Arkadaşlar 3 yıllık ilişkim var son zamanlarda çok kavga ettik ayrıldık ona göre ben suçluyum ben ayrılmak istemiştim Bi anlık sinirle ama şimdi de o affetmiyor kendi bu hatayı bana defalarca yapmıştı ve ben hep affettim ama o affetmiyor. (ve eski hatalarımı sayıyor) Sonra hiç yazmadım ona şimdide gelmiş bi bahaneyle bana yazıyor o sırada yine tartıştık ben seni çok seviyordum ayrılmasaydık söz nişan yapacaktık iki ay sonra dedi. Ama sana aşkım bitti artık dedi vs sonra ben şans istedim ama reddetti ertesi gün bari arkadaş kalalım mı dedim ret sonra kendime söz verdim yazmayacam unutacam diye çünkü gururumu yerle bir etti çok kötü oldum Bi saat önce de yazmış ki arkadaş kalalım ama sevgili değil sana sevgim var ama aşkım yok sen kırdın hevesimi vs dedi bende yarın konuşalım dedim kapattım konuyu ne yapacam bilmiyorum 🤷🏻
- +1 yıl
Sürekli çabalayan siz oluyorsunuz sürekli yazan kendisine ve en çok acı çekende siz oluyorsunuz bu kisiye yazmayınca hemen kendisi yazıyor size çünkü kendisinin pesinden kosun istiyor ve siz ardından hemen kosmaya baslayınca yine aynısını yapıyor siz uzun bir süreli iliski olarak gördüğünüzden dolayı tamamen bitmesinden korkuyorsunuz ama bu kiside bunu kullanarak üstünlük kuruyor tabii kim size derse desin siz ayrılamazsınız bu kisiden ne derse desinler ayrılmayı asla aklınızdan geçirmezsiniz çünkü uzun bir süreli iliski ama uzun süreli olsada bitebiliyor çünkü uzun diye bazı seylere katlanmak zorunda değilsiniz ama siz bunu yasamak istemiyorsunuz yapmanız en gereken doğru sey araya mesafe koymanız olacaktır bu sekilde kaybetme korkusu yasamaya devam edipte kendisinin üstünlük kurmasına izin vermek sürekli size hiçbirsey kazandırmayacaktır.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen tam da şu an içinde bulunduğum durumu tarif etmişsiniz o halde arkadaş kalma fikrini bende reddeceğim araya mesafe koyacağım dediğiniz gibi. Onun peşimden koşarak kendimi üzmek istemiyorum daha fazla zaten. Bukadar ilgili güzel cevabınız için teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim x)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. Valla durum sıkıntılı adam vazgeçmiş gibi duruyor. Sanki hayallerini yıkılmış gibi
00 Yorumla- +1 yıl
Eski manitten arkadaş olunmaz en iyisi bir süre birbirinizden uzak durun yazma ona sağlıklı düşünün
10 Yorumla Sal git ya
02 Yorumla- +1 yıl
Demesi kolay da işte üç yıllık ilişkimdi şey bide bu davranışlarından sanki beni cepte tutmak istermiş gibi bişey hissettim olabilir mi çünkü ben yazmasam bile her fırsatta kendini hatırlatıyor bana kaç gündürlü
Zor işler yenisine bak
00 YorumlaEderiz
00 Yorumla
Detaylı bilgi