EVLİ BİR ADAMLA BİRLİKTE OLMAK?

Herkese merhaba. Biliyorum herkes beni eleştirecek kızacak belki de küfürler yağdıracak ama ne olur eleştirmeden önce kendinizi benim yerime koyup öyle cevap verin.. ben yaklaşık 7 aydır evli bir adamla birlikteyim. Bu insan bundan 5 sene öncede benim hayatımdaydı fakat bir şekilde ayrıldık ve birbirimizi severek ayrıldık ne yazık ki o gidip bir sinirle ( kendisi böyle söylüyor ) başkası ile evlendi. Kendisinin 9-10 aylık bir çocuğu var. İlk 3 ay evinde yaşadı fakat 4 aydır kendisi ayrı bir eve çıktı ve eşi ile boşanmak istediğini tüm ailesini toplayarak 2 kez konuştu. Fakat eşi asla bunu kabul etmiyor ve her şey normalmiş gibi davranıyor, profil resimleri bile hala onunla yani düşünün. Birlikte olduğum adamın annesi onlarla beraber yaşıyordu fakat adam evi terketmesine rağmen annesi asla evden gitmedi ve gelini ile yaşamaya devam ediyor, oğluna eve gel, boşanma vb. Şeyler söylüyor yani gelinin yanında destekçi bir nevi adamın tüm ailesi boşanmasını istemiyor hepsi de ona karşı cephe aldı şu an hiç kimse ile görüşmüyor ararsa arada annesi arıyor sadece o kadar.. ben aylardır ne zaman boşanacaksın madem kabul etmiyorsa git dava aç diyorum ama ben ona sözleşme yapıcam, para araba teklif edicem vb şeyler söylüyor, sonrasında da şimdi adli tatil olduğu için boşanma davası acamadığını adile tatilden cıkınca 2 Eylül de gidip hemen dava açacağını bana söyledi.. bende daha fazla buna dayanamayacağımı çok acı çektiğimi söyledim ve bu ilişkiyi sonlandırdım.. bu adam beni çok seviyor, en azından bana yaptıkları ile ben öyle hissettim, bilmiyorum.. ama ne yapacağımı bilmiyorum kendim 27 yaşındayım ve bir evlilik yuva kurma isteğim var tabi ki.. bu insan dava açsa bile kadın istemediği için en az 3-5 sene sürecek bu dava onuda biliyorum.. sizce ne yapmalıyım lütfen bana bir yol gösterin ve dua edin.. kalbimden bu sevgiyi söküp atmak istiyorum..

EVLİ BİR ADAMLA BİRLİKTE OLMAK?