Ikimizde yasi 30, bazi seyleri gormezden geldim ve bir iliskiye basladik. Yasimda geciyor ve hic bir iliski mukemmel degil o yuzden bir yola girdim ama yine hic bisey istedigim gibi gitmiyor. 3 aydir gelecekle alakali ne bir konusma geciyor ne de bir plan yapabiliyoruz. Ablam 2 ayda Nisan yapti, evlilik tarihi belirledi sevgilisiyle ben Hala oldugum yerde sayiyorum. Sevgilim beni seviyor bunu hissediyorum, ama gelir durumumuz ayni degil. Ben meslegini almis birisiyim o maalesef degil. Ben kaliteli yerlere gitmeyi seven, tatilde para harcayan kendine bakan bir bayanim ama o daha farkli yasiyor. Bazen kompleks yapiyor ve bunuda soyluyor. Restauranta gitmek yerine hazir seyler alip evde yemegi tercih ediyor. Arabasi bile yok, ve Hala ailesiyle yasiyor. Ve dugun yapacak parasi var mi onu bile bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşadıkları onu üzmüş olabilir, bu sebeple atlatması zaman alabilir. Sohbet açmayı siz yapabilirsiniz, girişken birisi gibi geldiniz. Açık ve net ol bazı konularda, geyik yapmasın ki, niyetini açık etsin. Evlilik için ne yapmalı insan diye açık soru sor, boş mu değil mi direkt anlarsın. Biraz daha geçmişini sor, anlatamadığı birisi olduğu için dert yapmış da olabilir. Beraber lüks bir restaurant gitmeyi teklif edin, lunapark gitmeyi söyleyin. Evcimen birisi ise, genellikle ret eder bu tür şeyleri. Kolay gelsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılKahvaltiyi disarda yapalim dedim, burun kivirdi. Asla cafeye restauranta giden bir tip degil. Kendiside teklif etmiyor bana. Her zaman bir adim onde olmam gerekiyor cunku hic detayci degil. Aileler tanissin dedim, ama yine ortada bir tarih yokz kolundan cekip hadi sunu soyle boyle yapalim demem gerekiyor.
- +1 yıl
Hantal bir tipe benziyor, biraz daha süre ver 3 ay gibi çünkü alışkanlıkları değiştirmekte zaman alıyor ve sevgiliyle ortaklaşa yapmak. Ekonomik açıdan, senden geride olmasını sen ona nasıl yansıtıyorsun, dışarıya çıkmanız gerektiğinde hesabı kendisi ödemek ister ancak para olmadığı için ve gurur da var ise çıkmaz istemez. Kibir var mı, erkek arkadaşında veya senin ona üstünlük tasladığın bir durum yaşanıyor mu? Hantal ve tembel bir erkek ise, ömür boyu böyle olacaktır demektir. Asla bu yapısını değiştiremezsiniz. Şans vermeyi deneyin, ortak şeyler yapmaya sürekli zorlayın, randevu aldım, yer ayırttım, rezervasyon yaptım mahcup olmayalım gibisinden şeyler söyleyin, bu durum onu tetikliyor mu biraz ölçün, baktınız hiç oralı değil, o zaman konuyu yine evliliğe getirin, tabi biraz daha ağırdan alın, kararsız bir erkeğe de benziyor.
Soran+1 yılIste bende emin olamiyorum, tembel mi yoksa baska bir sebeb mi var. Daha once evlenmis ayrilmis belli ki biseyler üretip bir yola girebilmis. Ama sonrasinda nasil bu duruma geldi anlayamiyorum. Ben teklif edip suraya gidelim dedigimde gidiyor. Ama herseyi benim planlamam gerekiyor. Evlilik teklifini bile dusunup yapabilir mi onuda bilmiyorum. Parasida yok gibi Sanki. Tatile gitti Şu an , ama otelden cikmiyor ve marketten hazir pizza aliyor. Buluscagimiz zaman gelip beni aliyor ama ya is arabasiyla ya da ondan bundan izin alarak aldigi arabayla geliyor. Bir Cicek ya da ufak bir hediye aldigini da gormedim.
- +1 yıl
Vurdumduymaz ve empati yeteneği zayıf, halen eski evliliğin şokunu yaşıyor gibime geliyor. Sen önayak oluyorsun çoğu şeye dikkat ettimde, seni hazır bulmuş gibi davranış sergilemesi düşündürücü, seni yedekte tutuyor hissine kapıldın mı hiç? Bir kitap hediye et, sana karşılık verecektir. Bir diğer olay, bazı erkekler ikincil olmayı seçer, yani geride durmasını sever, liderlik veya sorumluluk bilinci her erkekte yok. Baskın bir tip olması için, sürekli sınırlarını zorlayın. En basitinden haftasonu al arabayı, çık gidelim deyin. 1-2 hafta bekleyin, bakalım nasıl bir atak geliyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılNormal olan siz değilsiniz o:
1. 2 aylık bir kızla Nişan yapmak, gelecek planı konuşmak doğru değil. Saçma bi kere.
2. Türkiyedeki evlenenlere hiç bakmadınız mı? Millet kaç sene sevgili kalıyor, kaç sene nişanlı kalıyor diye. Kardeşim 3 ay vakit geçirmişsin adam nasıl tanısın seni 3 ayda?
3. Ekonominin kötü olduğu bir dönemde mesleğini eline alamamış olması sadece onun mu suçu. Bende 22 yaşında delikanlıyım ve 3,55 / 4 gibi bir dereceyle okul bitirmeme rağmen işsizim. Ne yapalım ölelim mi yani işsiziz diye. Biz bu beceriksiz hükümet, sürekli tecrübeli elemanı asgari ücrete arayan zihniyet yüzünden işsisiz...
4. Arabası bile yok diyorsun, senin araba fiyatlarından benzin fiyatlarından haberin var mı? Uzayda mı yaşıyorsun sen?
5. Bro senin derdin çok açıkça söylüyorum ; " Evde kalmış kız kurusu olduğun için kısa sürede parası olan bir adamla evlenmek istemiyorsun "
Seven insan zaten şu yazdığın şeylerin en azından bir kısmını düşünmez.
Çocuktan ayrıl, çocuğu da üzme gelecekte
Gider iyi bir kız bulur belki...
41 Yorumla
Soran+1 yılBiz yurt disinda yasiyoruz. burada imkanlar turkiyeyle ayni degil. Hersey elinin altinda. Universite okurken bile devlet para veriyor genclere. Her imkan var
Arkadaşım ben 38 yaşında biriyim ve bu süreçlerden hep geçtim. Yani durumu böyle ve hiçbir şey konuşmuyor ise sıkıntı. Yani bir erkek herşeye rağmen kendine güvenmeli, bu yoksa o ilişki inan sıkıntıya girer. Bende başka sebeplerden dolayı evlenemedim. İnan seni anlıyorum insan aile hayatını istiyor. Sevgi muhabbet bekliyor ama olmayınca olmuyor. Bu sefer şartların yerine geliyor başka şeyler olmuyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılHerkese hayir demekte iyi degil. Bir kadinin yasi gecince o issiz adamlar bile dönüp bakmiyor. Dogurganlik gidiyor. Bazi seyleri gormezden gelicem mecbur
- +1 yıl
Mutlaka öyle ama şunu da unutmayın. Sizinle ciddi düşünen bir adam yaşınıza çok takmaz. Yani o karşılıklı etkileşim olduysa yaş çok problem oluyor aklı başında insanlar için. Hayatı düzende olmayan insanlar ile ilgili çok konu var. Sonra başka sıkıntılar oluyor. Mesela aynı işte uzun süre çalışması bile kıstas. Daha doğrusu düzenli işi olması. Biraz birikimi olması önemli bir kıstas. Tutumlumu değilmi anlıyorsunuz
Ayrıca dönüp bakmayan önce bir kendine baksın. Şekilci insanlardan inanın hiçbir hayır gelmiyor. Kaldıki belli bir düzeni olan bir kadınsınız bence yalnız kalmak pahasına dahi olsa iyi bir hayat beklentinizden vaz geçmeyin. Yani iyi bir hayattan kastım karşı tarafın birşeyleri aşması da lazım anladığım kadarıyla.
Soran+1 yılHaklisin ama hic birsey istedigim gibi gitmiyor. Aradigim kriterde kimseyi bulamadim. Bekle bekle Nereye kadar. Her sene daha da kotusu cikiyor. Hem bunca kadin iyi adamlari rahat birakir mi saniyorsun?
- +1 yıl
O iş öyle olmuyor aslında. Kendimden örnek vereyim. İyi bir aile hayatım oldu ve kendimce yanlış bir iş yapmadım. Aile hayatını ilgi alaka göstermeyi ve karşımdaki için önemli şeyleri hep önemsedim. Gel gelelim olmadı. Yani bunun sebebi karşılıklı güvensizlik. Yani bu konuyu aşmak gerçekten çok zor.
Sizin bahsettiğiniz kıstas iyi adamları rahat bırakmıyor ama niyetleri sahiplenmek olmadığı için rahat bırakmıyor. Emin olun şu sitede yüzlerce iyi denilebilecek erkek vardır. Elbette siteden bulun demiyorum ama imkansız olmadığını ifade etmek istiyorum. Bazen kısmet zor gelir ama güzel gelir :)
Soran+1 yılOrasi oyle tabi, sma Allah istese zaten cikarir insanin karisina. Belkide yanlis kisiyle imtihan edecek belkide o yuzden hep ayni tip insanlar cikiyor karsima. Ne kadar kacarsam kaciyim yine ayni durumun icinde oluyorum her yil
- +1 yıl
Bence merak ettiğiniz kişileri önce sorun soruşturun veya beğendiğiniz insanları özellikle yemek yerken, alışveriş yaparken, Seyahatte. Kılık kıyafetinde bir gözlemleyin.
Eskiler yemek yerken hangi elini kullanıyor diye bakarlarmış ve bakılmasını tembih edermiş. Elbette sol elle yemek yiyor diye insanları sınıflandırmıyorum. Ancak buna dikkat ediyorsa demekki tembihlenmiş ve dikkat ediyor. Seyahat ederken nelere dikkat ediyor veya yürürken. Mesela yere bakar mı arada bir. Yerde karınca börtü böcek var mı? basmayayım diye sakınıyor mu veya etrafında kötü şeylerden sakınıyor mu? Bunlar tecrübe edindirir insana. Daha bunun gibi birçok kıstas belirleyebilirsiniz. Bunları yalnız inanç noktasında düşünmeyin. Bunlar farklı farklı şeyler olabilir. Emin olun yanlış insana varacağınıza hayata geç kalın sonra pişman olmayın.
Erkek ile kadın aynı eve girdiğinde, kadın daha çok kadınlaşır. Erkek te daha çok erkekleşir ve sahiplenir. Aslında bu ata erkillikten falan değil. Erkekte biraz çocuksuluk kalmıştır Evlenince bu Kadına geçer. Kadın rahat eder. Kadında biraz erkeksilik vardır Bunu da tamamen eşine bırakır ve hayatını düzene sokar. Sonra zaten Allah muhabbeti arttırır.
Bir yerde farklı şeylerden etkileniyor olabilirsiniz bunları biraz kendinize dönerek inceleyin. Etkilendiğiniz şeyler doğrumu yanlışmı?
Ayrıca kafanıza takmayın da diyemiyorum. Bizde aynı yollardan geçtik. Yani hevesi hiçbir zaman gitmiyor insanın ama işte kendi haline çekiliyor ve yaşamaya devam ediyor. Belki de geç kaldık bahanesi arkasına sığınıyoruz. Ancak insan belli bir yaştan sonra üzülmekte istemiyor. Etrafına üzüldüğünüzde göstermek istemiyor. :)
İnşallah istediğiniz gibi bir kısmetiniz olur :)
+1 yılAblacım bunları hiçbir detaya takılmadan direkt ilişkiye başlamadan önce düşünmeliydin. Beklentilerinin bir tekini bile karşılamadığını anlardın o zaman. 3 ayda birinin evlilik düşünmemesi de normal, geleceğe yönelik seninle plan kurmaması da. 3 ay nedir ki? Ablan bir gözü karalık etmiş evlenmiş bunu her erkekten bekleme boşuna.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Birincisi iliskini başkalarının ilişkileriyle kıyaslamamalısın. Ablan iki ayda nişan yaptı diye seni nikahına alacak değil. 3 ay nişan evlilik konuları için çok erken.
İkincisi rahat yaşamayı seviyorsan zengin birini bulmalısın. Millet karnını doyuramıyor sen restorant araba diyorsun.31 Yorumla
Soran+1 yılBiz yurt disinda yasiyoruz. burada imkanlar turkiyeyle ayni degil. Hersey elinin altinda. Universite okurken bile devlet para veriyor genclere. Her imkan var. Ve herkes burada 25 yaslarinda evlenip cocugunu yapiyor. Bizim gibi 30 yasinda bekar insna sayisi cok Az. Bu benim sucum degil. Topluma Gore yasamak zorundayiz yoksa dislaniyorsun
+1 yılBak canim. Yasim geciyor diye bir sey yok istemedikce asla evlenmek zorunda degilsin evde kaldim laflari geride kaldi artik. Kendini de baskalariyla kiyaslama herkesin hayati farkli.
Evet aranizda ciddi bir statu farki var. Sen caliskan, bilincli, mantikli bir kadinsin. O ise belli ki hayatta pek bir sey basarabilmis birisi degil onunu goremiyor, hayatta bir amaci yok. Zevklerinizin farkli olmasindan cok sorun bu bence.
Bu noktada onun ne dusundugunden cok sen onemlisin. Sen bu adamla bir gelecek gorebiliyor musun kendinde, uzun yillar bu adamla yasayabilecek misin bunlari dusunmelisin. Icine %100 sinmeyen biriyle sirf evde kalmamak icin sakin evlenme. Hayatini zehir edersin geri donusu zor olur00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli olan Aşk sevgi falan fistani maalesef ki çöpe atıyorum şu devirde... şu zamanda ki sıkıntılar belli , hergun daha da zor hal alıyor yaşamak , hele birlikte yola çıkmak hepten zulüm... Oturun konuşun, çıkar yollarını Ölçün tartın, baktınız durum batık, biraz ara verin, birşeyler yoluna girer gibiyse eğer Devam edin , yoksa Çok sıkıntı baştan Söyleyeyim.(
İlişkiler ne olursa olsun , maddi olanaksızliklar , sosyal Yasantisizliklardan çok zarar görüyor. ) yine de siz Bilirsiniz...
18 Yorumla
Soran+1 yıl30 yildir boyle ama. Her seferinde ayni tip erkek cikiyor karsima. Her zaman bos sohbet bos muhabbbet. sinirlerim bozuldu. Her allahin gunu sadece havadsn Sudan konusuyor. Bugun is yerinde nasil gecti, hep gunluk sohbetler. Bu sekilde nasil yol alicaz? Yasimiz olmus 30
Cevap sahibi+1 yılÜzerinde Evlilik baskısı Yoksa , Ciddiyet sahibini Bulana Kadar Sabır Et.. Konuştuğun Kişinin ilk muhabbette ağzından gir burnundan çık, hem vakit kaybetmemiş olursun. Şimdi ki beyefendiyi de iyi düşün, zaman geçirmek istiyor gibiyse ver yolu gitsin, uzulecekseniz baştan uzulun. Tabiri caizse, Birinin parasıni calarsiniz geri koyabilirsiniz ama zamanı asla...
Soran+1 yılSurekli ondan ayril digerine gec, sonra bakiyorsun sonuc yine ayni. O yuzden denemek istedim bu sefer. Sans tanidim ama 3 aydir insan nasil plan proje yapmaz gelecekle alakali? Ben onun kankasi degilim, heralde gelecek konusacak baska ne niyetle insan iliski yasar ki? Istiyor beni ama Sanki birseyler onu ciddi adim atmaktan geri ceviriyor. Gunluk yasayan bir tip. Strese gelemiyor
Cevap sahibi+1 yılYOL VER , ÜZÜLÜRSÜN SÖYLEYEYİM.. BALIK BAŞTAN KOKAR, Hadi böyle bir tip ile evlendin, eksik gedik olsa bu tarz kişiler ya yarın hallederiz, haftaya gideriz falan filan böyle gider, sosyal Hayata kendisi de girmez, seni de sokmaz.. çoluğu çocuğu olsa , Gelecek kurmaya çalışmaz. Şimdiden seni Buralara düşürüp canini sıktıysa , sana sahip olduktan sonra olabilecekleri ihtimal dahilinde bir düşün... Ayrıca yaş olayına o kadar da takılma bence , baktın, biri çıktı karşına geleceğini maddi manevi garantiledin , sevgi şebegi olmuşsun o zaman kafan daha rahat olur , bu tarz şüphelerin de olmaz
Soran+1 yılAynen oyle. Bir kac kez konusmaya calistim ama ertesi gun hic bisey degismedi. Aileler tanissin dedim, Hala ortada yok ailesi. Bir tarih belirlese en azindan icim rahat edecek. Ben hep planli yasayan bir insandim, bugun degil ama yarinimida dusunuyorum. maalesef karsima cikanlar Sanki yarin olecekmis gibi, hic bir plan yapmayan insanlar. Kenarda kosede insna hic mi biseyler biriktirmez? Hic mi evlilik dusunmez. Ot gibi yasiyor resmen
Cevap sahibi+1 yılSana bir şey Diyeyim Kısa Ve Net , - Eğer aile baskısı yoksa, seninde acelen yoksa Acele Etme...
Nice güzellikler , hep sonradan geliyor insanın Başına...
Ornek de vereyim... Olmayacak diye bir şey yok , mesela biri yokken durumum iyiydi, hayatıma biri girdi Sonuç iflas her şey ters gitti, farklı sebeplerden dolayı ayrıldık 1.5 sene sürmüştü, şimdi ben terkardan toparladım ama biri yok , sakince işime gücüme bakıyorum, gelecek kişiyi de aramıyorum acelesi yok , hayırlısını diliyorum her zaman... Üzme kendini, sıkma canını, bu Yaşlar Geri Gelemeyecek yaşlar, rahatına bakmayı, yeni yerler gezmeyi, farklı yemekler tatmaya bak. Hiç yoksa Kariyerinin peşinden gitm bu işler aramakla olmuyor, tabiri caizse Pat diye geliyor başa, sonrası bı bakıyorsun evlenmişsin yuvani kurmuşsun gidiyor... Kafandan Bu Tür düşünceleri çıkar, bak bakayım o zaman her şey eline nasıl geçiyor...
Soran+1 yılHaklisin. Ama nasil oluyorda etraftaki butun plansiz yasayan insanlar beni buluyor. Cevreme bakiyorum herkes 2.3 cocugu yapiyor. Millet yol almis son surat gidiyor. Bide kendime bakiyor, her gun bos muhabbet, ve artik etrafimda ki insanlarada cok gergin davraniyorum. Ablam evlenmek uzere, ve kiskandigim icin onada hep kirici davraniyorum. Kendimden nefret eder oldum
Cevap sahibi+1 yılEtrafa Bakma , Önüne Bak, bazı şeyleri kıyas yaparsak altından kalkamayiz... Çevrene sakin tavır sergilersen kontrol sende olur. Bir de Bu tarz durumları sorun haline getirme... Çok acı tecrübeler yaşayan biri olarak söyleyim, neyin üstüne ne kadar düşersen o kadar uzaklaşıyor senden... ;) Zamana Güven.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak benzer bir durum sevgilimle bende vardı üç yıl mücadele ettik kendimizden birçok şey kaybettik anladık ki beklentiler farklı.. ayrıldık.. böyle daha iyi oldu kangren olmuş bir ilişkiyi yürütuyorduk.. Ben orta halli bir ailenin kiziydim normal bir isim vardı onun durumu iyiydi yerindeydi ilk önce her halinle kabulumsun dedi aradan birkaç ay geçti tartışmalar kavgalar başladı bende durumum bu isim bu sen bunu en başından beridir biliyordun dedim ama yüzüne vurarak değil sakin bir ses tonuyla. sonra aileler devreye girdi ben resmen dislandigimi hissettim sevilmedim.. Ama bunu art niyetle anlatmıyorum aklında bir yerlerde bulunsun yani beklentiler farklıysa çok zor ya sen ona uyacaksin ya da o sana yürütmek bir arada olmak istiyorsanız bile. Bol bol gözlem yapmanı öneririm.
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkese hayir demekte iyi degil. Bir kadinin yasi gecince o issiz adamlar bile dönüp bakmiyor. Dogurganlik gidiyor. Bazi seyleri gormezden gelicem mecbur
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun hakkinizda
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Benzeri bir durumu bende yaşadım 3 ay beraberdik ama çok ilgisiz ve sevgili gibi değildik ben dersem adım atıyordu yoksa yarın yokmuş gibi yaşıyordu sohbet muhabbet güzeldi ama ciddi düşünmediği belliydi açıkça konuştum ve aslında takıldığını öğrendim ciddi bi şey düşünmemiş tayin olacağı için falan vs sebeplerle. Neticede ayrıldık. Kısacası seninle ciddi düşünen insan bunu belli eder öylesine takılan ise hiçbir adım atmaz gelişi güzel gittiği yere kadar Yaşar o yüzden ya al karşına konuş ams evlilik muhabbeti değil de ilişkiden beklentini anlat olmayacaksa ayrılalım de zsten cevabına göre ne istediğini anlarsın 😉02 Yorumla
Soran+1 yılDaha once konustum ama cok erken dedi. Gecenlerde de aileler tanissin dedim, geri cevirmedi ama bie adimda atmadi. Ben onun beni oyaladigini dusunmuyorum. Aslinda istiyor ama kompleks yapiyor ve kendini yeterli gormuyor. Yine olay maddiyete geliyor iste
Cevap sahibi+1 yılSadece öteliyor ben bi gelecek düşündüğünü düşünmüyorum üzgünüm öyle olsa hayatını yoluna koymays başlardı
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaş haklısın onunla olmaz aynı beni tarif ettin sanki ancak direkt olarak suçlamak kolay hayat herkese altın tepside toz pembe şekilde sunulmuyor maalesef yorumlarda yazmışlar çalışsın hazırlasın kendini falan diye haklılar ancak o insan neler yaşadı neler gördü ne badireler atlattı bunu hoş görmek gerek ya da bitireceksin eğer bitmesini istemiyorsan da onu yeniden herşeyi yapmaya teşvik edip arkasında dur ki senin konumuna gelmese bile en azından yoluna koyar düzeltmeye çabalar baktın o da olmuyor en başta kötü olmak en iyisi...
Hayat benim boğazımda yumru gibi kaldı ne yutabildim nede geri atabildim anlayacağın hayatım berbat hale geldi kendi hatalarım kusurlarım elbette var ama bazen çabalamak bile iyiye değil dahada dibe çekiyor...
Kısacası seviyorsan destek olup onu fişeklersin karşılık alırsan çok güzel olur alamazsanda yoluna bakacaksın Allah yolunu bahtını açık etsin Allah gönlüne göre versin... Uzun bir yazı oldu kusura bakmayın lütfen10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah aşkına evlenme hiç mutlu olamazsın benim kocam senin sevgilinle o kadar benziyor ki. Ben aşırı mutsuzum dediğin gibi sosyal hayat sıfır, görgü kültür sıfır, nezaket hiç yok zaten. Dışarıda yemek yemez eve söyler. Utandığı için restorana gitmez aşırı kompleksli. Yolda yürürken eli çenesinde sakallarindadir hep. Beni aşağı çekmek için hep asagilar mutsuz ve değersiz hissettirir. Benim bir hiç olduğumu düşündürür bana. Bak ben bosanamiyorum çünkü onun beni hiç yerine koyması işe yaradı gerçekten oyleymisim gibi düşünüyorum artık kimildayamiyorum. Yaşamak istemiyorum içtiğim su sanki su degil öyle söyleyeyim sana, sen anla. Nobran ve zeka kırıntısı bile barındırmayan sözde sakalarla beni ağlatır aslında dümdüz asagilar ama onun şaka olduğunda ısrar eder. Derdi sorunu kendisiyledir ama beni aşağı çekmek daha kolaydir onun için. Hayatın biter benim yaşadığımi yaşama işinden arabandan sosyal hayatından her seyinden eder böyleleri
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Cümlelerini dikkatli okudum da , hala arabası Bile yok demişssin. “ bile “ derken olmak zorunda mı? Madem sen mesleğini eline aldın ve kaliteli yerlere gitmeyi seviyorsun o zaman neden hem kendi vaktini boşuna harcıyorsun hem de karşıdaki insanı komplekse sokuyorsun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendi standartlarının altında biriyle beraber olmamak gerekiyor bu yaşa gelip da daha hayatını işini gücünü oturtamadıysa bu saatten sonra da olmaz vakit kaybı ayrıca standartlarını düşürdükten sonra evlenmenin alemi yok en azından stabil kalabilmeli
00 Yorumla
+1 yılYani senin isteklerini ve onun yaşam biçimini göz önüne alırsak. Emin ol mutlu olacağınızı dusunmuyorum. O hep kendini eksik hissedecek. Sende yasayamadiklarin icin eksik hissedeceksin. Ama kafa yapiniz uysa.. varken beraber bir şeyler yapabilirsiniz ama o da yok. Genelde evde takılmayı seven biri dediğine göre...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılBence evlenmek isteyen bir erkeğe duygusal boyutta hiçbir kolaylık sağlama. Evlenmek ve gelecek planları kurmak için onun seni düşündürmesi gerekir. Buluşma planlarını yapan, halini hatrını sorma konusunda onun senden daha aktif olması gerekir.
Üzgünüm ama iş durumu çok önemli. Düzenli geliri olmayan, yeteri kadar para kazanmaktan aciz bir erkek işe yaramaz. Ben de 30 yaşındayım. 25 yaştaki kafa ile bu yaştaki kafa arasında çok fark var.
00 Yorumla
+1 yılo zaman elestiriyosan uzak dur adamdan ne diye yanımdasın işi gücü yok zten adamda dahata işi gücü yokne işi var aşkla meskle sende adamı yerden yere vurma senin işin rast gitmiştir diye başkasını gömme
03 Yorumla
Soran+1 yılIsi var? Isi yok demedim. Sadece duzgun bir yerde calismiyor
+1 yılHayır olmaz bir insan önce kendi hayatını düzene koyması gerekiyor çok belli ki daha kendini toparlayamamış kendini hayatını düzene sokamamış iyi bir hayatı yok bu senin hayatınada olumsuz anlamda yansır böyle bir insanla mutlu olamazsın
04 Yorumla
Soran+1 yılIyice emin olmak icin ne yapmam gerekiyor?
- +1 yıl
Onunla konuşup hayatını düzene sokmasını söyle çabalayarak emek vererek uğraşarak hayatını düzene sokabilir diğer türlü çok zor olur her şey
Soran+1 yılBeni asagiliyorsun diyor ve trip atiyor
- +1 yıl
Psikolojik bozuk gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sen yaşım geliyor dediğin için bir yola girmek için bir ilişkiye başlamışsın, onu da ablanla kıyaslıyorsun...
3 ayın insan ömründe ne kadar kısa olduğunu düşünürsek zaten ciddilesmek için kısa bir süre. en azından 6 ay olsa daha net bir şey olur kafanda.
Kendin de uymadığını söylüyorsun. Sana önerim çevre baskısı yerine kendini dinlemen...00 Yorumla
+1 yılBirliktelik eğer karşılıklı sevgi çemberi içindeyse, düşünmeye gerek yok devam ettirin. Çünkü her iki tarafta aynı olucak diye bir şey yok. Her iki tarafında birbirinden farklı hayat sürmüş olması doğaldır. Asıl bundan sonrası için için bir görüş cevap bekliyorsanız, şahsi kanaatim sudurki; birliktelikler , birbirinizin eksiklerini tamamlamakla güzel olur. Vesselam. Bu guzel ve anlamli sorunuz icin Teşekkürler.. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle. Bir kac kez konusmaya calistim ama ertesi gun hic bisey degismedi. Aileler tanissin dedim, Hala ortada yok ailesi. Bir tarih belirlese en azindan icim rahat edecek. Ben hep planli yasayan bir insandim, bugun degil ama yarinimida dusunuyorum. maalesef karsima cikanlar Sanki yarin olecekmis gibi, hic bir plan yapmayan insanlar. Kenarda kosede insna hic mi biseyler biriktirmez? Hic mi evlilik dusunmez. Ot gibi yasiyor resmen
- +1 yıl
🙃 sizde haklısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılBu dünyada herkes kendi zamanına göre yaşar. Bu nedenle yaşım geçti 30 oldu vs gibi düşünceler içerisine girmemelisin bence.. Kendini değerli hissetmediğini hiçbir yerde durma hislerine güven en iyisini sen bilirsin 🌸
00 Yorumla
+1 yılYani hayat senin. Memnun olmadığını söylüyorsun, peki neden memnun olmadığın şeyi sürdürüyorsun? Cevap sende.
01 Yorumla
Soran+1 yılCunku hic bir erkek ya da kadin dort dortluk degil. Ve 3 ayda hemen anlayamiyorsun kimin nasil biri oldugunu. Sonucta iyi huylarida var. Basta asik oldum
+1 yılHayat şartları izin vermemiştir şans vermelisin. Ama 30 dan sonra da düzeltemediyse de tembeldir artık
03 Yorumla
Soran+1 yıl30 yasinda herkesin 2.3 cocugu var. Bir yerlere gelmis oluyorlar. Adam surekli is degistiriyor. Evi arabasi hic biseyi yok. Hic birsey ona ait degil
- +1 yıl
Ama hayat izin vermemişse gerçi sende haklısın 30 yaşına gelmiş birisi bir şeyler yapmış olmamı ayaklarının üstünde durmalı
- +1 yıl
Ney diyeyim kuzum haklısın gerçekten
Türkiye şartlarını ve böyle bir erkeği düşündüğüm de söylenebilecek tek şey; aşk karın doyurmuyorr...
02 Yorumla
Soran+1 yılYurt disinda yasiyoruz
+1 yılMukkemmel ilişkiye olan inancını yitirdiysen eğer mantık evliliği yap. Makul gelmiyorsa devam etme. Bir ilişkide mantık ve sevgi ikisi birden yoksa hata ve pişmanlıktan başka birşeye dönüşmez
00 Yorumla
+1 yılMaddi olarak denk değilseniz karşındaki kişi kompleks yapar evet. Kendini yetersiz hisseder. Sen ise isteklerin karşılanmadığı için ya da maddi olarak aynı kulvarda olmamanızdan sebep rahatsız hissedebilirsin. Maddiyat önemli değildir , iki gönül sevince falan diyemem üzgünüm. İlk önce kendi hayatını kurmalı sonra da seni o hayata eşlik etmen için davet etmeli. Ayrıca evlenmek zorunda değilsin, baskıları boş ver. Nasibindeki illa seni bulur. Şans diliyorum, hayırlısı✨
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlur veya olmaz konusunda yorum yapamam ama ikiniz bir hayat olamazsınız. Nedeni bir birinize zıt yaşantılarınız var
02 Yorumla
Soran+1 yılBir kac kez konusmaya calistim ama ertesi gun hic bisey degismedi. Aileler tanissin dedim, Hala ortada yok ailesi. Bir tarih belirlese en azindan icim rahat edecek. Ben hep planli yasayan bir insandim, bugun degil ama yarinimida dusunuyorum. maalesef karsima cikanlar Sanki yarin olecekmis gibi, hic bir plan yapmayan insanlar. Kenarda kosede insna hic mi biseyler biriktirmez? Hic mi evlilik dusunmez. Ot gibi yasiyor resmen
- +1 yıl
Yaşamını sordun mu? Bunca zaman ailesi ile bir sey yapmış olabilir veya hep ailesiyle yaşamışta olabilir ama senin planlı iş yapman ve onun plansız yaşıyor olmazsı ileride sorun çıkartır
Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. 2 ayda nişan çok saçma sonra hiç huzurlu evlilik olmuyor çiftlerin birbirini tanıması lazım her şeyiyle
00 Yorumla
+1 yıl3 ay bı insanı tanımak için yeterli mi sence ne bu acele en az 6 ay sonra erkekler kedilerini belli ederler
00 YorumlaHepsi olur evlenirsinizde ama hayata biraz geç atılmış olursunuz sadece.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil evlenicez. Adam hic bir adim atmiyor. Ben mi evlilik teklifini yapiyim
+1 yılgeliri yoksa bu yaşa kadar bişi olmaz bundan 3 ayda da evlilik konuşulmaz zaten en az 6 ay
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik demedim ama gelecekle alakali konusmuyor dedim. Gelecek yoksa bir iliski surdurmenin anlami ne?
- +1 yıl
erkekte duygu yavaş oluşur şunu yaparız vs diye plan yapmıyorsa geleceğinde de yoksun
+1 yılSizden olmaz uygun değilsiniz bir, 3 ay evlilik düşünmek için çok erken istersen 50 yaşında ol.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik demedim. Gelecek planlari dedim
- +1 yıl
Fark etmez. Daha 3 ayda ne geleceği.
Soran+1 yılAdamin evi barki yok. Duzgun bir isi bile yok. Gelecek konusmayip ne konusacagiz?
- +1 yıl
Çok afedersin ama sen evde kalmamak için sanırım kendini ipe geçirmişsin sandalyeye biri vursun diye bekliyorsun. Evliliği basit bir şey sanıyorsunuz galiba. Ev hadi olmayabilir de bir iş yerinde en az 2 senedir çalışmayan insan evlilik düşünmesin. Nasıl geçineceksiniz. Bunları geçtim 3 ay daha bir insanı tanımal için çok yetersiz. Arkadaş olmak için bile yetersiz.
Soran+1 yılBiz yurt disinda yasiyoruz. burada imkanlar turkiyeyle ayni degil. Hersey elinin altinda. Universite okurken bile devlet para veriyor genclere. Her imkan var. Ve herkes burada 25 yaslarinda evlenip cocugunu yapiyor. Bizim gibi 30 yasinda bekar insna sayisi cok Az. Bu benim sucum degil. Topluma Gore yasamak zorundayiz yoksa dislaniyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yıl3 aydıra kadar okudum , maalesef boş biri için zaman kaybediyorsun , çok çok yazık ediyorsun ömrüne
02 Yorumla
Soran+1 yılSizce neden bos
- +1 yıl
Bir ilişkide ekonomi ve yaşam tarzı herşeydir hanımefendi , kim ne derse desin ne kadar aşk meşk derse desin eninde sonunda sorun çıkacaktır
+1 yılBacım memnun değilsen ayrıl arabası olan işi gücü olan birisini bul kendine yani kimse silah dayamıyor kafana sonuçta.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
+1 yılYaa bunu başında gördü isen olmayacağını zorlama bence hem sana hem ona yazık evlenmek için evlilik yapanların sonu malum..!
00 Yorumla
+1 yılParaya takılma ama karekter olarak ciddi bir farkınız varsa çok geçmeden vazgeç
02 Yorumla
Soran+1 yılKahvaltiyi disarda yapalim dedim, burun kivirdi. Asla cafeye restauranta giden bir tip degil. Kendiside teklif etmiyor bana. Her zaman bir adim onde olmam gerekiyor cunku hic detayci degil. Aileler tanissin dedim, ama yine ortada bir tarih yokz kolundan cekip hadi sunu soyle boyle yapalim demem gerekiyor. Ailesiyle yasiyor, arabasi falanda yok. Insan 30 yasinda hic mi gelecekle alakali plan yapmaz?
- +1 yıl
Kaç hemen
cinsellik yaşıo musnuz? derdi o mu acaba? gelecek planı yapmıosa ne konuşuyo bu çocuk
09 Yorumla
Soran+1 yılHayir yasamiyoruz. Artik sinirlerim bozuldu. Her allahin gucu sadece havadsn Sudan konusuyor. Bugun is yerinde nasil gecti, hep gunluk sohbetler. Bu sekilde nasil yol alicaz? Yasimiz olmus 30
Soran+1 yılCozum hic mi yok?
- +1 yıl
bu adam seninle muhabbetine bakarsak bi kere insan ilişkilerinde iyi değil, işini gücüne de bilen biri değil anlattığına göre, öyle olsaydı ailesiyle yaşayan biri, masrafı yok para biriktirir en azından bi arabası filan olurdu..
şu an beğenio olsan da ileride mantıklı düşünmek daha ağır basacak ve şimdi görmezden geldiğin şeyleri gözardı edemeyeceksin.. bu da seni yıpratacak.. düzeltmeye çalışsan yine yıpranan sen olacaksın işe yarayıp yaramacağı da belli değil, senin için gerçekten üzgünüm ama böyle
Soran+1 yılResmen oyle. Gercekten anlattigin gibi. 30 yildir Adam ayni yerde sayiyor. Hic bir ilerleme hic bir gelecege dair plan proje yok. Ailesinin yaninda daracik bir odasi var orada yasiyor. Bir is bulmus ama neredeyse her ay is degistiriyor. Tatile gidiyor ama marketten kuru ekmek alip otelde yiyor. Bazi seyleri cok tuhafima gidiyor gercekten. Uretken ve fikir sahibi bir insna degil. Toplumda yerini alamamis birisi. Aileside ortada yok. Belli ki destek cikmiyorlar
Soran+1 yılBir kac kez konusmaya calistim ama ertesi gun hic bisey degismedi. Aileler tanissin dedim, Hala ortada yok ailesi. Bir tarih belirlese en azindan icim rahat edecek. Ben hep planli yasayan bir insandim, bugun degil ama yarinimida dusunuyorum. maalesef karsima cikanlar Sanki yarin olecekmis gibi, hic bir plan yapmayan insanlar. Kenarda kosede insna hic mi biseyler biriktirmez? Hic mi evlilik dusunmez. Ot gibi yasiyor resmen
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman zengin erkek bulacaksın tabi seni alan olursa
01 Yorumla
Soran+1 yılParayla alakasi yok. Ama simdiye kadar neden bir dugun lafi ya da gelecekle alakali bir laf gecmedi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşınız 30 diye daha 3 ayda ne evlilikten bahsetmesi daha tanımadan.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Git parası olanla evlen o zaman. Herkes senin gibi mutlu değil şanslı değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. çocuğun durumu kişiliği belli ve bu sana uymuyorsa bırak çocukta yoluna baksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence olmaz yol yakınken vazgeç inan evlenince olmaz ayrılırsınız durumuda yok yani kaç yaşına gelmiş yolu yarılamış zaten bu satten sonra da pek bir şey yapmaz
00 Yorumla
+1 yılIstedigin gibi değilse evlenmek için devam etmen yanlış
00 Yorumlabelliki Yok senin standartin yüksek bu kişi de bunu kaldırcak güçte durmuyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani şöyle ki seni kullanıyor olabilir ya da zaten ben parasizim bunla zaman geçsin diyodur
00 Yorumla
+1 yılHiç boşuna bu ilişkiyi sürdürmeyin yürümez olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılBelirsizlik insanı yorar ve sen net birisin kendim gibi aklı başında birini bul
00 Yorumla Benzerliklerden çok farkları görmeye başladıysan bitirmen gerekir
00 Yorumla
+1 yılüç aydır tanıdığın birisinden ne bekliyorsun ayrıca neden bu kadar yargılamışsın çok çirkin
00 YorumlaBomba yüklü kamyondasınız ve kamyonu sevgilin kullanıyor.
00 Yorumla
+1 yılAptal ya hem kapris yapiyo ben işimde iyi yerdeyim vs diye hem de 2 3 ayda nişan evlilik dusunuyo basi bi kafa bu ya ben 3 yildan az asla evlenmem kafaniz mi guzel abi koca bi omur gecircein kisiyi 2 3 ayda mi belirliycen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO açıdan uygun olması çok önemli sizin gibi eline mesleğini ve sorumluluklarını almış biri olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFakirin teki, onla olmaz. Kendine, denk birisini bul.. Bekle, çıkar belki.. Aksi halde bunla evlenirsen ; mutsuz olacaksın gibi görünüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 ayda ne bu evlenme merakı ak tanı biraz evlenmeye ne meraklısınız mmk
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman ilişkiyi bitirip kaliteli mekanlara gitmeye devam edeceksin ya da öyle yaşamasını seven başka birini bulacaksin kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTembel çalişmayan ve 30 yasina kadar bisey başaramamiş, önüne gelen iş imkanini bile bana göre değil siyip reddediosa o insandan uzaklas. Hic bir zaman bir iş tutmayacaktir ve hep sana yüklenecektir hem maddi hem manevi anlamda
01 Yorumla
+1 yılbu çocuk sana göre değil demek isterdim ama sen bu çocuğa göre değilsin. üzersin onu. çık hayatından çocukta kurtulsun.
10 Yorumla30 yaşında hala düzene koyamamıssa adam olmaz ben söyliyim
06 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum
Soran+1 yılHerkese hayir denemekte iyi degil. Bir kadinin yasi gecince o issiz adamlar bile dönüp bakmiyor. Dogurganlik gidiyor. Bazi seyleri gormezden gelicem mecbur
Soran+1 yılOrasi oyle tabi, sma Allah istese zaten cikarir insanin karisina. Belkide yanlis kisiyle imtihan edecek belkide o yuzden hep ayni tip insanlar cikiyor karsima. Ne kadar kacarsam kaciyim yine ayni durumun icinde oluyorum her yil
+1 yılGörünüşe bakılırsa aradığın insan bu değil ve mutsuz hissediyosun yoluna bak sen
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşında hala nasıl meslek sahibi olamamış 60ında mı olacakmış
00 YorumlaSevgi herşeyi çözer seviyorsan bekle. Sevgi yoksa zaten ayrılmam gerektiğini biliyorsundur.
00 YorumlaEvlilik marifet değil zamana bırak
01 Yorumla
+1 yılher şey para tabi.. parası olandan olur sadece...
08 Yorumla- +1 yıl
evet statu farki var aralarinda ne sandin
Soran+1 yılDugunu ve evlilik teklfinide ben yapim o zaman? Altina arabayi evide ben aliyim?
- +1 yıl
Paragoz ya sinir bozucu seviyosan senin araban onun arabası fark eder mi evde kalma korkusu sarmiş aptali
- +1 yıl
kendine bakamayan ezik birini napsın
- +1 yıl
evlenmeyi ticaret sananlar var kimse kimseye ev, araba almak zorunda değil. İşinize geldimi kadın erkek eşittir. İşinize geldimi erkek alsın evimi arabamı ben süreyim eşşeğimi Çok kötüsün kendin alacaksın oda kendisi alacak. Sevgi, saygı sadakat yoksa evlenmeyim kardeşim olan milyonlarca çocuğa oluyor ana baba sevgisi bilmiyolar yazık değil mi?
- +1 yıl
yoo eşit değil kadınlar üstün çalışmakda erkeğin görevi siz nasıl ki yemek temizlik yapmıyorsunuz kadında çalışmak zorunda değil erkek zorunda
- +1 yıl
evet kadin ve erkek esit. evi arabayi da erkek alcak evliligi o teklif edicek diye bir iddiam da yok bunlari kadin da yapabilir yapabilmeli. Gercek anlamda 2 esit birey olunmali. Bunlarda sikinti yok zaten.
Ama aralarinda statu farki var ve ayni hayati yasamiyorlar zevkleri deger yargilari farkli. Adamin hayatta bir amaci yok onunu goremiyor ne istedigini bilmiyor asil sorun bu. Kadin da boyle biri olsaydi iliskilerinde sorun olmazdi ama kadinin kendi hayati var kendi ayaklari uzerinde durabiliyor amaci belli ne istedigini biliyor - +1 yıl
@rukiyedemirr o zaman neden onla birlikde ayrılsın sorusu saçma
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu yaşta Düğün meraklısı isen sen karşıla
014 Yorumla
Soran+1 yılKarsilamam demedim. Sadece neden konusmuyor bu konulari
- +1 yıl
@Guseeee yaşında ne var?
- +1 yıl
28 im n’olmuş?
- +1 yıl
Bu dünyada herkes kendi zamanına göre yaşar
- +1 yıl
Yani geç veya erken diye bir şey yok herkesin bir zamanı var.. her sayı, bir sınırdır.
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Birileriyle tanışmak amacıyla kullanmıyorum uygulamayı “gerçek” hayatta tanıştığım insanlar yetiyor bana sağ ol
Sevgilin bir işe girsin önce sonrası gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılIsi var zaten. Ama sacma sapan bir yerde calisiyor. Her seferinde ayni tip erkek cikiyor karsima. Her zaman bos sohbet bos muhabbbet. sinirlerim bozuldu. Her allahin gunu sadece havadsn Sudan konusuyor. Bugun is yerinde nasil gecti, hep gunluk sohbetler. Bu sekilde nasil yol alicaz? Yasimiz olmus 30
- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat