismi soyadı bilince zaten instadan bulurum da işte sormaya çekindim yanında ailesi vardı yaşı 16 falan, Kütahya'nın neresinde olduğunu da bilmiyorum ama bi umut işte bulmak :(
fuar gelebiliyorsa evi yakındır tek bunu diu
okulu bili musun veya nasıl geldiğini gördünmü byor musun belki
valla hiç bir şeyi bilmiyorum sadece videosu vardı gizlice çektim arkadan ama çok belli olmadı yüzü, 2 kere denk geldik 2. gelişte video çektim işte sadece o var ve Kütahya'da yaşadığı var keşke daha fazla olsa ama sen nasıl bulacaksın ki merak ettim
asıl da bir yol da var ama o yol sonu pek iyi yere çıkmıyor genellikle
elindeki videoları bütün sosyal medya paylas belki bir umut yakın bir zaman kavuşmak dilerim
asıl biri bulmak çok kolaydır sadece doğru cevap alırsan bulması o kadar kolay olur iste benim taktiğim bir tane gizli taktiğim var ama ne yazık ki sorularıma cevap vermediğin için o da olmaz
belki o fuar gidiyor musun
şu an çok üzüldüm ya baya bulmak istiyodum o dediğini de yaptım aslında Instagram hesabımda paylaştım fotosunu bilen varsa ulaşsın diye. Bu arada o senin taktik ne anlatabilir misin ya çok merak ettim
seni mi kırkcam
isim veya yaş veya soyadı okul gibi bilgiler o kisiyi bulmayı kolaylaştırır çünkü o çocuk o okul görüsün evine kadar takip edip evini öğrenirsin sonra dışarı çıkması beklersin diısarı çıkınca onu arkadaş olmaya çalışırsın sen bana soru cevap verseydin bende sana bunu diyecektim
gizli taktik ise arkadasları fuar aramak bulmazsanız sorun yok
hemen etrafta geçenlere sormak soru cevap versedin keske
keşke sorsaydım ya fuardan dönmeseydim direkt kendisine sorardım tabi utançtan sorar mıydım bilmiyom ama tavsiyen için teşekkür ederim
fuar gitmeye devam et çünkü o çoçuk o fuar geri döner bak eminim
sana yardım edemedim için üzdüm
tamam geri giderim yine, zaten 14 Ağustos'ta kapanıyor daha. Olsun yine de yardım ettin teşekkür ederim
Elinde fotoğrafı varsa bulabilirsin. ya da ismini biliyorsan biraz şansın olabilir.
gizlice video çekmiştim ama çok belli olmuyo tipi
Belli olmuyorsa zor. Ama yinede görüntüde ekran görüntüsü alıp resmi Google da araya bilirsiniz
bir şey sorcam kendi resmimi Google'da arattım mesela ben hariç her şey çıktı o aratma işi nasıl oluyo ya başka başka şeyler çıkıyo mesela tişörte odaklıyo alışveriş çıkıyo nasıl yapıyoruz söyler misin
Google resimlere atıyorsunuz. Ama gönderdiğin fotoğraftan internette yeterince olması lazım. Yoksa tişörte renge veya başka şeye odaklanır.
mesela Google'da aratırsak o kişinin Instagram adresini de gösterir mi
Instagram kolay kolay çıkmaz. Facebook çıkabilir oradan Instagrama ulaşabilirsin
çok teşekkür ederim
Rica ederim
Bulamazsın, isim soyisim olsa belki.
haklısın
Şimdikiler tanımadan aşık olur olmuş
aşık olmadım yalnız beğendim
Ya boş ver sana erkek mi kalmadı sanki belki sapıktır ya da psikolojisi bozuktur her önüne gelen geçeni beğeniyor musun sanki
her gördüğümü beğenmiyorum işte ama onun dış görünüşü değişik ve iyi olduğu için dikkatimi çekti. Bu arada şansım yok ki erkek olsun bana 🙂
Umarım hak eden biri çıkar karşına ne diyeyim.
Teşekkür ederim sağol
Önemli değil.
Tinder dene
orada başka şehirdekilerle eşleşmiyo muyuz
Eslesebilirsin sanirim
Bulaman
artık bir daha ki karşılaşmada umarım karşılaşırız ya off