hakkında başka kayda değer bilgim yok okul vs okumuyor o yok iş yok felan...
ilçesini de bilmiyorum soyadını da sadece görüntüsünü ama yanıltıcıda olabilir...
imkansız gibi bir şey sanırım ona ulaşmam
hakkında başka kayda değer bilgim yok okul vs okumuyor o yok iş yok felan...
ilçesini de bilmiyorum soyadını da sadece görüntüsünü ama yanıltıcıda olabilir...
imkansız gibi bir şey sanırım ona ulaşmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Neden bulmaya calisiyorsun bulma bence
neden öyle dedin ki
Hoslandin belli ki
çok saçma bir mesele hoşlanmadım aşık olmuştum ve sanaldan kendisi karmakarışık bir mesele idi ve artık konuşmak istemiyordu bende bir şey demedim ama hakkında hiç bir bilgi vermedi benden istedi oysaki o adım atmadı...
salağım ben işte herşeyi fazla ciddiye aldım kalpsiz duygusuz olmak gerek artık
Nerden konusdunuz peki? Instagtam felan mi?
başta o adım attı konuştu etti aşık olduğunu vs söyledi ama sonradan sıkıcı olduğumu söyledi ve uzak yerlerde olduğumuz için bir şey olmayacaktı boş bir meseleydi belki de öyle işte...
Asik olma bea ask can yakar , sanalda herseye ciddiye alma o is zmanla olacak bi iş
bunun gibi bir yerden ama çok alakasız yani ben bile bilmiyorum nasıl muhabbet başladı aklımın ucundan gelmezdi bir sözlük diyeyim işte
Asik degilsindir hoslandi olmusdur insan 1 konusmadan 1 seyden hemen asik olmaz zamanla olursun sadece baya hoslanmisin
öyle de 1 anda olmadı 3-4 ay konuştuk ve ben cidden çok önemsiyordum ama o hiç...
Önemseyen insan belki arkasına bakar ama o bakmadı ben gurur yapmadım ondan kaybettim
değer verdim felan...
Doğrudur hoşlanmışımdır ama cidden kalbim kırık 1 ay dır
Bulman imkansiz mi? O kizi
Ya insan bi sorar ismi ney nerde kaliyor instagram felan
vermedi işte benden istedi bende başta vermedim sonradan verdim o vermedi...
imkansız evet bulsam da istemiyorum eskisi gibi beni sevmediği aşikar...
can sıkıntısını benimle gerçimiş...
Bnce belkit tekradan sana yazar bi kaf ay gectikdne sonra
Ya cok kaptirmasaydin kendini
iyi umarum bir pislik gibi davranırlar değeri mi bilir...
umrumda değil herkese iş atan zibidi bulur umarım
Kirilmisin belli ki ama öyle deme bence kac yasindasn bu arada
kırıldım tabi değersiz hissetirdi beni
21 yaşındayım
Sanaldan cok güvenme herkese sanalda evli cikiyor piskopati cikiyo delisi cikiyor hersey var aninda seni birakir gidiyor konusdum biri hersey beklenir yani
Anladim değersiz demeyelimde bi anlik heves etti konusdu seninle cok takilma inan boş ver
belkide beni gerçek erkek yaptı teşekkür etmeliyim kendi zevklerim için kullanırım umarım gelecekte
Anlamadim?
Siz cinselik mi konusdunuz
sonralardan ama aşırı azgındı hep o açıyordu bir kere bile yazmadım ben prenses gibi görüyordum onu
onda benim numaram felan var sence geri döner mi bir gün unutur mu
halbu ki o bana diyordu beni unuturmusun yılar geçse bile felan ben unutmam diyordum hem böyle konuşmamasını isetmiştim...
Saçma sapan mesele düşünmemem lazım ama işte engel olamıyor insan sanki dünyada sadece o var gibi
Neden o kiza bu kadar tutuldun neresini begendin?
Bilmiyorum belkit döner belkit dönmez o kiza kalmış bisey
tatlı hoş sempatik buldum
Yüzünü gördunmu
gözleri hariç evet...
belki de bana değer verdiğinden hoşuma gitti
Gözlerini görmemisin bile bence cok kaptirmisin kendini ilgi gördün o kizdan hoslamaya basladin
önemi yok ki o kadar hem güzeldi cidden etkilenmiştim
evet öyle
Takilma bu kdr fazla derim hayatina odaklan ne kizlar gelip gecer hayatindan
akışına bıraktım hayattı zaten bu sene berbat bir seneydi