Evli biriyle birliktelik?

Eski sevgilimle aramızda 18 yaş farkı vardı. Yaklaşık 1 buçuk senedir olan birde ilişkimiz İlk tanıştığımızda boşanma aşamasında olduğunu 3 ay içinde ayrılacağını ve evliliklerinin biteceğini söylemişti. Önce yaza girmeden boşanacam dedi yaz bitti kışa girmeden biter dedi kış bitti ve ben ayrılmak isteyince boşanma davası açtı. Eşiyle olan kavgalarını birbirlerine karşı olan hakaretlerinin birçoğuna şahit oldum. Hatta uzun bir süre kendimi suçlu hissettim benim yüzümden bu haldeler diye daha sonra onun ailesi seninle bir alakası yok sen tam tersi onu bu hayatta mutlu eden tek insansın dedi. Ne zaman ayrılmak istesem onun kardeşleri devreye girip de barıştırdı daha sonra ise kardeşleri bana karşı cephe almaya ve benimle arasını açıp bizi ayırıp onu eşiyle tekrar barıştırmaya karar vermişler beni ona kötülediler onu da bana. Ama o kişi bana hep benim sana karşı duygularım değişmedi seni çok seviyorum diyip durdu. Bu süre içerisinde boşanma mahkemeleri oldu ve kadın gitmedi mahkemeye dava da bir süre ertelenmiş o eşiyle oturdukları evden taşınma kararı aldıklarını söyledi bana sebebi ise eşimin akrabalarıyla aynı binadayız aslında onlardan da uzaklaşmak istiyorum dedi. Bende bu düşüncesinin saçma olduğunu zaten evliliğinin bitmek üzere olduğunu söyledim o ise benim dediklerimi takmadan kendi bildiğini yaptı ve yeni eve taşındılar bende boşanma işleminiz bitmeden benimle konuşma net ol artık dedim ve şu an beni her yerden engelledi ama dışarda gördüğü zaman da selam verir yaptığım herşeyden haberi olur ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum ve işin kötü yanı ise ben ona gittikçe bağlanıyorum ve kendimi kullanılmış hissediyorum
Evli biriyle birliktelik?