1 yıl öncesinde 5 ay boyunca deli gibi sevdiğim birisi vardı ota sapa ayrıldı her seferinde ben yalvar yakar geri beraber yaptım bizi. Bir konu hakkında konuşuyoruz anlaşıyoruz orta yolda sonra kız kafasının estiğini yapıyor bana laf ettirmiyor sen kimsin diyor , ben kendim bir şey yapayım bırakıp gidiyor niye sözünde durmuyorsun vs diyor. Bende sonra dedim ki artık arkadaş tamam deli dehşet aşığımda kalbim böyle hırpalanmaktan delik deşik oldu en son bende hiçbir şey yazmadım sonra öğrendim ki sevgili yapmış beni bıraktıktan 3 hafta sonra. Üstüne bana 5 aydır adam akıllı elini bile tutturmayan kız yeni sevgilisiyle olduğundan 3 günden itibaren sarmaş dolaş dudak dudağa. Hadi neyse ikisi de mutlu olsun gözüm yok kimsenin mutluluğunda ama aylar sonra da seninle tanıştığım güne lanet olsun adam değilmişsin beni hiç sevmemişsin yazılır mı? 5 ay boyunca her gün ağzıma et sonra da ben gidince ağla. Akıl kârı iş mi sizce?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kardesim aynilarini ben yasadim hatta bin misliyle üç yıl sürdü hemde yalnız degilsin maalesef seven s…. S… seviliyo yasadiklarimi bilsen haline sükredersin bunlarda var hayatin içinde bunlarda bi tecrübe ve inan bi süre sonra daha güçlü oluyoruz
Abi zoruma gidiyor ama onu sevdiğim zamanlar çok aşk dolu biriyken şimdi o kadar kimseyi sevemiyorum o bağlılık azaldı. şu an konuştuğum bir kız var seviyorum ama muhtemelen o beni sevmiyor eskiden olsa çok üzülürdüm ama şimdi o kadar üzülmüyorum. Kaybetmeye mahkum olduğuma inanmışım. Çok daha güzel kızlar benden hoşlanıyor ama onlar bana güzel gelmiyor mesela hiç diğer erkekler gibi 4-5 tane kızla flört edeyim demiyorum ama sevdiğim hiçbir kızda beni sevemiyor. Eskiden berbat vücudum vardı toplum içine çıkmak istemezdim kızlarla konuşmaya çekinirdim vücut yapayım dedim güzel şekilde yaptım bu defa da bu çocuk yakışıklı kaslı vs aldatır diyip hiç ilgilenmeyen var. Zor abi seven birini bulmak kalpten. Diyorum her seferinde artık bende mi 5 kıza birden yazsam sonra konuşurken düşünüyorum ya bu kız güzel karakterli biriyse suçu günahı ne hoş bu zamana kadar böyle biri çıkmadı gerçi ama bizim ki umut işte ne yaparsın:)
Sevdiğini belli etme deger verme iyi olma hayir de mesajlara cevap verme randevu verip iptal et yüz kere soguk yap bir kere sıcak ve kullan onlari maalesef bunu hakediyolar
Bunları yapmamda aşırı zor be başkan. Ama maalesef ki haklısın içten sevmek anlamsız ne zaman birine ilgiyi kesiyorsun pervane oluyor o zamanda ben diyorum ilgimi seviyor beni değil diye
Hiç değil. Muhtemelen yeni sevgilisinde aradığını bulamamış. Seni döndürmeye çalışıyor
Sevgilisi olmadan önce de yazdı varken de yazdı eskiden sevdiğim gibi şimdide bir şey hissetmiyorum bunu normal karşılamıyor ama. Dostum düşünsene barışıyorsun 24 saat geçmeden mesaj geliyor bizden olmaz yok ya diye falan haftada min 4 ayrılık yaşıyordum düşün o derece hırpaladı beni. Belli yerden sonra uğraşmayınca böyle şeyler yazması bence hoş değil. Zaten beraber olduğumuz zamanlarda nasıl dersen ben diyorum ki örneğin kırmızı ışık gözüme tutulursa rahatsız oluyorum salladım şu an. Bunu inadına yapıyor dekolte işini abartı yapıyordu tamam giysin de istediğini hep böyle benim tepkime bakmalar beni süzmeler birazcık daha mı az dekolte kıyafet giyseydin mi ki diyorum uff sana ne be karışma yobaz mısın diyor , yakışmış diyorum güzel kardeşim mısın diyor hiç kıskanmam yok mu? Benim mesela 5 seneye yakın spor geçmişim var ben böyle 0 kol şort giyince niye böyle giyindin diyor giyme diyor daha neler neler ben zamanında uğraştığım için pişmanım belki ilk seferde bırakıp gitsem aklımda kalmazdı böyle.
Cidden baya toksik bi hal almış arkadaşım vallahi gerek yok bence. Geç bile kalmışsın kurtulduğuna sevin, adamın ayarlarını bozar ya valla
Her gece yatarken acaba yarın ayrılacak mi diye yatıyordum düşün yani dediğin çok doğru ayar mayar koymadı
Burcu neydi bu bacının
Boğa
Peşinden koştuğunda her yerden engelleyip sevmiyorum diyo muydu aynı dert bende de var
Aaaa nereden bildin dostum hahahaha
Yazıyordum mesela buluşalım vs engel atıyordu 3 gün sonra da kaldiriyordu sonra niye yazmıyorsun diyordu böyle ilgi evlatlarından uzak dur sana tavsiyem hayatın zehir olur
Sevmiyorum diyo muydu sana da bana sevmiyorum dedi istemiyorum dedi peşinden kostum her yerden engelledi napıcam bilmiyom
Benim gözümün içine baka baka senden hoşlanmıyorum demişti iki gün sonra da geri yazmıştı ama psikolojisi değişik biriydi. Sevmiyorum diyorsa uğraşma bence çünkü işin sonunda şu lafı yiyebilirsin. Benim peşimden sen koştun ben koş demedim ki. Evet evet bu lafı da yedik :')
Sence benimki de yazar mi ben artık yazmıyorum çok kostum cunki peşinden
Yazarsa da ilgini istediği için seni istediği için değil emin ol. Arkadaşın hakkını yemeyim belki başka şeyler vardır ama çok yüksek ihtimal böyle
Artık zaten bitti benim için de
Hak etmişsin
Tabi tabi 5 ay boyunca iflahım s.. sin çevremdekiler uğraşma bu kızla daha demesine rağmen ben toxic toxic uğraşayım sonra haketmişsin. Zeka seviyen aşırı yüksekmiş
Geldiğin nokta ortada. Zeka seviyemi sorgulayacak insan sen değilsin. Cevap vermemek ne.. Bir ilişki içindesin cevap vermiyorsun. Hak etmişsin tabi. Zoruna gitmesin.
Neye cevap vermemişim söylesene bi filozof bacı