Var tabii ki de 40 yaşındaki adam gidipte 75 yaşında ki kadınla evlenmez veya 20 yaşındaki adam gidipte 33 yaşındaki kadınla evlenmez Evlenenler genelde parası içindir
Şöyle diyeyim bazen bir kadın 18 yaşında bile olsa 40 yaşındaki kadınlardan daha olgun düşünebiliyor, ki aynı sekilde 50 yaşındaki bir kadın da 18 yaşındaki bir kadın ruhuna sahip olabiliyor o yüzden bence kafa yapısıyla alakalı.
70 ile 20 yas bir arada olmasalar da 70 yasindakinunde kabi hala atiyor mezarda olmadigina göre. 20 yasindaki adamsa bu resimde ki gibi onun tek derdi belli tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Dedemle ninemi böyle görsem öpüşmekten soğurdum valla. Bunlar öpüşmesin, yiyişmesin Allah muhafaza, kalp krizi sebebi. Fkjf
Dedeler hızlı olur :)
Mavi hap nelere kadir fkf
Kalp krizi riski var macunn macunn
Arkdaşın kayınpederi macunla yedi kalbin başını.😂
Karışımı fazla kaçırmış ehehe
Fazla karışım gerektirmiş😂
Sanmıyorum
Var tabii ki de 40 yaşındaki adam gidipte 75 yaşında ki kadınla evlenmez veya 20 yaşındaki adam gidipte 33 yaşındaki kadınla evlenmez Evlenenler genelde parası içindir
Aynen uzaylı
indecisive yerine karasız yazsaydın keşke...
Sebep?
Çünkü: Türkçe konuşuyoruz ve yazdığın kelime çok bilinen bir İngilizce kelime değil.
Bilmedikleri şeylere parmak atmasinlar :D
küçüklükten başlayan aşklar aşk değil ve başarısız ve hayatı tanımadan karışıklır olur elbette sugar daddy bulmak istiyorsanız beni alâkadar etmez
Ben aramiyorum
Var. Yok diyen fazla romantiktir.
Hangover kafasi
Yoktur bence ya kafa yapısı ile ilgili bişey aşk.
O nasıl bir kafaysa artık öyle olsun
Şöyle diyeyim bazen bir kadın 18 yaşında bile olsa 40 yaşındaki kadınlardan daha olgun düşünebiliyor, ki aynı sekilde 50 yaşındaki bir kadın da 18 yaşındaki bir kadın ruhuna sahip olabiliyor o yüzden bence kafa yapısıyla alakalı.
Değişik bir düşünce
Kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman
İnsan bu aşık olabilir
Yaşı yoktur zamanı vardır
yok vallahi kaç olursa olsun
:)
70 e 20 de normal mo
Ben 34 üm 21 yasinda kine asik oldum o da bana asik ama yasagiz birbirimize olmuyor iste.
13 ohaaaa denenecek kadar çok değil de ilerde cinsel sorun olusur
70 ile 20 yas bir arada olmasalar da 70 yasindakinunde kabi hala atiyor mezarda olmadigina göre. 20 yasindaki adamsa bu resimde ki gibi onun tek derdi belli tabi
Suç lidyalilarda
aşkın yaşı olamaz neden olsun
Teyzeme görmedin mi
:)))
Nefes alacak hali kalmamış öpüsüyor
kıskanma
Ohaaaaa artık
Olmadığını çok kez gördük.
maalesef öyle
Miğde iflas
Migfe offline
Vardır