Hiç gülümsemeyen biriyle sevgili olur muydunuz?

Hiç gülümsemeyen bir insan sizinde gülümsemenizi engeller.
Hiç gülümsemeyen biriyle sevgili olur muydunuz?

Hiç gülümsemeyen bir insan sizinde gülümsemenizi engeller.
Önce sebebini bulmaya çalışırım sıkıntılarından dolayıysa makul karşılar gülümsetmeye çalışırım ama bu huyuysa sıkıntısı sorunu yokken falan da gülmüyorsa daha benlik bişey kalmaz ayrılırım
Olurum bende gülmüyorum
Cevap
7Cevap
Evet tabi ki olurum
Günümüz hayat şartlarında, artık gülümseyen insan da pek kalmadı. Sevgili somurtuyorsa illaki derdi vardır.
Soruyu soralı baya olmuş nasıl denk geldiniz anlamadım x) yorumunuz için teşekkür ederim ayrıca gayet güzel bir yorum.
Profiline giren herkes sorulara denk gelir görür. Sorunun üstünden uzun zaman geçtiğini yorumu atarken sonradan fark ettim. hahah Soru hâlâ kaldırılmadıysa, yorum da paylaşılabilir.
Teşekkür ederim tekrar yorumunuz için ozaman x)
Hayret bir fenomen güzel soru sormuş😅 yani ben çok gülerim, hala benimle somurtmaya devam edebilecekse kendisi bilir...
Gülüşü güzel, elleri de güzel olmalı... Kriterlerimden biri zaten..!
Onunla sevgili olacağıma yerdeki kaldırım taşıyla sevgili olurum da daha iyi
Yok ya çekilmez karşımda sürekli somutur faaln
Sanmıyorum. Kendim gülmeyi sevdiğim için karşımdaki kişinin de gülmesini isterim
eğer yinede mutlu olduğunu hissediyordam neden olmasın
Belki de hayatı ona zehir eden kişidir ve intikam almak için öyle yapıyordur. Ya da kendi anlar kendi gider diye öyle bir tavır da almış olabilir.
Eğer yüzü gülmüyorsa bir sebebi vardir o kisiyle sadece mutlulukta sevgili kalirsam ne anlami kalır gercekten seven her şekilde yanında olur bence gülmüyor diye ondan uzaklasmazdim
Ay hiç çekilmez o ne öyle, gitsin kendi kendinin ruhunu emsin.
ben insanların hiç gülmediğine inanmıyorum abi illaki gülmüşlerdir
Armyyyyyy
efennndim
Onceki partnerim boyleydi. Hayat enerjimi aldim. Yanindayken modun dusiyordu. Zamanla kendimi bile sucladim benmi mutsuz ediyorum.
Hayatında öyle birini gördün mü?
Valla ben kendim öyle sessiz biriyim.
gülmeyen insanla arkadaş olmak bile istemem
Benimleyken de gülümsemiyorsa sıkıntı.
Ben zaten gülmüyorum reelde pek olurum gahsha
Hayır neden olayım meymenetsiz 😂
Bende cok gulen biri degilim sanirim olurdum
Sanmıyorum ya
Hayır asla
Zorr
Hayır..
Olmazdım