Sizi gerçekten seven eski sevgilinizi defalarca istemediğinizi söylediniz karşı taraf bıraktığında onu özlediğiniz zaman oldu mu özellikle erkekler için soruyorum istemedinizi , sevmedinizi söyleyip içten içe istediniz mi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Oldu ama unutuluyor yani bir süre sonra eskiler çare olmuyor
Öyle ama ilk olunca insan özlüyor bazen
İlkler herzaman akılda kalır yenisi bulunca sadece öyle arada aklına gelir
Maalesefki ilklerimj onla yaşadığım için öyledir belkide
Yokmu şu an başka biri aklinda
Yok ayrıldığımızdan beri onu bekledim sadece... Belkide bu yüzden kaybediyorum ama başkasıyla onun gibi olamam oda beni sevdi çünkü baya zamanında çabaladı ağladı benim için ilk kez böyle sevilmiştim
Merak ettim sen nasıl olduda onu sevmeye başladın sonra
Ya o beni sevdiği zaman ben başkasını seviyordum herkes çok ısrar etti şans ver diye ama başkasını severken onla olsaydım oynatmis olcaktım bende beni sevdi için arkadaş oldum çocukla bana değer vermesi hoşuma gidiyordu içimde bişeyler vardı ama sevgimden emin olamadım sonra ben onu üzdüm zaman beni engelledi çok üzüldüm o an gözlerim doldu onu kaubetmekten çok korktum sonra o ara halen seviyordu engelimi geri açtı bir gün sonra ondan sonra onu hiç üzmedim ama işte o en son bıraktı
Kızlarda oluyormu böyle değer görmek ilgi görmek sadece bu kadarıda iyi hissettiriyormu hem aklında başkası var hemde ilgisi hoşuna gidiyordu
Ben plotoniktim o kişiye karşı ama kızlar diye genelleme yapmamak lazım insan elindekinin kıymetini kaybedince anlar bazen..
Ben şimdi birine çok ilgi gösterdim farkettim onuda hoşuna gidiyo ama bazen takmiyo beni bende kendimi geri çektim biraz bu sefer o gelmeye başladı bana. yoğun ilgi gösterip Bi anda geri çekilince Bi kız boşluğa düşermiş o ilgiyi ararmi tekrar başka görüştüğü biride var bu arada
Bence arar bak sana şöyle dim bi kız duygusundan emin olmuyo bazen ama o erkeği kaybettiğinde o kişinin değerini anlıyo bak bende de aynısı oldu anlattım gibi ben 1 buçuk senedir başkasını severken o geldi ve onu kaybettimi hissettiğimde o kadar kötü oldum ki çünkü anladım bidaha kimse tarafından öyle sevilmicem
Bende o hissi hissettirdim vazgeçtim senden der gibi ilgilenemedim yüzüme bakmayan kız iş yerinde mesaiden çıkarken yanıma kadr gelip kolay gelsin diyerek cikiyo ama kafama takılan şu hani ben böyle davransam sonunda ne olur aramız dahada açılırmiydi yoksa o beni kazanmak icin uğraşırmiydi farkettim ben soguk davraninca bu sefer o konusmaya calisti hep benle sonu ne olur kismi tam kestirmedim sence ne yapmalıyım? Ne onerirsin
Şu mesajıma Bi cevap yazsan benim içinde çok faydalı olacak ama rica etsem senden
Ya diyorum ya kızlar mesela kaybedince anlar çok ilgiye gelince şımarıyoruz ama o kaybetme hissini yaşayınca değerini anlıyoruz bence sen biraz öyle davran gelişmeyi görürsün kız çabalamazsa biraz daha peşinden gidersin olursa olur zaten
Aynen dediğin gibi oldu şimdi iş yerinde baş başa kaldık normal eskisi gibi davranmaya başladım konuşuyoruz gene işten çıkarken iyi akşamlar deme gereğini duymuyo aramız eskisi gibi oldu diye dusunuyo 1hafta mesafeli davrandım ama anlamıştir değerimi konuşmaları davranışları biraz daha içten boyle çocuksu konuşmaları oluyo mesaj atma ya da aramalimiyim sence cokmu ileri gitmiş olurum iş bahanesiyle falan
Bence ara eğer telefonlarını açıyorsa seviyordur ama açmıyorsa bence öylesine takılıyordur çünkü biz kızlar sevdiğimiz erkeğin sesini duymak isteriz hep bu arada böyle seven erkekler de oluyo demekki benim karşıma böyle çabalayan çıkmadı çıktı ama sonra diğer erkekler gibi oldu
Haklısın ben şu yönden düşündüm şimdi aramak yazmak inst. story foto beğenmek falan ipleri onun eline çekmeye sebep olur mu hani ben üsteledikce benden uzaklasirmi diye kararsız kaldım hani sende dedinya fazla ilgide simariyoruz diye ben sunuda söylim storylerine geç bakiom bazen bakmıyom anladı bu oda bana aynısıni yaptı geç bakio storylerrime ve dün o aradı gereksiz bir bahaneyle işte sence doğru yoldamiyim
Bence doğru yoldasın bak bir arıyorsan iki arama ki seni merak etsin nie beni aramadı die bu biraz da ters psikoloji bi gün çok ilgili davran diğer gün mesafeli ama dozunda yap
Çok sağol wala iyi yardımın dokundu son yaptığımı soylim foto atmış inst. Sabah begendim şimdi yeni durum atmış story bakmadım acaba kontrol ediyormudur bakıp bakmadığıma Bi kız böyle şeylere takarmi sen ne yapardın
Ya açıkçası ben çok bakarım böyle özellikle konuştum hoşlandım erkekse storyme bakmış mi die bakarım ve bazen sırf onun için story attım bile oluyordu sej düşün
Knk istersen ekle mesajlardan konuşak sende bana yardım et
Sen gizlisin sen beni ekle
Benim gizli değildi galiba Th4NoW yaz çıkar
Ekledim