Bu pişmanlık geçer mi?

Bim’de çalışıyordum huzurluydum sonra bölge müdürü olacak uyuz şubemi değiştirdi orada müdür olan kadın benimle çok uğraşıyordu sürekli mal taşıtıyordu biz kasaya bakarız diyordu. Akşam geç çıkarıyordu babamlar da laf etti işte. İstifa et istifa et falan diye baskı yaptılar ben de üç gün önce istifa ettim. Bölge müdürü istersen eski şubende de kalırsın ani karar verme yüz yüze konuşalım dedi ben de yok kararlıyım deyince sen bilirsin deyip istifamı kabul etti. Aslında ben vazgeçecektim ama mağaza müdür yardımcısı dedi ki bölge müdürü senin aile durumunu biliyor sana acıdığı için zaten işe almıştı falan. O da gururuma dokundu yani. Acımak ne demek ya ben o kadar çalışıyorum mağazanın firesini düşürdüm cirosunu arttırdım hepsi bunu biliyor ve ailemi öne sürüyorlar. Neyse işte konuşma esnasında bölge müdürü de dedi ki “işe ihtiyacın var herkesin var. Bunu bildiğim için devam etmeni istiyorum” falan.
ben de istifamı verdim ama işin özü pişman oldum biraz. Maddi açıdan değil annemin emeklisi de bağlandı o yüzden sıkıntı olmuyor ama kendi paramı kazanmak güzeldi be. Bir de alışmıştım müşterilere arkadaşlarıma falan. Üzülüyorum yani. Bu geçer mi siz hiç işten çıkınca pişman oldunuz mu

Bu pişmanlık geçer mi?